- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Arkadaşımızın 6.günü benim de öyle acaba erken mi ya of ne bilim ben de yarın baktıracam
Benim de 6. günüm. Perşembe baktıracağım ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımızın 6.günü benim de öyle acaba erken mi ya of ne bilim ben de yarın baktıracam
Baktır bakalım canımBenim de 6. günüm. Perşembe baktıracağım ben.
Ben sadece idrar testi yapıcam kan vermeyi sevmiyorum
Baktır bakalım canım
Nasıl rahat edersen KuZum çok canım sıkılıyor şöle haberler duyunca onca emek onca para Allah hayırlısını versinYok yok, eşimle de konuştum. İyi veya kötü zamanında öğrenmek istiyoruz biz.
Canim kesinlikle erken davranma. O hatayi ben yaptim. Bak kafamda deli sorular olacak mi olmayacak mi. Dördüncü testi yaptiricam. Bana 10. Gun denmişti ben 4. Günden basladim. Keske yapmasaydim.Yok yok, eşimle de konuştum. İyi veya kötü zamanında öğrenmek istiyoruz biz.
Nasıl rahat edersen KuZum çok canım sıkılıyor şöle haberler duyunca onca emek onca para Allah hayırlısını versin
Canim kesinlikle erken davranma. O hatayi ben yaptim. Bak kafamda deli sorular olacak mi olmayacak mi. Dördüncü testi yaptiricam. Bana 10. Gun denmişti ben 4. Günden basladim. Keske yapmasaydim.
7. gun idrarda poztif yakaladim kanda 47 cikti 9. Gunde 68 cikti. Tabi kahroldum az artti diye. 11. Gunde 119 cikti. Yarin 13. Gunu yapicam ve icimdeki heyecanin yerini korku aldi. Sanirim bir de ohss oldum davul gibiyim. Sen acele etme. Nasılsa gunu geldiginde neticelenecek.Ben de ondan korkuyorum işte. O yüzden beklemekte kararlıyım. Sen epey erken davranmışsın. Şimdiki durumun ne peki?
7. gun idrarda poztif yakaladim kanda 47 cikti 9. Gunde 68 cikti. Tabi kahroldum az artti diye. 11. Gunde 119 cikti. Yarin 13. Gunu yapicam ve icimdeki heyecanin yerini korku aldi. Sanirim bir de ohss oldum davul gibiyim. Sen acele etme. Nasılsa gunu geldiginde neticelenecek.
Kizlar benim 3. Gun embriyosu 7 ila 9 gun arasinda kana karismaya baslarmis. Benim daha 6 gun ve tam tamamlanmadi 6 gun. 5.5 gun yani. 5 gun embriyosu 5 ila 7 gun icinde kana karismaya basliyormus. Ben bunu bilmiyordum. Ama yinede umudum yok.
3. Gün embriyosu 6. Gün kanda belli olmazKizlar benim 3. Gun embriyosu 7 ila 9 gun arasinda kana karismaya baslarmis. Benim daha 6 gun ve tam tamamlanmadi 6 gun. 5.5 gun yani. 5 gun embriyosu 5 ila 7 gun icinde kana karismaya basliyormus. Ben bunu bilmiyordum. Ama yinede umudum yok.
Iyide en azindan 5 in ustu cikmasi gerekmiyor muydu. Oyle pat diye mi yukselecek sanmiyorum daha oncede kebdiligimden hamile kalmistim oda boyle yok olup gitmisti. Kimyasal olmustu.3. Gün embriyosu 6. Gün kanda belli olmaz
bosver daha guzel gununde ogrenirsin sende bundada vardir bi hayir. Benim gibi erken ogrenme.Benim test bozuk çıktı iyi mi
Benim test bozuk çıktı iyi mi