Geçmiyooooo valla daha 3.günTransferden sonra bekleyenler zamanınız geçiyor mu
Canım sağlık ocaklarında laboratuvar olmadığı için kanlar belli bir saatte toplanıyor. Kan ulaştıktan sonra birkaç saat sürer çıkması o yüzden garanti olsun diye yarın diyorlardır.Bende 14. Gun kanimi sağlık ocağına verdim yarın çıkar dediler ama daha erken çıkma ihtimali var mı tecrübeli olan var mı aranızda ben sağlık ocağına ilk defa verdim
3 ten sonra daha hızlı geçti benim günlerGeçmiyooooo valla daha 3.gün
Amannnnn sonunda hayırlı haber alalım da varsın uzasın günler3 ten sonra daha hızlı geçti benim günler ☺
Bende daha önce 2 kere 24 saat açık bi tıp merkezinde batırdım 2 saatte cıktı bugün eşim evde yok orası uzak küçük kızım var zor olur diye sağlık ocağına gittim kısmet o zaman bekliycezCanım sağlık ocaklarında laboratuvar olmadığı için kanlar belli bir saatte toplanıyor. Kan ulaştıktan sonra birkaç saat sürer çıkması o yüzden garanti olsun diye yarın diyorlardır.
Ben de ilk gün mecburen özelde baktırdım ama altı üstü bir betahcg bakmak için 65 tl aldılar. Şimdi kendi merkezime gidip yaptırıyorum. 4-6 saat arasında arıyorlar
Canım zor geçiyor tabikiTransferden sonra bekleyenler zamanınız geçiyor mu
Valla banada geçmiyor 6.günümdeyim Rabbim sabır versinGeçmiyooooo valla daha 3.gün
İnşaALLAH hayırlı haber alıp ayağını sürtersin de peşinden ben gelirimValla banada geçmiyor 6.günümdeyim Rabbim sabır versin❤
Haklısın kuzum da ilk bekleyiş dahada bi heyecanlı sankiCanım zor geçiyor tabiki ☺ Ama bir noktadan sonra alışıyor insan çünkü bir hamileliğin her gününün bekleyiş olduğunu kabulleniyorsun. Önce günler geçsin diye bekledim şimdi 2 günde bir değerim düzenli artıyor mu diye bekliyorum. Bu kısım bitince Allah’ın izni ile keseyi görmeyi bekleyeceğim ondan sonra kalp atışını duymayı vs... hep bekliyorsun. Hepimizin bu güzel yolculuğu sağlıklı başlayıp sağlıklı tamamlansın inşallahÇok odaklanmamaya günlük hayatınıza dönmeye çalışın. Ben kendimi gezmeye verdim mesela
Allahümme aminnn insallah kuzummmm inşAllahİnşaALLAH hayırlı haber alıp ayağını sürtersin de peşinden ben gelirim
Güzel düşünelim ki güzel haberler alalım Allah hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin Çifter Çifter inşaAlllaaaaaahhhhhAllahümme aminnn insallah kuzummmm inşAllah❤
Evet canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de ilk denemem daha önce hiç gebeliğim yok ve ben de tedavi aşaması zor sanırken bir baktım transfer sonrası bekleyiş hepsinden zormuşHaklısın kuzum da ilk bekleyiş dahada bi heyecanlı sankitedavi süreçleri falan nasl cabuk gecti..ammaaaa en zoru transfer sonrasıymış meğer Allahümme aminnn insallah ❤
İnşAllah canım inşAllahEvet canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de ilk denemem daha önce hiç gebeliğim yok ve ben de tedavi aşaması zor sanırken bir baktım transfer sonrası bekleyiş hepsinden zormuş ☺ Ama şimdi biraz daha kolay bekliyorum çünkü kabullendim kafamı başka şeylere yoğunlaştırıyorum. Yalnız kalmıyorum sevdiklerimle zaman geçiriyorum bol bol. İnşallah hayırlısı ile güzel haberlerle tamamlarsın bekleyişini
Aminnnnnn inşAllahhhh canımGüzel düşünelim ki güzel haberler alalım Allah hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin Çifter Çifter inşaAlllaaaaaahhhhh❤❤
Aynen ben de senin gibi erken baktırdım 17 çıktı sevinemedik yani hamileyiz diye garip bir endişe kapladı acaba ilerleyecek mi kimyasal mı boş yere stres yaptık neyseki iki gün sonra 48’e çıktı iki gün sonra onuncu günüm 95’e çıktı çok şükür bugün 12. gündü 268 çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin Bizlerinde hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsinİnşallah canım☺
5 inci Gün embriyosuydu
7.Gün öğrenmem gerekti. (6. Gün akşamı ve 7. Gün öğlene doğru kahverengi lekelenmem oldu.) Tüp bebek merkezimi aradım beta hcg yi hemen takibe aldılar. Ama normal test gününü beklemek gerçekten en doğrusu. Biz mesela ‘hamileyim’ sürprizi yaşayamadıkhemşire sınırda bir değer takibe alalım diyince öyle bir süreç başladı.
9.Gün 58
11.Gün 114 çıktı.
Şimdi 13. Gün birazdan yine yollara düşüyorumasıl regl gecikme tarihim de bugün. Güzel bir değerle sağlıkla dönerim inşallah
Yaptıklarına gerçekten takılma normal hayatına dön ama her şeyi daha sakin daha yavaş yap. Test sonucuna kadar çok ağır kaldırma yeterli. Rabbim ol derse olacak hepimizinki
Canım benim çok sağol heyecanımı paylaştığın için ☺
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım darısı biz bekleyenlere olsun insallahAynen ben de senin gibi erken baktırdım 17 çıktı sevinemedik yani hamileyiz diye garip bir endişe kapladı acaba ilerleyecek mi kimyasal mı boş yere stres yaptık neyseki iki gün sonra 48’e çıktı iki gün sonra onuncu günüm 95’e çıktı çok şükür bugün 12. gündü 268 çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin Bizlerinde hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin
Amin canım inanki eşimle aramızda ‘hamileyim’ muhabbeti bile geçmedi henüzAynen ben de senin gibi erken baktırdım 17 çıktı sevinemedik yani hamileyiz diye garip bir endişe kapladı acaba ilerleyecek mi kimyasal mı boş yere stres yaptık neyseki iki gün sonra 48’e çıktı iki gün sonra onuncu günüm 95’e çıktı çok şükür bugün 12. gündü 268 çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin Bizlerinde hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin