- 12 Mart 2019
- 15.021
- 34.432
- 598
Amin amiiinn❤İnşallah canım,
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah.
Seni çok iyi anlıyorum,Mayıs ayında 18 çıkmıştı 2 gün sonra 17. Kimyasal yaşamıştım aşılama yaptırdığımda o bekleyiş o umut etme çok zor.. bizlerin imtihanı böyle demek ki , rabbim daha beterinden saklasın onu hissedip aylarca içinde taşıyıp kaybedenleri düşün canım onların yaşadığının yanında bizimki hafif kalıyor.. bunları düşünüp teselli olmalı allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere.Arkadaşla ben ayn 4 transfer oldum 8.gunde kan test yaptim1.46 çıktı 10.gunde 0.42 boyle olup hamile olan varmi
Bende çok korkuyordum canım 10 temmuzda oldu benimde ama korkulacak birşey yokmuş uyanmam agrım fılan on dakıka sürdü öğlene kadar biraz sersem gibi oldum anesteziden dolayı heralde. Korkulacak bir şey yok inşallah çok iyi geçer senindeKızlar yumurta toplama çok mu ağrılı oluyor sonrasında ertesi gün falan korkuyorum da ben anesteziden sonraki durumunuz nasıldı
Allah razı olsun inş, canım öyle Ümit ediyorum.Bende çok korkuyordum canım 10 temmuzda oldu benimde ama korkulacak birşey yokmuş uyanmam agrım fılan on dakıka sürdü öğlene kadar biraz sersem gibi oldum anesteziden dolayı heralde. Korkulacak bir şey yok inşallah çok iyi geçer seninde
Canm malesef bu isin garantisi yok yani yasayipta negatfi alanda var poztifi alanda.transfer surecini rahat gecrmeye bak gozlemledgm kadaryla kesinlikle yatmayla ilgiside yok.sadece uzanma agir kaldrma disinda bence.sabirla bekleyebilmek mesele.korkular stres kendini dinlemek hepimizde var.vucudumuz cok fazla hormon aliyor bu sebeple bazi tepkiler vermesi normal goguslerde hassasiyet kasik agrisi batmasi falan.bu isin belirtisi falan yok kesinlesmis.yani rabbim ol derse olacak nasip degilse napsan bosMerhaba! Hanımlar, sitede yeniyim, 2. Tüp bebek denemem, Cuma günü embriyo transferi oldu, çok endişeliyim, hayal kırıklığı yaşayacağım diye çok korkuyorum, transferin kaçıncı gününde, nasıl belirtiler ortaya çıkıyor, yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Aynı gün transfer olmuşuz. Benimde 2. DenememMerhaba kızlar benimde üçüncü transferim perşembe günü yapıldı test tarihim 23 temmuz merakla bekliyorum artık inşallah tutar gerçekten çok yoruldum
Hadı hayırlısı olsun o zaman inşallah aynı gün hayırlı haberler veririz burdan inşallah nerde yaptırdınAynı gün transfer olmuşuz. Benimde 2. Denemem
merhaba allahım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah benimde bacak ağrım ve ayaklarımda üşüme oluyor genellikle sanki adet olacakmışım gibi ara sıra gelen sızılar var benimde bugün 5. günüm inşallah tutunmuşlardır.Cok ciddi bi bacak agrim var kizlar ve usuyor ayaklarim.falan varmi boyle olan.sag bacagim boydan boya agriyor
merhaba benimde sizinle aynı gün 2.denemem olsu hayırlısı ile test tarihimi bekliyorum. Herhangi bir belirtiniz var mıAynı gün transfer olmuşuz. Benimde 2. Denemem
Amin inşallahHadı hayırlısı olsun o zaman inşallah aynı gün hayırlı haberler veririz burdan inşallah nerde yaptırdın
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi tek mi çift mi hikayen nasıl kaç yaşındasın :)
Mrb İnşallah tutunmuştur.Bende de ara sıra bel ağrısından başka hiçbir belirti yokmerhaba allahım hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah benimde bacak ağrım ve ayaklarımda üşüme oluyor genellikle sanki adet olacakmışım gibi ara sıra gelen sızılar var benimde bugün 5. günüm inşallah tutunmuşlardır.
merhaba benimde sizinle aynı gün 2.denemem olsu hayırlısı ile test tarihimi bekliyorum. Herhangi bir belirtiniz var mı
merhaba benim ilk denememde bütün belirtiler vardı ama tutmadı. Şimdi de sadece biraz bel ağrısı var ara da bi oluyor. Belirtiler ilaçlardan dolayı oluyormerhaba benimde sizinle aynı gün 2.denemem olsu hayırlısı ile test tarihimi bekliyorum. Herhangi bir belirtiniz var mı
Bende de bugün bacak ağrısı ve bel ağrısı eklendi hayırlısı olur inşallah hepimizin içinmerhaba benim ilk denememde bütün belirtiler vardı ama tutmadı. Şimdi de sadece biraz bel ağrısı var ara da bi oluyor. Belirtiler ilaçlardan dolayı oluyor
Taze embriyo mu dondurulmuş mu sizinkiBende de bugün bacak ağrısı ve bel ağrısı eklendi hayırlısı olur inşallah hepimizin için
Ben bezmialem vakıf üniversitesinde yaptırdım pko var o da başlangıç 4 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı 3. Transferim bu 25 yaşındayım 2 tane üçüncü gün embriyosu transfer edildi ilk denemede hep yatmıştım oturma odasına yatak falan açmıştım ilk hafta :) ama bu defa çok rahat davrandım hiç yatmadım bakalim sonuç ne olacak gerçi hiç belirtim yok galiba yine olmadı Allahtan umut kesilmez tabi bekleyip görelim bakalımAmin inşallah. Ege üniversitesinde yaptırdım. 26 yaşındayım tüpler kapalı ve çikolata kisti sıkıntım var. Dondurulmuş 5.gün embriyosu tek. Senin peki
Bende tam tersi ilk seferde hiç dikkat etmedim ama bunda yattım evden hiç çıkmadım bakalım hayırlısı olur inşallah. İdrar testi yapmak istiyorum kaçıncı gün kesin çıkar acaba yaBen bezmialem vakıf üniversitesinde yaptırdım pko var o da başlangıç 4 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı 3. Transferim bu 25 yaşındayım 2 tane üçüncü gün embriyosu transfer edildi ilk denemede hep yatmıştım oturma odasına yatak falan açmıştım ilk hafta :) ama bu defa çok rahat davrandım hiç yatmadım bakalim sonuç ne olacak gerçi hiç belirtim yok galiba yine olmadı Allahtan umut kesilmez tabi bekleyip görelim bakalım
İnan hiç bilmiyorum ama bende düşünmüyo değilim :) ama sanırım henüz belli olmazBende tam tersi ilk seferde hiç dikkat etmedim ama bunda yattım evden hiç çıkmadım bakalım hayırlısı olur inşallah. İdrar testi yapmak istiyorum kaçıncı gün kesin çıkar acaba ya
5. Gün embriyosu olduğu için tuttuysa belki çıkar yarın sabah yapıcam transferden sonra 6 gün oluyor. Çok merak ediyorum yaİnan hiç bilmiyorum ama bende düşünmüyo değilim :) ama sanırım henüz belli olmaz
Evet öyle bişey duymuştum bende rahatlatacaksa yap tabi ama negatif falan da çıkarsa canını sıkma sakın sonuçta erken daha. Ama inşallah pozştifi görürsün5. Gün embriyosu olduğu için tuttuysa belki çıkar yarın sabah yapıcam transferden sonra 6 gün oluyor. Çok merak ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?