Merhaba arkadaşlarım,
11 Ocakta transfer oldum. Bekleyemedim sabredemedim 5. Günden idrar testi yaptım. Pozitifi görünce 6. Gün kan testi yaptım ve beta değerim 18,81 çıktı. Hamileyim diye havalara uçtum. Eşimle hayallere başladol hemem. 8. Gün tekrar test yaptırdım ve bunların hepsini doktorumdan habersiz dışarda yaptırdım ve kafama göre iş yapmış oldum ki test günüm Salı günü. Değerim 11,82 ye düşmüştü. O an benim için herşeyin bittiğini anladığım gündü. Test günüme sonucumun Kimyasal olduğunu bile bile gidicem ve kahroluyorum. Ama yapacak birşey yok Allah büyük. Daha acı dertlerle karşılaştırmasın inşallah bizleri. Siz siz olun erkenden test yapmayın
insan çok üzülüyor kendi kendini yiyor. Belkide bu yüzden olmadı bebeğim. Canı gönülden ve kalpten testlerinizin pozitif çıkmasını diliyorum. Hatta testten ziyade rabbim bebeğinizin kalp atışlarını dinlemeyi, keseyi görmeyi kucağınıza almayı nasip etsin. Her birimiz bambaşka insanlarız ama derdimiz bir. Sizleri kocaman seviyorum. Lütfen erkenden test yapmayın, evde stresten uzak güzel bi müzik dinleyin tatlı bi film izleyin ve embriyonuzun huzurla içinizde büyümesini dileyin. Test gününüzde de çok yüksek beta sonuçları görün. Şimdiden mutlu gebelikler