- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Ayyyy evet yaltiricam bakalim cok heyecanli aynen. Ne cikicak acaba 40 falan cikarsa umutlanabilirim diye dusunuyorum. :-@
Vermem mi tabiki de veririm once buraya yazicamBize de haber ver mutlakaBana da umut olursun o zaman.
Vermem mi tabiki de veririm once buraya yazicam
Insaallahurahmannnİnşallah müjde verirsin bize
Hadi beklioruz saat kaçta vereceksinInsaallahurahmannn
Verdim 1 saati bulmaz cikar ay kalbim yerinden cikacakHadi beklioruz saat kaçta vereceksin
Ay çok heyecanlı ya aynı gün transfer olduk bide seninleVerdim 1 saati bulmaz cikar ay kalbim yerinden cikacak
0.100 tutmamisAy çok heyecanlı ya aynı gün transfer olduk bide seninle
Offff KuZum ne desem boş gelecek ne diyim bilmiyorum ki0.100 tutmamis
Bir anda hop diye yukselecek hali yok. Simdiye kana karismasi lazim. Emekler paralar bosa.Offff KuZum ne desem boş gelecek ne diyim bilmiyorum ki
0.100 tutmamis
Yok canim ben sana cevap verdigimde baya olmustu vereli. Hemen cikiyor zaten.Çok çabuk çıktı sonucun bi tuhaf geldi bana
Yok canim ben sana cevap verdigimde baya olmustu vereli. Hemen cikiyor zaten.
Yokki zaten. Saol canim yinede. Allah u Teala nin dedi oluyor. Boynumuz kildan inceHayırlısı hakkinda. Böyle durumlarda söyleyecek bişey bulamıyorum.
Yokki zaten. Saol canim yinede. Allah u Teala nin dedi oluyor. Boynumuz kildan ince
0.100 tutmamis
Yapma ya moralimiz bozuldu. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bu o kadar uzun bir surec ki. Yok poztif yok katlanmasi yok kalp atisi kesesi. Allah bu surecte herkesin yardımcısı olsun0.100 tutmamis
Arkadaşımızın 6.günü benim de öyle acaba erken mi ya of ne bilim ben de yarın baktıracamKaçıncı günündü bugün?
Hayatim hep zor oldu benim. Tam huzura kavustum simdide bu. Bir daha denemiycem. Benimde cocugum olmayiversinn. Bende sorun yok esimde sorun morfoloji bozuklugu var ve her gecen gun sipermler zayifliyor. Vazgectim ben. Rabbim size hayirli haberler almayi nasip etsin.Yapma ya moralimiz bozuldu. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bu o kadar uzun bir surec ki. Yok poztif yok katlanmasi yok kalp atisi kesesi. Allah bu surecte herkesin yardımcısı olsun
Baktir canim baktir. O yerlestiyse zaten kana coktan karisir 5 in ustude olsa cikar. Insaallah tutmuatur seninki.Arkadaşımızın 6.günü benim de öyle acaba erken mi ya of ne bilim ben de yarın baktıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?