Silik çizgi çıktıysa çıkar diye düşünüyorum canımKızlar benim 3.gün embriyo du bugün 7.gunu dayanamadım idrar testi yaptım albi marka var yok gibi hayalet çizgi ci kti dua edin güzel anneler nolur tutunmus olsun
ÇıkabilirBanada ediiiiin korkuyorummmm.12 sinde transferim oldu yarın kan versem çıkarmı ki
ÇıkabilirYarın gel kan testi yaptıralım ikimizde
Bende pazartesi transfer olucam beraber takip yaparizPazartesi transferim var kızlar. Heyecan bastı. İlkinde kabizlik tan çekmiştim. Şimdi biraz daha tedbirli davranmaya çalişayım diyorum. Duplacı kabız olmadan da içtiniz mi. Transferden sonra. Yoksa kabız olmadan da tükettiniz mi
Ben görüyorummmmm siliikte olsa var canımmm ☺☺☺erken yapma demiştim sana bak boşuna üzülmüşsüüünnn, ayyy valla şu an çok sevindimmm hadi hayırlısı inşallah kanda pozitifi de görürsün.. bende daynamayıp yapmıstım hayalet gibi bir cizgi cıkmıstı hemen merakımdan kan verdim 15 cıkmıstı.. 1-2 güne seninde baya artar inşallah kan değerin..Allahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
sen nasilsin nasil gidiyor hayat :) alistinmi hamis olma dusuncesine :))) sen ne zaman doktora gidiyorsun canim benim 25. inde ilk randevumBen görüyorummmmm siliikte olsa var canımmm ☺☺☺erken yapma demiştim sana bak boşuna üzülmüşsüüünnn, ayyy valla şu an çok sevindimmm hadi hayırlısı inşallah kanda pozitifi de görürsün.. bende daynamayıp yapmıstım hayalet gibi bir cizgi cıkmıstı hemen merakımdan kan verdim 15 cıkmıstı.. 1-2 güne seninde baya artar inşallah kan değerin..
Kuzum seninki foto da belli massallah ama ben gorcem diye şaşı olcm senin trans 10 benim temmuz 11 hehe hadi bakalım hayirlusiAllahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
İnşaAllah canımBende pazartesi transfer olucam beraber takip yapariz
Hayırlısı olsuun harika bir haber tebrik ederim361 cikti kizlarrrrrrrr
Bi sürü korku var içimde ama bastırıyorum :) transferi yaptırdıgım yer 15 gün sonra çağırdı ama kendi doktoruma pazartesi gideceğim ksımetse. Haftasonu araç yolculugu yaptım 2-3 gün istanbuldan uzaklastım hemen gelince kan testi yaptım :)) 6000 olmuş beta, baya yükselmiş bende şaşırdım umarım iyi bişidirsen nasilsin nasil gidiyor hayat :) alistinmi hamis olma dusuncesine :))) sen ne zaman doktora gidiyorsun canim benim 25. inde ilk randevum
Erken ama varsa 10-15 bişi çıkar diye düşünüyorumKuzum seninki foto da belli massallah ama ben gorcem diye şaşı olcm senin trans 10 benim temmuz 11 hehe hadi bakalım hayirlusi
İnşallah boşuna üzülmüşümdür valla bir sürü adak adadım yarın kan da pozitifi göreyim çılgınlar gibi adaklarımı yerine getireceğim.Ben görüyorummmmm siliikte olsa var canımmm ☺☺☺erken yapma demiştim sana bak boşuna üzülmüşsüüünnn, ayyy valla şu an çok sevindimmm hadi hayırlısı inşallah kanda pozitifi de görürsün.. bende daynamayıp yapmıstım hayalet gibi bir cizgi cıkmıstı hemen merakımdan kan verdim 15 cıkmıstı.. 1-2 güne seninde baya artar inşallah kan değerin..
Hadi inşallahhİnşallah boşuna üzülmüşümdür valla bir sürü adak adadım yarın kan da pozitifi göreyim çılgınlar gibi adaklarımı yerine getireceğim.Allahım sen utandırma yarabbim
bende ist disina ciktim geldim bende orada iken yaptirdim cok sukur benimde baya yukselmis :)) yuksek olunca doktora sordum sikinti olmaz cok iyi dedi icim rahatladi ben hep dua okuyorum ayni dedigin gibi karmakarisik duygular yasiyorum :)) gercekligine hala inanamayip acip acip test sonucuna bakiyorum :)))) agrilar konusunda da ayniii dediklerini yasiyorum bide migde bulantim var benimm halsizlikle beraber :)) rabbimin izni ile kalp atislarini bi duyabilseydik icimiz rahatlardiBi sürü korku var içimde ama bastırıyorum :) transferi yaptırdıgım yer 15 gün sonra çağırdı ama kendi doktoruma pazartesi gideceğim ksımetse. Haftasonu araç yolculugu yaptım 2-3 gün istanbuldan uzaklastım hemen gelince kan testi yaptım :)) 6000 olmuş beta, baya yükselmiş bende şaşırdım umarım iyi bişidirKasık agrısı karın agrısı derken şimdide bacak agrım oluyor arada hep, meme hassasyetini söylemiyorum bile, kimseye sarılamıyorum Daha önce geçirdiğim bir boş gebeliğim var o yüzden biraz korkuyorum ama olumlu düşünmek için elimden geleni yapıyorum. Duygu durumum çok karışık.. Sağlıkla kucagımıza alalıö inşallah canım. Sende durumlar nasıl ?
Hayırlı uğurlu olsun, bol bol yaşa sevinciniKizlarr ben soktayim
AnlaştıkÇıkabilirYarın gel kan testi yaptıralım ikimizde
AynenAnlaştıkkorkunun ecele faydası yok diyosun yarın yüzleşelim bakalım
Bende de halsizlik var, bir anda enerjim bitiyor, mide bulantısından ziyade canım hic bisi yemek istemiyor yemek düşüncesine katlanamıyorum su an.. Bunlar daha başlangıç kuzum, hiç şikayet etmiyorum, olması gerektgi gibi olsun bebişlerimiz bizimle olsunbende ist disina ciktim geldim bende orada iken yaptirdim cok sukur benimde baya yukselmis :)) yuksek olunca doktora sordum sikinti olmaz cok iyi dedi icim rahatladi ben hep dua okuyorum ayni dedigin gibi karmakarisik duygular yasiyorum :)) gercekligine hala inanamayip acip acip test sonucuna bakiyorum :)))) agrilar konusunda da ayniii dediklerini yasiyorum bide migde bulantim var benimm halsizlikle beraber :)) rabbimin izni ile kalp atislarini bi duyabilseydik icimiz rahatlardihee bide surekli ne kadarlik ne zaman dogar diye arastirmadayim
aminnn insallahhh bende sikayet etmiyorumm sadece sohbet ediyoruz :)Bende de halsizlik var, bir anda enerjim bitiyor, mide bulantısından ziyade canım hic bisi yemek istemiyor yemek düşüncesine katlanamıyorum su an.. Bunlar daha başlangıç kuzum, hiç şikayet etmiyorum, olması gerektgi gibi olsun bebişlerimiz bizimle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?