Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Acibadem hastanesinde 2 basarisiz tup bebek denemesi yasadigim icin oraya gitmek istemiyorum artik. Bahceci ya gidecegim Allahin nasibimizde varsa orada evlat bize nasip olur teşekkür ederim
Ben bahceci gidiyorum 3.denemem transfer oldum pazartesi tek embriyo 3bc sans yuksek degil ama Allah isterse olur. Olumsuz olursa yine bahceci devam edicem. Dere gecerken at degistirilmez misali dr a alistim oda beni ezberledi bence cok sık dr değiştirmeyin

Merhaba Arkadaslar. Ben bugun test sonucumu aldim . sonuc negatif. Bu kez de olmadi nasip degilmis ((
Üzüldüm canım senin adına çokta umutluyduk senden yanahakkında hayırlısı vardır sebebi. Yarında benim günüm çok heycanlıyım bakalım ben nası bi sonuçla dönücem
Merhaba bende bu ayın 31 inde transfer olacağım ben tedavimi bülent tıraşta oluyorum yapılması gereken herşeyi yaptılar olumlu sonuç alan çok kişi var araştırmanı öneririm
Merhaba arkadaşım, ben doktorumdan şuan memnunum ama hepimizi bilgilendirmek adına Bülent tıraşla tedavinizi, nasıl bir doktor olduğunu, ilgisi güler yüzü gibi ve fiyatını yazarsanız sevinirim çünkü malum ünlü doktorlardan zahide yetişten dolayıda. Fiyatları nasıl bilmek isterim açıkçası. Hakkında hayırlısı olsun seninde

Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahBen de sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.18 ocak transfer günüm 2 tane 5AA embriyo offff bekleme süreci çok zor....Bugün acayip şekilde belim ve kalçalarım ağrıyor siz de nasıl durumlar canlar

Pelinimm nolur üzme kendini ben geçen yıl dış gebelik geçirdim iç kanamayla ege üniversitesine kaldırıldım iki tüpüm de patladı çünkü üçüzmüş bebekler.Sadece bir tanesi rahime yerleşmiş onu da kaybettim iç kanamayla..Demem o ki beterin beteri var çok emek veriliyor maddi manevi ama senin canından önemli değil hiçbirşey...yasamla ölüm arasındaki o ince çizgiyi gördüm ama bu bile beni durduramadı yine tedaviye basladım herseyin hayırlısı

Cok gecmis olsun cok üzüldüm. Rabbim inşaallah kucagini doldurmayi nasip eder. Haklısın kolay degil yasadiklarin. Sukretmek lazim . hayırlısı olur bizim için herşey :)

3.denemen de mi bahceci de yaptiriyorsun?? Sorununuz nedir neden olmadi basarisiz olma sebebi nedir ? 3.denemeye kadar hep bahceci de mi denediniz ? Hangi dr?

Embriyolarınızın kalitesi maşşallah çok iyi ben tutacağına inanıyorum hemde ikisinin birden

Benimde alt tarafimda hissiyat ve igne batar gibi oluyo hareket ederken..ama geblik belirtisidir demiyorum hayal kirikligi olmasin diye..

Ben Bahçeci ye gitmeye karar verdim. Bakalim nasil olcak . bildiginiz guvendiginiz bir dr var mi onerebileceginiz?

Pelincim hakkında hayırlısı olsun, inşAllah bizlerede güzel sonuçlar görmek katlanarak artması sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olur, bahçeciceye gitmeye mi karar verdin ?

Arkadaşlarım hepimiz için hayırlısı olsun.. Pozitif olan arkadaşlar sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşAllah.. Transfer sürecinde olan arkadaşlar biliyorum elinizde olmadan belirti arıyorsunuz yada öyle hissediyorsunuz ama hissetmemeye çalışın.. Sadece hayırlısı ile sonuca odaklanın.. Bir sürü belirti yaşadım( ben belirti sanmışım) ama sonucu güzel olmadı. Nasip değilmiş. İnşAllah güzel sonuçlar alırsınız hayırlısı ile.. Benim gibi negatif olan arkadaşlar pes etmek yok, Rabbim aratmadan en yakın zamanda bizlerede nasip eylesin

Pelincim hakkında hayırlısı olsun, inşAllah bizlerede güzel sonuçlar görmek katlanarak artması sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olur, bahçeciceye gitmeye mi karar verdin ?
Evet cnm. Tanidigim bi kac kişi acibademe 2 tane profesor doktor gelicek tekrar oraya git dediler. Ama eşim takti kafaya Mustafa Bahceciye gidelim diyor. Bahceciye giden yok mu ya . bnm tanidigim bi kac kisi de bahcecide tek seferde hamile kaldi. Ikiz bebek oldu hepsi. Bosuna para dokmeyin direkt oraya gidin diyorlar. Bahceciye giden baska biri daha varmis oda 3.kez denemis olmamis yukarda yaziyor. yazdim kendisine ama donmedi hala bana. (

Bu arada belirti arayan arkadaslar . kesinlikle belirti aramayin. Cunku hepsi ilaclardan oluyor. Ve hamilelik belirtileri 1 ay sonra basliyor yani 12.nci gunden bir kac gun sonra. Yani belirtilerin hepsi ama hepsi inanin bana ilaclardan . bu sözüme inanabilirsniz ben 1.ci denememde kusmaya kadar her belirtiyi yasadim negatif . 2.cisinde kasikta batmalar bel agrilari kahverengi akinti falan yasadim yine negatif. Demem o ki butun belirtiler ignelerden birde kendi vucudumuzun oyunu. Kan testini gormeden hicbirseye inanmayin. Üzgünüm (((

Belirti arayip kendinizi heba etmeyin. Benim gibi.. Snra zehir oluyor.valla bak. Rabbim vermisse zaten olacak... Insaallah rabbim herkesin gonlune gore hayirli guzel evlatlar nasip eder. Rabbim kucaklarimizi bos bırakmasın...

3.denemen de mi bahceci de yaptiriyorsun?? Sorununuz nedir neden olmadi basarisiz olma sebebi nedir ? 3.denemeye kadar hep bahceci de mi denediniz ? Hangi dr?
Evet canim bahcecide denedim 3 denemeyide sabri hocada. Bizde sorun dollenme olmuyordu yumurtada granul vardi sperm kalitesizdi son denemede 5.gun embriyosu elde ettik 3bc 4 gun oldu bakalim umudum az ama olsun umut umuttur. Bu da olmazsa yine deneyecem baska caremiz yok ki

Hayirli sonuclarin olsun canim bende pazartesi oldum transfer meraktan catlamak uzereyim test yapmak istiyorum istemsizce sen nasil dayaniyosun

Hayirli sonuclarin olsun canim bende pazartesi oldum transfer meraktan catlamak uzereyim test yapmak istiyorum istemsizce sen nasil dayaniyosun
Sorma arkadasım evin yakınında eczane var zor tutuyorum kendimi gidip test almamak için... Çok zor ve yıpratıcı bu süreç inşallah positivi görürüz canım Allahın izniyle

Sorma arkadasım evin yakınında eczane var zor tutuyorum kendimi gidip test almamak için... Çok zor ve yıpratıcı bu süreç inşallah positivi görürüz canım Allahın izniyle
Insallah canim ben esim isten geldi surekli gidelim diyorum kabul etmiyor kotu cikarsa cok zor olacak onun icinde mecbur bekleyecez insallah bekleyen herkes pozitifi gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…