Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar beta 19 çıktı ama ben ayin 16 sinda çatlatma iğnesi vurulmuştum. Büyük ihtimalle onun etkisidir diye düşünüyorum. 6 günde vücuttan atılmaz heralde.
Yarin merkezi arayıp Bilgi alacağım.
Altı günde çoğu atılır, ve beta nı asla 19 a kadar yükseltmez, hayırlı olsun bitanembide vurulduğu çatlatma iğnesi ovitrelle miydi, yoksa gynopeptyl mi?

hanimlar ne kadar ümitsizlige kapiliyorsunuz... bana senin icin soylemek kolay demeyin 2 kez negatif sonuc aldim bende ama inanin ki hic uzulmedim dedimki rabbimin bir bildigi var mutlaka. asla uzulup yikilmadim neler neler yasayan insanlar var.. bir tanidigim 25 senenin sonunda evlat sahibi oldu kacccc kezz denedi siz dusunun tabiki rabbim aratmasin tez zamanda nasip etsin... ama olmuyorsa bir bildigi vardir... dua etmekten inanmaktan baska sansimiz yok... ve gununden once test yapan arkadaslar herkesin bunyesi farkli bebisleri fakli... farkli zamanlarda tutunuyorlar... hormonlar vucuda gec dagiliyor... belirti olmak zorunda degil aramayin benim bugun transferden sonra 21 gunum hala belirtim yok... herkeste belirti olacak diye bir sart yok... dunyanin sonu gibi davranip rabbimize isyan etmeyin... sadece dua edip dileyin... rabbimin huzuruna cikip cani gonulden dileyin rabbim kimseyi bos cevirmez... mutlaka hayirlisi neyse onu verir...

Kuzum tam beş kez dusuk yaşadım maalesef. Olumsuzlugum da bu yüzden biraz. İlk denemem tüp bebekte ilacım dün akşam bitti bu gün lekelenmem oldu. Erken test yapmayi düşünmüyordum bile. Günüm gelsin kanda baktırırım diyordum. Çünkü çok sevindim, sonra hep hüsran oldu.

Her zaman allah kimsenin kucağını boş bırakmasın diye dua ettim. Hala daha da ediyorum.
Belirtiye takılmam da daha önce hep yaşadığım içindir. Sabah merkez ne derse o. Belki de bebeklerim hala orda. Belki de hala tutunmaya çalışıyorlar.

Rabbim kimseyi bu imtihanla sınamasın.

Altı günde çoğu atılır, ve beta nı asla 19 a kadar yükseltmez, hayırlı olsun bitanembide vurulduğu çatlatma iğnesi ovitrelle miydi, yoksa gynopeptyl mi?
Ağzından bal damlıyor. İnsallah dediğin gibidir. Sabah konusunca haber veeecegim size de. Teşekkür ederim.
Bu arada gonapeptly idi iğne

Çünkü hiç belirtim yok. Daha önce kendi kendime defalarca hamile kaldım hep göğüslerimden anlardım hamile olduğumu. Bu kez en ufak hassasiyetim yok. Neyse kan verdim sonucu bekliyorum belli olur yarim saate
Bugun pembe knaman olduysa kanda hemen de çıkmayabilir keşke bekleseydin canım 2-3 gun

aynen öyle benimde 10uncu gün pembe lekelenmem oldu arada kahverengi oluyoradu iki gün falan sürdü doktorumu aradım sorun yok dedi test yaptım pozitif çıktı ama hiç bir belirtim yok oyle göğüs ağrısı falan yok yani

Herkeste belirti olmuyor dimi bugun1.gunum ve aklimda hep tutarsa belirti olur fikri var tutsa bileaynen bugun oldugum.gibi olucam dimi

Kızlar beta 19 çıktı ama ben ayin 16 sinda çatlatma iğnesi vurulmuştum. Büyük ihtimalle onun etkisidir diye düşünüyorum. 6 günde vücuttan atılmaz heralde.
Yarin merkezi arayıp Bilgi alacağım.
Hastaneyi aradın mi ? Yarın tekrar bir kan aldir bakalım ne cikacak.

Şu an kaçıncı haftadasin ?

Arkadaslar bugun transferin 10. Günü
Dün aksam idrar testi yaptım cok cok silik cıktı ilk 5 dakika da. Bu sabah ilk idrarla yaptım varla yok arası yine silik çizgi cıktı aksam kan vermeye gidicem ama içim içimi yiyor dünden beri göğüs agrımda azaldı

Fotoğrafı var mı ? İnşallah tutmuştur ve güzel haberle gelirsin. 12 gün de yapınca aradaki farki görürsün.

1 temmuzda taransfer oldum kaç haftalık bende bilmiyorum bugün hastaneye gidecem bakalım inşallah
ayyy mutlaka yaz bizede :)) benim taa persembe merak icinde bekliyorum :)) benimde 2 temmuzda 5 gunluk transferim oldu bide son adet 12 haziran di 5+6 gozukuyor netden baktigimda

idrar da cikan seyleri onemseme... kan en guzel test.. net.. isallahh guzell haberlerle gelirsin ve 10. gundesin isallah guzel hir deger cikar guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…