• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ayyyy evet yaltiricam bakalim cok heyecanli aynen. Ne cikicak acaba 40 falan cikarsa umutlanabilirim diye dusunuyorum. :-@

Bize de haber ver mutlaka 😍 Bana da umut olursun o zaman. 🙏🏻

Yokki zaten. Saol canim yinede. Allah u Teala nin dedi oluyor. Boynumuz kildan ince

Rabbim hakkımızda hayirlisini versin . Benim de bu ay sonunda büyük ihtimal transferim olmuş olacak hayırlısı diyorum . Nasipte varsa her türlü olur . Yoksa canından da vazgecsen olmaz .

Yapma ya moralimiz bozuldu. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bu o kadar uzun bir surec ki. Yok poztif yok katlanmasi yok kalp atisi kesesi. Allah bu surecte herkesin yardımcısı olsun
Hayatim hep zor oldu benim. Tam huzura kavustum simdide bu. Bir daha denemiycem. Benimde cocugum olmayiversinn. Bende sorun yok esimde sorun morfoloji bozuklugu var ve her gecen gun sipermler zayifliyor. Vazgectim ben. Rabbim size hayirli haberler almayi nasip etsin.

Arkadaşımızın 6.günü benim de öyle acaba erken mi ya of ne bilim ben de yarın baktıracam
Baktir canim baktir. O yerlestiyse zaten kana coktan karisir 5 in ustude olsa cikar. Insaallah tutmuatur seninki.

Back