Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım hayırlı olsun tedavin. Kahverengi lekelenme leri yerleşme belirtisi olarak okuyorum hep. İnşaAllah senin de öyledir. Umutlandırmak gibi olmasın ama benim bildiğim böyle
çok teşekkür ederim. inşallah ya işte kesilip dursaydı bende yerleşmedir diye düşünüyordum ama tekrar gelince acaba adetmi olcam diyorum ama çok az leke geliyor bir yandan da tutunma olabilirmi diyorum kafamda deli sorular ne zor şu bekleme işi.

Niyetini bozma sen hamilesin

Kizlar meraba yumurta toplamaya bikac gun kala beyaz akintiniz oldu mu hic? 4 yumurtam var doktor guzel gelismis yumurtalarin dedi ama yumurtalarim kendi kendine catlamis olabilir mi diye dusunuyorum

Kizlar meraba yumurta toplamaya bikac gun kala beyaz akintiniz oldu mu hic? 4 yumurtam var doktor guzel gelismis yumurtalarin dedi ama yumurtalarim kendi kendine catlamis olabilir mi diye dusunuyorum
canım o normal benim de hep yumurtlama zamanı olur ilk opu olduğumda akıntı başlayınca çatladı sandım senin gibi ama çatlayınca değil çatlamaya yaklaştıkça artıyor sonraki opumda da oldum yumurtalar büyüdükçe arttı hep hiç gerilme

Ardına transfere başladınız heralde ben kararsızım acaba beklemek mi doğru yoksa başlanmalımı yine siz hiç araştırdınız mı?
canım benim doktorum eğer rahimin veya yumurtalıkların durumu iyiyse tedaviye ara verilmeden devam edilmesi daha başarılı sonuçlar sağlıyor demişti. bende ara vermek istemiştim doktor ara verdirtmedi. senin doktorda devam edelim dediyse bence doktorunu dinle

Cok tesekkur ederim icimi rahatlattim Allah hepimizin kucaklarini bebeklerle doldursun insallah

Ardına transfere başladınız heralde ben kararsızım acaba beklemek mi doğru yoksa başlanmalımı yine siz hiç araştırdınız mı?
Doktorum dondurulmus embriyolarin tutunma sansi %10 daha fazla dedi pazartesi yumurtalarim toplancak ben kismetse eylulde transfer planliyorum

Benimde test günü pazartesi günüydü. Bende ilaçlarımı eczaneden alırken normal bir test aldım.yaptım sonuç negatif.üstelik beşinci gün emriyosuydu.Nezaman olacak artık kaçıncı denemem ama olmuyor olmuyor bir türlü

Kacınci denemeniz olmamasinin sebebi nedir? Arastirilmadimi

Dördüncü deneme arastırıldı tabi çnce eşimde varikosel ve sperm dna hasarı vardı tedavi edildi.bende de çikolata kisti vardı ne yaptıysak bir türlü kısmet olmadı
Allah yardimcimiz olsun sizin embriyolar genetikten gecirilip transfer olmustur tabi dimi? Eger oyle olduysa tutmamasi dahada üzücü

Yok bu denemeden önce emriyo tam gelişmiyordu bu sefer ise birş 4aa ve 4ab dondurulmus emriyom olmuştu.bu sefer iyi gelişti dendi.o transfer edildi.ben o ara sordugumda genetiğide gönderildimi diye .bana genetiğe şöle gönderiyoruz çok iyi kalitede emriyoyu transfer etmemize rağmen gebelik oluşmadıysa ozman genetiğe yollıyoruz.bu sefer bakalım yollicaklarmı.kislerim biri iki biri iki bucuk santim.nefret ettim kendmden küçük diye almıyorlar ben alınmasını istiyeceğim bu sefer.çok zor bir durum gerçekten.Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın
Allah yardimcimiz olsun sizin embriyolar genetikten gecirilip transfer olmustur tabi dimi? Eger oyle olduysa tutmamasi dahada üzücü

Amin canm amiin yine bu hallerimize şukur Allahm daha aci gunler vermesin.
Benmde ilk denemem esim azospermi ameliyat oldu sperm bulundu embriyo olustu cok sukur pazartesi transferim var bakalm sonumuz ne olacak

Tavsiye niteliğinde birşey söylemedi doktor sanki bana bırakıyor gibiydi devam edebiliriz sen istersen minvalinde konuştu sizin sonrası başarılı olmuş muydı acaba?

Kizlar benm doktorumda dondurulmus embriyo transferi tercih ediyorm dedi cunku rahim yoruluyor ne tepki verir bilemeyiz bekleyim rahim dinlensin kendini toparlasın oyle transfer yapalim acelemiz yok dedi 2 aydr bekliyorm pazartesi transferm var.

Araştirdim canim doktorunuz uydun gorurse baslaniyor. Yani rahimde transvere engel bisey olmayacak. Ben beklemek istemedim vakit kaybi benim icin. Buda tutmassa dondurulmusum kalmicak yeni tedaviye de en kisa zamanda baslarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…