Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin ben geçen hafta çarşamba günü transfer oldum ve 3. Gün embiriy@Moon Sun çok güzel anlatmışsın canım duygularını Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah umarım değerlerimizi hep pozitif görürüz canım.
hayırlısı olsun canım senin içinde benimde yaş 38. 3. Gün embriyosu Pazartesi oldu transfer, sana daha çabuk demişler testi valla merakla bekliyorum bende. Belirti regl olucakmışım gibi biraz gerginlik var karnımda hafif sancılar arada.yoksa bende de bi belirti yok endişeliyim biraz sadece
Tebrik ederimmm bence hamilesinnnn:))İns rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin ben geçen hafta çarşamba günü transfer oldum ve 3. Gün embiriy
Pardon duaherderdevaya yazmak istemistim..Tebrik ederimmm bence hamilesinnnn:))
Doktor bana dediki ne yazarsan yasa bu hamilelik belirtisi değildir ilaçların etkisidir dedi ben hiçbir şey yaşamıyorum normal mi dedi gayet normal yaşasa da normal yasamasanda normal dedi belirti için çok erken dedi benim bugün 8. Günüm onun için hamile olsa da belirti için çok erkenMerhabaa, bende transferimin 4.gunumdeyim. 5.ci gun embriyosu cift verildi. Cok heyecanliyim ve sizinde heycaninizi paylasiyorum..
Her bi agriyi her bi ufak sanciyi belirtimidir diye dusunup duruyorummmm
Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin benim ilk 2 değerim düşüktü ilk testimde 26.21 çıktı ikincisinde 40.29 üçüncüde 103 benim lekelenmem 3 gün sürdü 3.gun sabah altın vuruş yapmıştı ama afedersin peçeteyi dolduracak kadar çok geldi açık pembe renk doktora söyledim ıgneye devam dedi zaten doktor transferden sonra çok değişti hiç ilgilenmedi... Onun dışında adet ağrısından farklı bir ağrı oldu kasıklarımda halada var belim falan hiç agrımadı. Transferden sonra hiç kalkmadım denebilir 1 defa kalktım temizlik yaptım yemek yaptım lekelenmem çoğalınca bi daha hiç bişeye elimi vurmadım ananas kivi portakal yada portakal suyu kabak çekirdeği çok tükettim çok dua ettim yer gök duayla elimi karnıma koyup miniğimin konuştum Rabbime yalvardım çok şükür pozitifi aldım ama daha herşey bitmiş değil Rabbim yarım mutluluk yaşatmasın inşallah dualarım sizinleMerhaba kızlar, yarın kan testi yaptırıcam çok heycanlıyım, bende bi belirti aramadan geçirmeye çalıştım ama çok zor bekleyiş. Lekelenme olmadı öyle çok ağrım olmadı biraz regl olucak gibi hafif sancılar oldu. Ama artık herşeyi yarın görücez:) P PoncikPrensesss senin test günündü sonuç ne oldu? D Duaherderdedeva seni de tebrik ederim darısı başıma:)
Ayyy ins rabbim guzel sonuclar nasip eder..Merhaba kızlar, yarın kan testi yaptırıcam çok heycanlıyım, bende bi belirti aramadan geçirmeye çalıştım ama çok zor bekleyiş. Lekelenme olmadı öyle çok ağrım olmadı biraz regl olucak gibi hafif sancılar oldu. Ama artık herşeyi yarın görücez:) P PoncikPrensesss senin test günündü sonuç ne oldu? D Duaherderdedeva seni de tebrik ederim darısı başıma:)
Son regli tarihin ne zaman canim...bnm ilk denememde naturel olarak denedik..reglimden 19 gun sonra oldu trsnsfer...belki artacaktir kalinlik vakit vardir daha transferinearkadaşlar merhaba transfer için gün sayıorum doğal siklus dediler yumurtlamama da çok az kaldı ama rahim kalınlığım 5.28 cıktı bugun normalde 8 üstü olması gerekiyormuş tabi benim moraller bozuldu , süreç için bana yol gösterebilir misiniz
arkadaşlar merhaba transfer için gün sayıorum doğal siklus dediler yumurtlamama da çok az kaldı ama rahim kalınlığım 5.28 cıktı bugun normalde 8 üstü olması gerekiyormuş tabi benim moraller bozuldu , süreç için bana yol gösterebilir misiniz
Doktor kafası işte hepsi parasını alana kadar demek çok ilginç, valla canım bende sıfır lekelenme hiç anlamış değilim. Ama hakkımızda hayırlısı işte yarın görücez anyayı ve konyayı :)Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin benim ilk 2 değerim düşüktü ilk testimde 26.21 çıktı ikincisinde 40.29 üçüncüde 103 benim lekelenmem 3 gün sürdü 3.gun sabah altın vuruş yapmıştı ama afedersin peçeteyi dolduracak kadar çok geldi açık pembe renk doktora söyledim ıgneye devam dedi zaten doktor transferden sonra çok değişti hiç ilgilenmedi... Onun dışında adet ağrısından farklı bir ağrı oldu kasıklarımda halada var belim falan hiç agrımadı. Transferden sonra hiç kalkmadım denebilir 1 defa kalktım temizlik yaptım yemek yaptım lekelenmem çoğalınca bi daha hiç bişeye elimi vurmadım ananas kivi portakal yada portakal suyu kabak çekirdeği çok tükettim çok dua ettim yer gök duayla elimi karnıma koyup miniğimin konuştum Rabbime yalvardım çok şükür pozitifi aldım ama daha herşey bitmiş değil Rabbim yarım mutluluk yaşatmasın inşallah dualarım sizinle
İnşallah canım teşekkür ederimAyyy ins rabbim guzel sonuclar nasip eder..
Üzülme canım denemelere devam çok şükür ki Allahın yarattığı nimetlerden faydalanabiliyoruzMerhaba Arkadaslar. Ben bugun test sonucumu aldim . sonuc negatif. Bu kez de olmadi nasip degilmis ((
Üzülmeyin.Demek ki daha vakti zamanı gelmemiş. Rabbim en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah İmtihanımız zor.Merhaba Arkadaslar. Ben bugun test sonucumu aldim . sonuc negatif. Bu kez de olmadi nasip degilmis ((
Üzülme canım denemelere devam çok şükür ki Allahın yarattığı nimetlerden faydalanabiliyoruz
Üzülmeyin.Demek ki daha vakti zamanı gelmemiş. Rabbim en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah İmtihanımız zor.
Merhaba bende bu ayın 31 inde transfer olacağım ben tedavimi bülent tıraşta oluyorum yapılması gereken herşeyi yaptılar olumlu sonuç alan çok kişi var araştırmanı öneririmBen Bahçeci ye gitmeye karar verdim. Bakalim nasil olcak . bildiginiz guvendiginiz bir dr var mi onerebileceginiz?
Acibadem hastanesinde 2 basarisiz tup bebek denemesi yasadigim icin oraya gitmek istemiyorum artik. Bahceci ya gidecegim Allahin nasibimizde varsa orada evlat bize nasip olur teşekkür ederimMerhaba bende bu ayın 31 inde transfer olacağım ben tedavimi bülent tıraşta oluyorum yapılması gereken herşeyi yaptılar olumlu sonuç alan çok kişi var araştırmanı öneririm