- 5 Mayıs 2018
- 454
- 281
- 103
- 31
Benm 3 yila yakindi donmuslarim canm onlarla yaptrdimKizlar bisey soracam negatif sonuç alan arkadaslar. Donmuş emriyolariniz icin adetle hemen tekra tedaviye basladinizmi. Yoksa doktorunuz iki adet sonrasina sizi dinlendirdimi.
Bende sizin gibi olumsuzu alanlardanım doktorum istersen dondurulmuşla devam edebilirsin hemen dedi.. acaba bir ay beklesem diğer ay mı baksam yada hemen devam etmek mi iyi bilmiyorumEvet 1 tane transver etmisti. Çok sağol cevabin icin
aminn inşallah canım benim kat kat artar değerlerin bizede dua etmeyi unutmayın nolurHala inanamiyoruz rabbim insallah kucagimiza almaui nasip eder.yarini bekliyoruz heyecanla bakalm ne kadar artmis
Canım senin kan testinde kaç çıkmıştı ?Benm 3 yila yakindi donmuslarim canm onlarla yaptrdim
Canım senin kan testinde kaç çıkmıştı ?Benm 3 yila yakindi donmuslarim canm onlarla yaptrdim
Olumsuz dusunursen cirt cizgiyi goremezsin zatenBoşuna üzülmüşsün canım benim neyseki bebeğin seninle hiç anlamı yok artık kalan şeylerin ❤❤ Darısı bize artık asla o testte çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor o yüzden bu sefer direkt kan vereceğim korkumdansenden sonra da emin oldum önce idrar yapmamaya
Aa kanda pozitifti dimi değerin kaç çıkmıştı? Ya bu idrar testlerine güven olmuyor demek kiKızlar kan tahlili verdim az önce sonuç bekliyorum. Sabah idrar testi yaptım negatifti.
Anlamadım gitti..
Kan daha yeni yaptırdım dün idrarda pozitifti bugün değilAa kanda pozitifti dimi değerin kaç çıkmıştı? Ya bu idrar testlerine güven olmuyor demek ki
Sabah ilk idrarda olunca çıkıyo diyolar. Ama bazen hatalıda oluyo endişelenme kafanı karıştırma hiç önemli olan kanda çıkmasaydı çok şükür çıkmış sağlıcakla geliyo inşallah kuzucukKan daha yeni yaptırdım dün idrarda pozitifti bugün değil
Henüz kan tahlilim sonuçlanmadı kuzum inşallah pozitif sonuçlanır da idrar testleri hatalı der geçerim. İlk idrarla yapıyorum çünkü hepSabah ilk idrarda olunca çıkıyo diyolar. Ama bazen hatalıda oluyo endişelenme kafanı karıştırma hiç önemli olan kanda çıkmasaydı çok şükür çıkmış sağlıcakla geliyo inşallah kuzucuk
siz sürekli olumlu düşünmeyi başarabiliyorsanız tebrik ederim benim elimden gelmiyorOlumsuz dusunursen cirt cizgiyi goremezsin zaten
CAnım pozitif çıkacak inanıyorum ben kalbimiz seninleHenüz kan tahlilim sonuçlanmadı kuzum inşallah pozitif sonuçlanır da idrar testleri hatalı der geçerim. İlk idrarla yapıyorum çünkü hep
İnşallah bi yarım saate çıkacak kuzumCAnım pozitif çıkacak inanıyorum ben kalbimiz seninle❤
Yanlış negatif yanlış pozitiften çok oluyor o yüzden ikinci testin yanlış olduğunu düşünüyorum güzel haberlerini de bekliyorum yaz bize de mutlakaİnşallah bi yarım saate çıkacak kuzumbenden çok annem stresten zor duruyor
Canım dinlen geçmiş olsun, çok ağır iş yapma, bel ağrısı ve kasık ağrısı olabilir normal ama ağır iş yapma, evi süpürme mesela oda ağır bir işKızlar ben transferden sonra hep istirahat etmiştim. Kayınvalidem sağ olsun. Çarşamba eve geldim. (Cts 2. Gün embriyosu transfer edilmişti) Perşembe kızım evde yoktu biraz süpürge yaptım, yemek pişirdim ve mutfağı toparladım. O sırada bel agrisi başladı. Önce yoruldum sandım. Ama oturdukça agri arttı. Uzandım. Ama sabah uyandığımda Ağrı’nın hala orada olması beni korkuttu. Şu anda yatıyorum ama inanılmaz bel agrim ve hafif sağ bacak ve kasık agrim var.
Nasıl ya dünkü test nasıl öyle çıkmış şok oldum inan ki0,16 çıkmış ümitsiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?