Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhabaa, bende transferimin 4.gunumdeyim. 5.ci gun embriyosu cift verildi. Cok heyecanliyim ve sizinde heycaninizi paylasiyorum..
Her bi agriyi her bi ufak sanciyi belirtimidir diye dusunup duruyorummmm

@Moon Sun çok güzel anlatmışsın canım duygularını Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah umarım değerlerimizi hep pozitif görürüz canım.

hayırlısı olsun canım senin içinde benimde yaş 38. 3. Gün embriyosu Pazartesi oldu transfer, sana daha çabuk demişler testi valla merakla bekliyorum bende. Belirti regl olucakmışım gibi biraz gerginlik var karnımda hafif sancılar arada.yoksa bende de bi belirti yok endişeliyim biraz sadece
İns rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin ben geçen hafta çarşamba günü transfer oldum ve 3. Gün embiriy

Arkadaşlar merhaba 10 ocakta 3.gun embriyosu 2 tane transfer edilmişti 20 Ocak test günümdü sonucum 26.21 çıktı 2 gün sonra 40.29 çıktı bugün tekrar test günüm akşam gideceğim değerlerim 2 katından az katlanmıstı bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi baya belli artık sizce idrarda bu kadar belliyse kan da da artış göstermişmidir

Eklentiler

• IMG-20190124-WA0002.jpg
    IMG-20190124-WA0002.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 203
Merhabaa, bende transferimin 4.gunumdeyim. 5.ci gun embriyosu cift verildi. Cok heyecanliyim ve sizinde heycaninizi paylasiyorum..
Her bi agriyi her bi ufak sanciyi belirtimidir diye dusunup duruyorummmm
Doktor bana dediki ne yazarsan yasa bu hamilelik belirtisi değildir ilaçların etkisidir dedi ben hiçbir şey yaşamıyorum normal mi dedi gayet normal yaşasa da normal yasamasanda normal dedi belirti için çok erken dedi benim bugün 8. Günüm onun için hamile olsa da belirti için çok erken

Merhaba kızlar, yarın kan testi yaptırıcam çok heycanlıyım, bende bi belirti aramadan geçirmeye çalıştım ama çok zor bekleyiş. Lekelenme olmadı öyle çok ağrım olmadı biraz regl olucak gibi hafif sancılar oldu. Ama artık herşeyi yarın görücez:) P PoncikPrensesss senin test günündü sonuç ne oldu? D Duaherderdedeva seni de tebrik ederim darısı başıma:)

Merhaba kızlar, yarın kan testi yaptırıcam çok heycanlıyım, bende bi belirti aramadan geçirmeye çalıştım ama çok zor bekleyiş. Lekelenme olmadı öyle çok ağrım olmadı biraz regl olucak gibi hafif sancılar oldu. Ama artık herşeyi yarın görücez:) P PoncikPrensesss senin test günündü sonuç ne oldu? D Duaherderdedeva seni de tebrik ederim darısı başıma:)
Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin benim ilk 2 değerim düşüktü ilk testimde 26.21 çıktı ikincisinde 40.29 üçüncüde 103 benim lekelenmem 3 gün sürdü 3.gun sabah altın vuruş yapmıştı ama afedersin peçeteyi dolduracak kadar çok geldi açık pembe renk doktora söyledim ıgneye devam dedi zaten doktor transferden sonra çok değişti hiç ilgilenmedi... Onun dışında adet ağrısından farklı bir ağrı oldu kasıklarımda halada var belim falan hiç agrımadı. Transferden sonra hiç kalkmadım denebilir 1 defa kalktım temizlik yaptım yemek yaptım lekelenmem çoğalınca bi daha hiç bişeye elimi vurmadım ananas kivi portakal yada portakal suyu kabak çekirdeği çok tükettim çok dua ettim yer gök duayla elimi karnıma koyup miniğimin konuştum Rabbime yalvardım çok şükür pozitifi aldım ama daha herşey bitmiş değil Rabbim yarım mutluluk yaşatmasın inşallah dualarım sizinle

Ayyy ins rabbim guzel sonuclar nasip eder..

arkadaşlar merhaba transfer için gün sayıorum doğal siklus dediler yumurtlamama da çok az kaldı ama rahim kalınlığım 5.28 cıktı bugun normalde 8 üstü olması gerekiyormuş tabi benim moraller bozuldu , süreç için bana yol gösterebilir misiniz

arkadaşlar merhaba transfer için gün sayıorum doğal siklus dediler yumurtlamama da çok az kaldı ama rahim kalınlığım 5.28 cıktı bugun normalde 8 üstü olması gerekiyormuş tabi benim moraller bozuldu , süreç için bana yol gösterebilir misiniz
Son regli tarihin ne zaman canim...bnm ilk denememde naturel olarak denedik..reglimden 19 gun sonra oldu trsnsfer...belki artacaktir kalinlik vakit vardir daha transferine

Benim rahim aşırı kalındı ve pürüzlükler vardı bundan dolayı transfer için 1-2 ay kadar beklediler bu sürede ilk olarak rahimi, haplar sayesinde inceltti sonra östrojen hormonu olan haplardan almaya başladığımda da kalınlaşmaya başladı bu östrojen hormon hapları zaten transfer öncesinde transfer sonrasında ve hamile kalırsan da devam ediliyor rahimi kalınlaştırmak için diye belirtti doktorum. Bu kalınlaşmayla ilgili hormon hapı alman gerekebilir belki bu konuda doktoruna sorman gerekebilir.

Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin benim ilk 2 değerim düşüktü ilk testimde 26.21 çıktı ikincisinde 40.29 üçüncüde 103 benim lekelenmem 3 gün sürdü 3.gun sabah altın vuruş yapmıştı ama afedersin peçeteyi dolduracak kadar çok geldi açık pembe renk doktora söyledim ıgneye devam dedi zaten doktor transferden sonra çok değişti hiç ilgilenmedi... Onun dışında adet ağrısından farklı bir ağrı oldu kasıklarımda halada var belim falan hiç agrımadı. Transferden sonra hiç kalkmadım denebilir 1 defa kalktım temizlik yaptım yemek yaptım lekelenmem çoğalınca bi daha hiç bişeye elimi vurmadım ananas kivi portakal yada portakal suyu kabak çekirdeği çok tükettim çok dua ettim yer gök duayla elimi karnıma koyup miniğimin konuştum Rabbime yalvardım çok şükür pozitifi aldım ama daha herşey bitmiş değil Rabbim yarım mutluluk yaşatmasın inşallah dualarım sizinle
Doktor kafası işte hepsi parasını alana kadar demek çok ilginç, valla canım bende sıfır lekelenme hiç anlamış değilim. Ama hakkımızda hayırlısı işte yarın görücez anyayı ve konyayı :)
Ayyy ins rabbim guzel sonuclar nasip eder..
İnşallah canım teşekkür ederim :KK68:

Merhaba bende bu ayın 31 inde transfer olacağım ben tedavimi bülent tıraşta oluyorum yapılması gereken herşeyi yaptılar olumlu sonuç alan çok kişi var araştırmanı öneririm
Acibadem hastanesinde 2 basarisiz tup bebek denemesi yasadigim icin oraya gitmek istemiyorum artik. Bahceci ya gidecegim Allahin nasibimizde varsa orada evlat bize nasip olur teşekkür ederim

X