Canım benimde hiç belirttim olmadı belirti arama4. Gunum hic bir belirtim yok adet sancm vardi oda gtti ilk 3 gun kabizlk yasadm onun icin pek umudum kalmadi
Aramicam evet artik dusunmuyorm sadece bebegm benimle diyormCanım benimde hiç belirttim olmadı belirti arama
Bence 12 gun tekrarla simdi heryapisinda olumsuzluga duseceksin isallah artarKizlar benim bugün 9. Günüm 3.69 çıktı 5. Gün yaptirmistim 0.83 çıkmıştı sizce ufakta olsa bu artıştan umutlanmadı miyim asıl günüm pztesi
Ins yaBence 12 gun tekrarla simdi heryapisinda olumsuzluga duseceksin isallah artar
Kabızlık bende de vardı. Ikınmadıysan problem olmuyor ama4. Gunum hic bir belirtim yok adet sancm vardi oda gtti ilk 3 gun kabizlk yasadm onun icin pek umudum kalmadi
Snim hic korkma kabizlik bende oldum surup icince duzelio hicbiseycikte olmuyo merak etneKabiz olupta ıkınmamak mumkunmusizin sonuc belli oldumu
Ictim canm ictm 3 gundr kötuydm ama iyim bugun bi kac kez ikindm diye korktum ama rabbim vereckse boylede verir bebisimi diyip dua ediyorumSnim hic korkma kabizlik bende oldum surup icince duzelio hicbiseycikte olmuyo merak etne
cnm o ilaçlardan oluyo cok normal ben de dupalac ı ne o ilacı içmiyim diye baya direttim ama baktım olcak gibi değil içtim sonra hiç ole bi sıkıntı kalmadıIctim canm ictm 3 gundr kötuydm ama iyim bugun bi kac kez ikindm diye korktum ama rabbim vereckse boylede verir bebisimi diyip dua ediyorum
Ben omrumde gormedm boyle bisey yacnm o ilaçlardan oluyo cok normal ben de dupalac ı ne o ilacı içmiyim diye baya direttim ama baktım olcak gibi değil içtim sonra hiç ole bi sıkıntı kalmadı
Yok henüz belli değilKabiz olupta ıkınmamak mumkunmusizin sonuc belli oldumu
Kacınci gunundesin ben 4. GundeyimYok henüz belli değil
Kabız oldum bende ama ıkınmadan yapmaya çaliştiYok henüz belli değil
Benim de aynıKacınci gunundesin ben 4. Gundeyim
Arkadaşlar benim bugun 7. Gunum kan verdim 5.gun embiryosu sonuç henüz çıkmadı normalde test günüm pazar günü erken çıkan sonuç dikkate almalimiyim.pazat gunu tekrar yaptirmalimiyim. Çok endişeliyim. 6. Deneme ne olur dua edin bu cuma günü artık negatif olmazsin Allahımmm
Pekii ya.yine 0.1 çıkarsa tekrar etmem gerekir mi...coook korku içindeyim...Sonuc düşük cikar ama pazar gunu tekrarlarsin 2 kat artış görene kadar tekrarlarsn canm insallah bu sefer olur guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?