Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Amin Allah razı olsun herkese versin biz hep hayırlı sağlıklı evalt diyrouz ama hayırlı anne baba olabileceiyiz bizde hayırlı anne baba olmayı nasip etsin rabbim. Sağlıkla hayırla güzel sonuçlar alıp kucağınıza almayı kucaklarimizin ve evlerimzidoldurmayi nasip etsin herskese

Aminnnnn hayırlısı ile cümlemize

M Moon Sun çok güzel anlatmışsın canım duygularını Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah umarım değerlerimizi hep pozitif görürüz canım.

Mrh bende cumartesi test yaptıracağım yaşım 41 bu ilk deneme sayılır ilki transfer olmadım çünkü döllenme olmadı Çarşamba günü transfer dün cumartesi test yaptıracağım benim 3. Gün embiriyosu tek embiriyo koyuldu hiçbir ağrım sızım yok hiç transfer olmamısim gibi hayırlısı rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin .herkesin yüzünü güldürsün insaallah göbekten iğnenin var her yerim mosmor oldu ve iğnelerim daha önce yakmiyordu şimdi çok yakiyor ne ağrım ne akıntının ne bir değişiklik var
hayırlısı olsun canım senin içinde benimde yaş 38. 3. Gün embriyosu Pazartesi oldu transfer, sana daha çabuk demişler testi valla merakla bekliyorum bende. Belirti regl olucakmışım gibi biraz gerginlik var karnımda hafif sancılar arada.yoksa bende de bi belirti yok endişeliyim biraz sadece

M Moon Sun çok güzel anlatmışsın canım duygularını Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah umarım değerlerimizi hep pozitif görürüz canım.

hayırlısı olsun canım senin içinde benimde yaş 38. 3. Gün embriyosu Pazartesi oldu transfer, sana daha çabuk demişler testi valla merakla bekliyorum bende. Belirti regl olucakmışım gibi biraz gerginlik var karnımda hafif sancılar arada.yoksa bende de bi belirti yok endişeliyim biraz sadece
Canım inşallah seninde pozitif sonuç olur cumartesi günü... Bu ilk denemenmiydi?

Yok canım iki. İlk negatifi gördüm deneyimledim çok ağladım inşallah bunda olumlu görürüm ama olumsuzda olsa biraz daha güçlüyüm sanırım

Ilkinde ben de sok olmustum...bu ikinci denemem...daha hazirim herseye...tecrubelendik sanirim :KK66:

Benimde 2. Deneyebilmem ondan önce hormonlardan deneyemedim bile.
Allahım inşallah sizlere ve herkese pozitif sonuç göstersin. Allahım kucagımıza sağlıkla evlatlarımızı almak sağlıkla büyütmek nasip olsun.
Dün yeni doğum yapmış bi arkadasımla konuştum da kaygı hiç bitmiyo diyo. Her aşama zorlu ama şu an en zoru tedavi süreci gibi görünüyo. Evladın zorluğu yanında sevgisi güzelliğini yaşatsın bizlere. Evlat sahibi olmak zor olsa da evlatlarımızı büyütmemiz rahat olsun.
Ah ahh acayip duygular içindeyim.
Öyle dolu ki içim.. kimseyle konuşacak anlatacak halim de yok..
burda konuşmak iyi geliyor bana. Burada herkes aynı şeyleri yaşıyo. Bizi bizden başka kimse anlayama gibi geliyo.

Pozitif alan arkadaşlar transferden sonra extra bişi yaptınız mı
YatmAnız kalkmanız her zamanki gibi miydi
Duşu ne zaman aldınız
Hep mi yattınız
Çalışanlar kaçıncı gün iş başı yaptınız
Bir dahakinde bende asla gününden önce test yapmıcam
En yakınlarıma bile söylemicem
3 gün dinlenip 5.gün işe başlamayı düşünüyorum
Merhaba, ben transferden sonra ekstra hic bi sey yapmadim. Hatta 31 aralik’ti transferim. Sabah 5 gibi yattim. Kimseye soylemedim ve bir yere davertliydim. Mecburen katildim ve sabahladim. Ertesi gn tatildi. Evde dinlendim. Sonra is basi. Agir tasimamaya calistim. Ama ilk gun kendimi unutup barfiks cektim :p dusu ertesi gun aldim ama ilik bir dustu. Tam banyomu da iki gin sonra yaptim. Ilk gunler suyun ilik olmasina dikkat ettim. Bunun disinda hic bi sey yapmadim. Ilaclarimi duzenli aldim. Hep yatmadim. 1 ocak tatilinden sonra ise dondum ve normal hayatima devam ettim.
Ilk transferimde de ayni seyleri yaptim. Onda hemen ertesi gun isr basladim. Ama o negatif oldu. Tutacagi varsa tutuyor galiba. Biraz rahat olmak gerekiyor. Ilkinde daha stresliydim. Her gun aklimda bu vardi. Ikincisinde unuttum. Son gunlere dogru korku basladi.

Merhaba, ben transferden sonra ekstra hic bi sey yapmadim. Hatta 31 aralik’ti transferim. Sabah 5 gibi yattim. Kimseye soylemedim ve bir yere davertliydim. Mecburen katildim ve sabahladim. Ertesi gn tatildi. Evde dinlendim. Sonra is basi. Agir tasimamaya calistim. Ama ilk gun kendimi unutup barfiks cektim :p dusu ertesi gun aldim ama ilik bir dustu. Tam banyomu da iki gin sonra yaptim. Ilk gunler suyun ilik olmasina dikkat ettim. Bunun disinda hic bi sey yapmadim. Ilaclarimi duzenli aldim. Hep yatmadim. 1 ocak tatilinden sonra ise dondum ve normal hayatima devam ettim.
Ilk transferimde de ayni seyleri yaptim. Onda hemen ertesi gun isr basladim. Ama o negatif oldu. Tutacagi varsa tutuyor galiba. Biraz rahat olmak gerekiyor. Ilkinde daha stresliydim. Her gun aklimda bu vardi. Ikincisinde unuttum. Son gunlere dogru korku basladi.

Ay o barfiks çeken sendin dimi
Benimde transferim 1 ocaktaydı ama olmadı malesef
Ben her gün bunu düşündüm olur mu olmaz mı
Ve eşim olsun annem olsun aman kalkma ama gitme aman yat nidalarıyla genelde uzun oturdum
10 gün rapor aldım işe gitmedim
Bir de işe başlayacağımda yapmam gereken sunumun vardı onun stresi de vardı bu süreçte
Ya her şeye stres yapıyorum
Adeta stresle yoğurulmuş bi kişiliğim var
Buna engel olamıyorum
2.denemem de bende pek üzerinde durmadan normal yaşantıma dönecem
Dediğin gibi nasibimizde varsa hertürlü olur
Bu Arada çok sevindim adına
Hayırlı uğurlu olsun
Sağlıkla kucağına al inş

Ay o barfiks çeken sendin dimi
Benimde transferim 1 ocaktaydı ama olmadı malesef
Ben her gün bunu düşündüm olur mu olmaz mı
Ve eşim olsun annem olsun aman kalkma ama gitme aman yat nidalarıyla genelde uzun oturdum
10 gün rapor aldım işe gitmedim
Bir de işe başlayacağımda yapmam gereken sunumun vardı onun stresi de vardı bu süreçte
Ya her şeye stres yapıyorum
Adeta stresle yoğurulmuş bi kişiliğim var
Buna engel olamıyorum
2.denemem de bende pek üzerinde durmadan normal yaşantıma dönecem
Dediğin gibi nasibimizde varsa hertürlü olur
Bu Arada çok sevindim adına
Hayırlı uğurlu olsun
Sağlıkla kucağına al inş
Tesekkur ederim. Insallah seninki de bir sonrakine olumlu olur. Ben de asiri stresli bir insanim. Bu beni cok korkutuyor. Simd bile bi seye sinirlensem, uzulsem karnimda hissediyorum. Geriliyorum. Insallah bebege zarar vermiyorumdur.

Kizlar nasılsınız? Sonuc alan var mi? Ben hala bekliyom. Persembe kan vercem. Insaallah kan degerim yükselir. Hala adet olmadim. 9.gunu bir damla acik kahverengi leke geldi daha da gelmedi. Yerlesmemi yoksa adet başlangıcı mi bilemedim. 9.gunden beri adet sancisi cekiyorum. Yarin test gunum bakalim. Ne cikicak o leke cok acik bi kahverengiydi. Bir damla gibi bisey. Ya adet ya bebek sizce nedir ?

Kizlar nasılsınız? Sonuc alan var mi? Ben hala bekliyom. Persembe kan vercem. Insaallah kan degerim yükselir. Hala adet olmadim. 9.gunu bir damla acik kahverengi leke geldi daha da gelmedi. Yerlesmemi yoksa adet başlangıcı mi bilemedim. 9.gunden beri adet sancisi cekiyorum. Yarin test gunum bakalim. Ne cikicak o leke cok acik bi kahverengiydi. Bir damla gibi bisey. Ya adet ya bebek sizce nedir ?

Lekeden sonra daha gelmediyse yada leke şeklinde gelmeye devam ettiyse ben yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum.. Hadi hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, güzel sonuçlar alabilmen duası ile. Bizede haber verirsin

Lekeden sonra daha gelmediyse yada leke şeklinde gelmeye devam ettiyse ben yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum.. Hadi hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, güzel sonuçlar alabilmen duası ile. Bizede haber verirsin
Yok cnm gelmedi. Insaaallah yarin en guzel haberi veririm :dua:

Tüm zorlu koşullara rağmen olmuş ne güzel :halay: tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende ilkinde çok yattım ama ikincide dolaştım evde.daha rahattım ama bende çok stresli bi tipim normalde de iş hayatında da. Artık hayırlısı
P PoncikPrensesss yarın test sonucunu merakla bekliyoruz benimde cumartesi ama cuma yapıcam mecburen

Tüm zorlu koşullara rağmen olmuş ne güzel :halay: tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende ilkinde çok yattım ama ikincide dolaştım evde.daha rahattım ama bende çok stresli bi tipim normalde de iş hayatında da. Artık hayırlısı
P PoncikPrensesss yarın test sonucunu merakla bekliyoruz benimde cumartesi ama cuma yapıcam mecburen

Kızlar inş pozitifi görürsünüz sonuna kadar

Yarin sabah ilk doktor kontrolum var. cok heyecanliyim ve korkuyorum. Acaba tanisabilecek miyiz minikle? Kese olustu mu, saglikli mi? Kalbi atiyor mu? Kafamda deli sorular. Keske pozitifle bitse ama tedirginlik devam ediyor. Allah tum tup bebek surecindekilere sabir versin. Gercekten surekli bir psikolojik savas icindeyiz. Umarim herkes diledigine kavusur.

Bende bekliyorummmm 7. Gunum asiri bulantim var ne yesem cikiyor. 3. Gun dondurulmus embriyo transferim var

Yarin sabah ilk doktor kontrolum var. cok heyecanliyim ve korkuyorum. Acaba tanisabilecek miyiz minikle? Kese olustu mu, saglikli mi? Kalbi atiyor mu? Kafamda deli sorular. Keske pozitifle bitse ama tedirginlik devam ediyor. Allah tum tup bebek surecindekilere sabir versin. Gercekten surekli bir psikolojik savas icindeyiz. Umarim herkes diledigine kavusur.
İnşallah herşey çok iyi geçer ve sağlıklı şekilde devam eder:) darısı bizim başımıza.
Çok zor bizim savaşımız gerçekten oldu olmadı tuttu tutmadı çok stresli, bizimde sınavımız bu demek ki

X