- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Doktorumla görüşmedim daha salı günü asıl test günüm onu taptırınca görüşecem inşCanım erken baktırdınız için böyledir kaçıncı gün embriyosuydu hocayla konuştun mu bir de o ne dedi.ben geçen sefer dokuzuncu gümde üçüncü gün embriyosuyla negatif almıştım yine de 11. Gün baktır demişti o yüzden seninki de artacaktır gününe kadar merak etme sevinmelisin pozitif
Cnn seninle sanırım benzer yönlerimiz var seni çok iyi anlıyorum Allah inşallah kucağını doldursunBenim de 8. Günüm 2 embriyo test günüm 25i arka arkaya öğreneceğiz:)
Amin canim. Mesajini aldim dm den ancak cevap kapalıydı yanıt veremedim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah.Cnn seninle sanırım benzer yönlerimiz var seni çok iyi anlıyorum Allah inşallah kucağını doldursun
Değerine göre 1 hafta ola 10 gün arasıTransferden sonra doktor muayenesi ne zaman yapılıyor arkadaşlar ? 12 günün sonunda ultrason mu yapılıyor hemen ?
Doktorumla görüşmedim daha salı günü asıl test günüm onu taptırınca görüşecem inşCanım erken baktırdınız için böyledir kaçıncı gün embriyosuydu hocayla konuştun mu bir de o ne dedi.ben geçen sefer dokuzuncu gümde üçüncü gün embriyosuyla negatif almıştım yine de 11. Gün baktır demişti o yüzden seninki de artacaktır gününe kadar merak etme sevinmelisin pozitif
Kiss burda da sen varsın hihoyt:)))Transferden sonra doktor muayenesi ne zaman yapılıyor arkadaşlar ? 12 günün sonunda ultrason mu yapılıyor hemen ?
HAyırlı olsun canım benim nasıl karın ağrısıyla beklediğini tahmin edebiliyorum bi daha yaşama son olsun inşallahDayanamayıp azönce kan verdim saat 21:10 da sonuç çıkacak nolur dua edintransfer 12/07
İnşallah olumlu çıkarDayanamayıp azönce kan verdim saat 21:10 da sonuç çıkacak nolur dua edintransfer 12/07
Rabbim 21.10 da sevinç çığlıkları attırsın sana inşallahDayanamayıp azönce kan verdim saat 21:10 da sonuç çıkacak nolur dua edintransfer 12/07
Cnm Hadi hayırlı haberler al sevinelimDayanamayıp azönce kan verdim saat 21:10 da sonuç çıkacak nolur dua edintransfer 12/07
Bugün Pazar diye rahatsız etmemek adına aramadım, ama yarın aramayı düşünüyorum, çünkü ağrılar devam ediyor, aradığımda buraya yazarım canımCanım aynı tarihte benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu.bendede bacak ağrısı var ama daha çok bel ve kasıkta batma var.. sanırım genel bir durum.Doktoruna sordun mu merak ettim
Sanki normal canım üzülme daha 9. Gün yükselme ihtimali var, olmazsa da rabbim büyük bir daha ki sefere inşlh
Kuzum sen erken yaptın ama daha günün var di
Ya durduk yere ümitlenmek istemiyorum doktorda mutlaka ilaçlarına devam et iki gün sonra başka merkezde tekrar dene demiş ama yükselmez kendimi kandırmak istemiyorum 2.1 çok düşükSanki normal canım üzülme daha 9. Gün yükselme ihtimali var, olmazsa da rabbim büyük bir daha ki sefere inşlh
Çıkarmı yükselirmi nolur mantıklısını söyle banaKuzum sen erken yaptın ama daha günün var di
Cnn senin daha 9.gün dr bi bildiği var 12. Gun yaptırın diyo ilaçlarına devam et 3 gun daha dr da demis ve aglama rabbim bir bildiği vardır gozyasin gelecek mutlu haberin habercisi olsun ve daha önce duydum erken kanda çıkma yanıÇıkarmı yükselirmi nolur mantıklısını söyle banaduydunmu hiç bunu yaşayanı
Canım ağrım biraz artınca doktoru şimdi aradım, ağrın devam ederse yarın gel bakalım dedi, prolutex diye bir iğne vermişti, iğneyi hergün vuruyorum, o seni rahatlatır dedi.Canım aynı tarihte benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu.bendede bacak ağrısı var ama daha çok bel ve kasıkta batma var.. sanırım genel bir durum.Doktoruna sordun mu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?