Canım yanlış anlama ama çok acele etmişsin ve mesajlarından anladığım kadarıyla çok kafaya takıyorsun. Kendine bu stresi yapma inan ki tutunmasını en engelleyen şey stres. 3. Gün 5 te nasıl çıksın. Bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 7. Gün 28 çıktı ama belki 2 gün öncesinde gitsem çıkmazdı herkesin bünyesi farklı bebeğinin tutunma anı farklı betahcg salınımı farklı. Benimle aynı gün test yapıp onlarca kat fazlası olan da vardı sonuçta. Bizde de sorun eşimdeydi. Sayı o kadar azdı ki morfoloji bakılamıyordu bile. Eşim son 6 ay beslenmesini düzenledi. Zaten sigara-alkol yok eşimde son 3 ay iyice gaz verdik karbonhidratı kesti asla paket gıda yemedi gün aşırı 1 büyük nar yedi (tam da mevsimine denk gelmiştik) çiğ havuç vb gibi sebze tüketimini arttırdı. Tavuk yemedi. Kırmızı et, balık ve yumurtaya ağırlık verdik. Günde 3 litre su içti (çay-kahve sevmez ve tüketmez) bir de 3 ay solgar e vitamini sonraki 3 ay da doktor tavsiyesi ile promen-k kullandı. Yaşlarımız 34 bitti. Çok şükür 11 yumurtada 10 döllenme ve 5 tane 5. gün embriyosu oldu. Biz çaba verdikten sonra ol demek Rabbim’e kalmış. Nasipte varsa oluyor. 2 transferden birisi tutundu hamdolsun. Şimdi 9. Haftadayım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Nacizane tavsiyelerimi yazmak istedim. Ben transferden hemen sonra günlük yaşamıma döndüm dışarı çıktım gezdim işlerimi hallettim 1,5 yaşındaki yiğenimle oynadım kucağıma aldım koşturdum olacaksa oluyor stres yapma yeterki.