- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafamizda deli sorular. O agri bende de yoookkkBenim göğüslerimde de ağrı yok Hamile olamayacak mıyım?
Kafamizda deli sorular. O agri bende de yoookkk
Canim bugun 5. Gunum. Haftaya pazar baktiricaz kanda.Bugün kaçıncı gün
Canim bugun 5. Gunum. Haftaya pazar baktiricaz kanda.
12 gun dediler. 12. Gun pazar aksamina tekabul ediyor. Ama dayanamayabilirim. Bende cuma gunu yaptirabilirim. Hadi gunu gunune olsun diyorum ama catliycam.Ben senden 1 gün önce transfer oldum, Perşembe tahlil yaptıracağım. Senin tahlil günün neden bu kadar geç, arkadaşım?
12 gun dediler. 12. Gun pazar aksamina tekabul ediyor. Ama dayanamayabilirim. Bende cuma gunu yaptirabilirim. Hadi gunu gunune olsun diyorum ama catliycam.
Senin erken istemisler. Demekki cikiyor ki istemisler. Ne fark eder ki bende cuma yptirsam olur bakalim bir o gunlere eriselim de Allah in izniyle.Ben oksapar isimli bir iğne kullanıyorum. Çarşamba günü bitecek o, ertesi günü test istendi benden. Kararlıyım, çatlasam da patlasam da gününde yaptıracağım ben. Bazen kanda geç çıkabiliyor sonuçlar, o yüzden yanıltıcı olmasın diye erkenden kontrol etmeyi düşünmüyorum.
Senin erken istemisler. Demekki cikiyor ki istemisler. Ne fark eder ki bende cuma yptirsam olur bakalim bir o gunlere eriselim de Allah in izniyle.
Insaallah canim cokkkk istiyoruz bir bebegimizin olmasini. Hep secdede dua ediyorum sanada ederim insaallah. Rabbim elimizi bos cevirmesin amin Allahumme aminnnnnİnşallah canım, dua edelim birbirimiz için ve güzel haberler paylaşalım inşallah burada
Insaallah canim cokkkk istiyoruz bir bebegimizin olmasini. Hep secdede dua ediyorum sanada ederim insaallah. Rabbim elimizi bos cevirmesin amin Allahumme aminnnnn
Yok KuZum şakın moral boZma belki senin sonrada olabilirBenim göğüslerimde de ağrı yok Hamile olamayacak mıyım?
Yok KuZum şakın moral boZma belki senin sonrada olabilir
Tabi ki KuZum önemli olan inşallah olurBelirti olmasa da olur. Yeter ki bebeğim benimle olsun
Canim doktorundan haber geldi mi gerci hafta sonu ama yinede sormak istedim. Bu arada benim 6. Gunum sana ozendim bende yaptiricam bakalim ne cikicak Rabbim emekleri bosa cikarmasin insaallah.Bu konuda da haklisin duramadim hep bende kabahat. Dusuk cikinca da aglaya aglaya icim disima cikti. Doktora sonuclari gonderdim cevap bekliyorum. Insallah guzel haberler alirim
Doktorum yarin tekrar kan testi istedi. Bi sey söylemek icin erken dedi.Canim doktorundan haber geldi mi gerci hafta sonu ama yinede sormak istedim. Bu arada benim 6. Gunum sana ozendim bende yaptiricam bakalim ne cikicak Rabbim emekleri bosa cikarmasin insaallah.
Canim doktorundan haber geldi mi gerci hafta sonu ama yinede sormak istedim. Bu arada benim 6. Gunum sana ozendim bende yaptiricam bakalim ne cikicak Rabbim emekleri bosa cikarmasin insaallah.
Ayyyy evet yaltiricam bakalim cok heyecanli aynen. Ne cikicak acaba 40 falan cikarsa umutlanabilirim diye dusunuyorum. :-@Bugün mü yaptıracaksın? Ayyy çok heyecanlı