Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

bence hemen duphalac dusunme tam kayisi mevsimi transferden oncw basla yemeye bide transferden aonra bol bol meyve ye yaz meyveleri iyi gelir hep

Ko Canım tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah daha önceki günlerde çıkmadı yazmışsın benimde bugün 7. Günümdü test yaptım sabah negatif çıktı morelim çok bozuldu senin kaçıncı günde çıktı pozitif kaçıncı gün embriyosuydu

Canım İnan’ aynı düşüncedeyim.bu 2.denemem ama 1.olumsuz çıktı sanki umrunda deil gibi davrandı bide dioki ilaçlarını düzenli kullanmamışsındır yoksa herşey yolundaydı ben zaten üzülmüşüm bide gelmiş tüy dikiyo :) üstüne histereskopi dedi kesik atcam tutunsun dedi ameliyathaneye indik başıma gelmiş sana ne yapcaktık diyo OKadar güvensiz hissettim ki kendimi anlatamam.işte şimdi olumsuz düşüncelerim hep bu tavırlardan dolayı.onlara mecbur olduğumuzu biliyorlar ve senin o maddi imkanı hangi şartlarda sağladığını umursamadan davranıyorlar.Neyse rabbim birdaha muhtaç etmesin ne diyeyim.

Banada ediiiiin korkuyorummmm.12 sinde transferim oldu yarın kan versem çıkarmı ki

Ben kullanıyorum 3gün sağ kolumda duruyor çıkarıyorum duş alıp busefer yenisini sol koluma yapıştırıyorum doktor öyle söylemişti

Ben idrar yapicaktim yapmadim kan verdim umutsuzlukla ama rabbim yuzumu guldurdu.idrar isi cok riskli kizlar hic yapmadim ben iyikide yapmamism.ama simdi esime dedim al biyerden idrar testi diye ne cikcak bakalm

Ben idrar yapicaktim yapmadim kan verdim umutsuzlukla ama rabbim yuzumu guldurdu.idrar isi cok riskli kizlar hic yapmadim ben iyikide yapmamism.ama simdi esime dedim al biyerden idrar testi diye ne cikcak bakalm
En güzelini yaptın ben şimdi acaba kanda negatif çıkar mı acaba yarın sabah test yapsam idrarda çıkacak mı diye düşünmekten kendi kendimi yiyorum keşke bugün bende kan verseydim kurtulsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…