Benim de bugün hiç biyerim ağrımayınca huzursuz oldum ama elimden bişey gelmiyo şu andaBenim günüm yaklaştıkça korkuyorum. Heyecanın yerini endişe alıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bugün hiç biyerim ağrımayınca huzursuz oldum ama elimden bişey gelmiyo şu andaBenim günüm yaklaştıkça korkuyorum. Heyecanın yerini endişe alıyor
Benim de bugün hiç biyerim ağrımayınca huzursuz oldum ama elimden bişey gelmiyo şu anda
Tesekkur ederim seninde guzel haberini bekliyoruzCok sevindim Rabbim tamamina erdirsin. Benimde yarin 5. Gunum. 7 gun olsun bende yapayim. Rabbim hepimizede gostersin insaallah.
Bende de durum aynıBenim günüm yaklaştıkça korkuyorum. Heyecanın yerini endişe alıyor
Kesinlikle katılıyorum canım herkesin belirtisi bir olmuyor ben bütün belirtileri yaşadım pozitif oldu arkadaşım benden 3 gün sonra transfer oldu hiçbir belirtisi de olmadı ikiz hamileydi kendisi de şimdi doğum için gün sayıyor Rabbim herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahSonuç bekleyen arkadaşım allah hayırlısını nasip etsin bazı transfer olan arkadaşlarımız belirtiden söz etmiş herkeste belirti olacak diye birşey yok ki Bazen kullanılan ilaçlardan ağrı sızı oluyor benim ağrısı sızısı olan iki arkadaşım son günlerde olumsuz sonuç aldı.illa ağrı sızı olmayınca tutmadığını göstermez.ben kendimden bahsedecek olursam transferin 3. Ve 4.günü sanki bıçak saplanır gibi oluyordu allahıma şükür tutundu ama bunları hissetmeyen ve tutunanda çok insan var lütfen umudunuzu kaybetmeyin bütün isteyenlere dualarım sonsuz
Ne kadar sanslisin masaallah subhanallah. Gozlerim doldu hamilelik imzani gorunce. Bol bol dua et nolur. Hamislerin duasi tez kabul olur. Benim mirac kandilinde kondu. Doktor mirac bebek diye diye koydu. Mirac bebek annesine tutunsun insaallah. Herkesinki tutunsun. Aminnnn Allahumme aminnnnTesekkur ederim seninde guzel haberini bekliyoruz
Negatif benim canım olmamışMaşallah canım darısı bana yazarım sonucu alınca teşekkür ederim
Bende de durum aynı
İlk denememiydi dondurulmuş varmıNegatif benim canım olmamış
Aynen öyle bi arkadaş Ali İmran süresinin 38.ayetinde hız Zekeriya a.s ın çocuk duası geçiyor onu söylemişti canım sende bak istersen, yer gök duaDüşünmemeye çalışalım. Dua edelim bol bol Kaderimizde varsa olur inşallah
Aynen öyle bi arkadaş Ali İmran süresinin 38.ayetinde hız Zekeriya a.s ın çocuk duası geçiyor onu söylemişti canım sende bak istersen, yer gök dua
Kullandığınız ilaçlar hangileriArkadaslar ozellikle de pozitif sonuc almis arkaslar birsey sormak istiyorum. Ilaclardan goguslerim feci aciyor ama dokunmadan acimiyor dokununca fena. Ama arada sirada ince ince can yakar sekilde sizi giriyor. Bu sizdede oldu mu?? Yoksa buda mi ilactan
Estrofem gunde 4 kere progestan vajinal birde 3 gunde bir progesteron igne.Kullandığınız ilaçlar hangileri
Canım bu söylediklerin göğüs ağrısıda yapabilir progestan jel ve iğne özellikle ama tabi bu bir belirtide olabilirEstrofem gunde 4 kere progestan vajinal birde 3 gunde bir progesteron igne.
Keske belirti olsa canim. Bakalim 6 7 gun sonra gorucem Rabbim ne gosterecek. Ama beklemek cok zor. Gunler gecmiyor.Canım bu söylediklerin göğüs ağrısıda yapabilir progestan jel ve iğne özellikle ama tabi bu bir belirtide olabilir