• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yok yok, eşimle de konuştum. İyi veya kötü zamanında öğrenmek istiyoruz biz.
Canim kesinlikle erken davranma. O hatayi ben yaptim. Bak kafamda deli sorular olacak mi olmayacak mi. Dördüncü testi yaptiricam. Bana 10. Gun denmişti ben 4. Günden basladim. Keske yapmasaydim.

Nasıl rahat edersen KuZum çok canım sıkılıyor şöle haberler duyunca onca emek onca para Allah hayırlısını versin

Sorma valla 🥺 Maddi manevi emek veriyoruz, sonuç hüsran olunca insan yıkılıyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🥺

Canim kesinlikle erken davranma. O hatayi ben yaptim. Bak kafamda deli sorular olacak mi olmayacak mi. Dördüncü testi yaptiricam. Bana 10. Gun denmişti ben 4. Günden basladim. Keske yapmasaydim.

Ben de ondan korkuyorum işte. O yüzden beklemekte kararlıyım. Sen epey erken davranmışsın. Şimdiki durumun ne peki?

Ben de ondan korkuyorum işte. O yüzden beklemekte kararlıyım. Sen epey erken davranmışsın. Şimdiki durumun ne peki?
7. gun idrarda poztif yakaladim kanda 47 cikti 9. Gunde 68 cikti. Tabi kahroldum az artti diye. 11. Gunde 119 cikti. Yarin 13. Gunu yapicam ve icimdeki heyecanin yerini korku aldi. Sanirim bir de ohss oldum davul gibiyim. Sen acele etme. Nasılsa gunu geldiginde neticelenecek.

7. gun idrarda poztif yakaladim kanda 47 cikti 9. Gunde 68 cikti. Tabi kahroldum az artti diye. 11. Gunde 119 cikti. Yarin 13. Gunu yapicam ve icimdeki heyecanin yerini korku aldi. Sanirim bir de ohss oldum davul gibiyim. Sen acele etme. Nasılsa gunu geldiginde neticelenecek.

İnşallah her şey yolunda gider de bebeğine kavuşursun canım 🙏🏻

Kizlar benim 3. Gun embriyosu 7 ila 9 gun arasinda kana karismaya baslarmis. Benim daha 6 gun ve tam tamamlanmadi 6 gun. 5.5 gun yani. 5 gun embriyosu 5 ila 7 gun icinde kana karismaya basliyormus. Ben bunu bilmiyordum. Ama yinede umudum yok.

Kizlar benim 3. Gun embriyosu 7 ila 9 gun arasinda kana karismaya baslarmis. Benim daha 6 gun ve tam tamamlanmadi 6 gun. 5.5 gun yani. 5 gun embriyosu 5 ila 7 gun icinde kana karismaya basliyormus. Ben bunu bilmiyordum. Ama yinede umudum yok.

O zaman yeni yeni başlamıştır kendini göstermeye. 11. veya 12. gün tekrarla bence testini, umudunu yitirme.

Merhaba Ben yeni üye oldum bir şey soracağım 28 martta transfer yapıldı kanda hcg baktirdim 8. Gun 16.79 cıktı. Bu gün 10. Gun du tekrar baktık ve 8.89 çıkmış tekrar artışa geçer mi var mı bunu yaşayan? Doktor 12. Gun önemli bunlara takılma dedi bilemedim hissizimşu an

3. Gün embriyosu 6. Gün kanda belli olmaz

3. Gün embriyosu 6. Gün kanda belli olmaz
Iyide en azindan 5 in ustu cikmasi gerekmiyor muydu. Oyle pat diye mi yukselecek sanmiyorum 😢 daha oncede kebdiligimden hamile kalmistim oda boyle yok olup gitmisti. Kimyasal olmustu. 😯

Back