- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
aaaaaa superr cok cok sevindimm hadi gozun aydin kuzumm rabbim duydu senii ayyy kelime bulamadimm valla soyleyecek cok mutlu oldummm361 cikti kizlarrrrrrrr
benim kac gun oldu ben hala soktayim normalKizlarr ben soktayim
bence hemen duphalac dusunme tam kayisi mevsimi transferden oncw basla yemeye bide transferden aonra bol bol meyve ye yaz meyveleri iyi gelir hepPazartesi transferim var kızlar. Heyecan bastı. İlkinde kabizlik tan çekmiştim. Şimdi biraz daha tedbirli davranmaya çalişayım diyorum. Duplacı kabız olmadan da içtiniz mi. Transferden sonra. Yoksa kabız olmadan da tükettiniz mi
Canım ebeymişsin daha iyi bilirsin ama gününe göre değerin çok güzel kimyasal olma ihtimali çok düşük değil miIinsallah 2 ye katlar dusmez kimyasal falan olmaz ay Allahim hepimizin yuzunu guldursun
Canım tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahYa kızlar inanamıyorum dün ve önceki günler testleri saatlerce bekledim çıkmadı şu ikinci çizgiAllahım nerde varsa isteyen sevindir ya rabbim Allahım sevincimi kursağımda bırakma Çok şaşkınım çok mutluyum
Canımm gözün aydın inşallah keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsın sağlıcakla kucağına alırsın361 cikti kizlarrrrrrrr
Aaa çok sevindim canım ya Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip ederIinsallah 2 ye katlar dusmez kimyasal falan olmaz ay Allahim hepimizin yuzunu guldursun
Bir emzirme hemşiresi arkadaşım bebeğim doğduğunda herşeyi unutmuştum arkadaşım tekrar anlattı nasıl emzirmem gerektiğini demişti darısı sana olsunYa inan suan butun bildiklerim bitti gitti hepsi
Canım İnan’ aynı düşüncedeyim.bu 2.denemem ama 1.olumsuz çıktı sanki umrunda deil gibi davrandı bide dioki ilaçlarını düzenli kullanmamışsındır yoksa herşey yolundaydı ben zaten üzülmüşüm bide gelmiş tüy dikiyo :) üstüne histereskopi dedi kesik atcam tutunsun dedi ameliyathaneye indik başıma gelmiş sana ne yapcaktık diyo OKadar güvensiz hissettim ki kendimi anlatamam.işte şimdi olumsuz düşüncelerim hep bu tavırlardan dolayı.onlara mecbur olduğumuzu biliyorlar ve senin o maddi imkanı hangi şartlarda sağladığını umursamadan davranıyorlar.Neyse rabbim birdaha muhtaç etmesin ne diyeyim.Embriyo kalitesi falan bahane ben biraz da ilk deneme de doktorların ve hastanenin bunu maddi çıkar sağlamak adına kullandığını düşünüyorum.
Nasıl olsa embriyo donduruyoruz nasıl olsa yine gelmek zorunda kalacak gibisinden..
Bana rahim dinlendirme demişti sonra gerek görmedi, polip var 1 tane demişti onu alcam sonra vazgeçti böyle dalga geçer gibi işler..
biz ne ümitlerle ne masraflar altına girerek gidiyoruz ama çok da umurlarında olduğunu düşünmüyorum. reklamlarını iyi yapıp insanların umudunu çalıyorlar son aşama da tabii ki rabbim ol derse oluyor ama brn böyle düşünüyorum. :) benim olmadı gibi hissetmemden kaynaklı da değil sürecin en başından böyle düşünüyordum. Velev ki, ilk deneme de hamile kalanların sayısı ikinci deneme de kalanlara göre baya baya az .
Süperrrrr çok sevindimmmmmmm oleeeeeeyAllahım inşallah vardır var mı siz görüyor musunuz?inanamıyorum İnanamıyorummmmm
Banada ediiiiin korkuyorummmm.12 sinde transferim oldu yarın kan versem çıkarmı kiKızım delimisin,hamilesin işte, tadını çıkar, günlerdir dua ediyordum ama, her gün Meryem suresini okuduktan sonra, bütün kk anne olmak isteyenlere ve ismini bildiklerimi ismiyle(bu arada bitek senin ismini biliyorum burada melikecim) hepinize gönderdim dualarımı
Ben kullanıyorum 3gün sağ kolumda duruyor çıkarıyorum duş alıp busefer yenisini sol koluma yapıştırıyorum doktor öyle söylemiştiArkadaşlar. Climara bant kullanan var mı. 3günde bir değiştirmem gerekiyor. Ama çikinca yenisini mi yapıştırmak lazım yoksa yine eskisiyle mi idare edeyim. 3 gün de bir olmuyor hemen yenisini yapıştırınca da. Napıyım
Ayyyy çok şüküüüüüüürKizlarr ben soktayim
Beyaz şarap yine cvp verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Hakkını helal et. Dua et bana da :)bence hemen duphalac dusunme tam kayisi mevsimi transferden oncw basla yemeye bide transferden aonra bol bol meyve ye yaz meyveleri iyi gelir hep
En güzelini yaptın ben şimdi acaba kanda negatif çıkar mı acaba yarın sabah test yapsam idrarda çıkacak mı diye düşünmekten kendi kendimi yiyorum keşke bugün bende kan verseydim kurtulsaydımBen idrar yapicaktim yapmadim kan verdim umutsuzlukla ama rabbim yuzumu guldurdu.idrar isi cok riskli kizlar hic yapmadim ben iyikide yapmamism.ama simdi esime dedim al biyerden idrar testi diye ne cikcak bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?