Bende 10 ocak akşam saat 16.45 gibi transfer işlemi gerçekleşti bende 6. Günü dayanamdım sizin yaptiginiz testle yaptım 3 saat sonra belli oldu ikinci çizgi bugun 6. Gün öncesi erken gebelik testi yaptım çıkmadı tek çizgi çıktı perşembe kan vericem inşllah pozitif çıkarMehaba kızlar, 10 ocakta öğleden önce iki adet 6.gün embriyosu transferi oldum. Bugün(14 ocak) dayanamayıp sabah erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi çıktığını görüyorum. Acaba Gözlerim beni yanıltıyor mu diye size de sormak istedim. Bir bakıp yorumlar mısınız?çok erken yaptım, bu sonuç beni yanıltır mı?
Ayyyyy umut olduAnca koyulasir belki
Benim de anca koyulasti 9. Gün kuruma cizgisi gibi birsey cikmisti ben baya aglamistim negatif diye suları koyuvermistim meğerse pozitifmiş.
Transferimin 17. Gunu bugün.
Hatta 3 gün arayla yaptigim testi atayim
Alttakini 3 gun once yaptim ustekini bugün
İnşallah pozitif çıkar kardeşim. Dualarım seninle .Bende 10 ocak akşam saat 16.45 gibi transfer işlemi gerçekleşti bende 6. Günü dayanamdım sizin yaptiginiz testle yaptım 3 saat sonra belli oldu ikinci çizgi bugun 6. Gün öncesi erken gebelik testi yaptım çıkmadı tek çizgi çıktı perşembe kan vericem inşllah pozitif çıkar
ben bugün de yine yaptım erken gebelik testini. Çok silik bir çizgi çıktı ama, halen çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. O yüzden hiç umutlanamıyorum. İbşallah güzel sonuçlar alırız.Bende 10 ocak akşam saat 16.45 gibi transfer işlemi gerçekleşti bende 6. Günü dayanamdım sizin yaptiginiz testle yaptım 3 saat sonra belli oldu ikinci çizgi bugun 6. Gün öncesi erken gebelik testi yaptım çıkmadı tek çizgi çıktı perşembe kan vericem inşllah pozitif çıkar
Rabbim size de nasip etsin insallahhhAyyyyy umut oldu
Gözünüz aydın çokkk sevindimmm
Gebelik oldu mu peki?merhaba;
bende 6. gün sizin yaptığınız erken gebelik testlerinden yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı.
Yaaakese oluşmuştı ama bebek gelişememiş kalp atışını ve bebeği görememiştik.
boş gebelik dediler. 7. haftada düşük yaptım
amin. allahım isteyen herkese versin inşallahYaaaçok üzüldüm, vardır bir hayır. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aminn inşllah Allah razı olsun rabb'im hayırlısını versin hepimiz içimİnşallah pozitif çıkar kardeşim. Dualarım seninle .
ben bugün de yine yaptım erken gebelik testini. Çok silik bir çizgi çıktı ama, halen çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. O yüzden hiç umutlanamıyorum. İbşallah güzel sonuçlar alırız.
Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşllahArkadaşlar ben bugün kan verdim. Maalesef negatif.
İdrar testimin bu sabah silik çıkmasına rağmen kan testim negatif..
Ben 10 ocakta transfer oldum 5 6 günler kasıkta ağrı olmuş halende hafif hafif oluyor başka bi belirti yok perşembe kan vercemMerhaba arkadaşlar benimde 12 ocakta transferim oldu bugun 6.günüm bende test yapmamak için kendimi tutuyorum sanırım negatifi görmekten korkuyorum. Belirti filan yaşayanlar varmı aranızda ne gibi şeyler yaşadınız
Göğüslerde ağrı hassasiyet devam ediyo ama ilaçlardan olabilir transver gününden beri hem gaz problemi yaşıyorum hemde karnım çok gergin şişkinlik çekiyorum 3. 4. Güne kadar kasık ve bel ağrılarım oldu sanki adet olucakmışım gibi bugunde mide bulantısı başladı sanki ama emin değilimBen 10 ocakta transfer oldum 5 6 günler kasıkta ağrı olmuş halende hafif hafif oluyor başka bi belirti yok perşembe kan vercem
Benimde yarın iğnem var gitmişken kan vermek istiyorum ama negatifi görürüm diyede çok korkuyorumBen 10 ocakta transfer oldum 5 6 günler kasıkta ağrı olmuş halende hafif hafif oluyor başka bi belirti yok perşembe kan vercem
Kaçıncı gün yaptınız erken değilmiArkadaşlar ben bugün kan verdim. Maalesef negatif.
İdrar testimin bu sabah silik çıkmasına rağmen kan testim negatif..
Canım çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçer benim onun üzerinden 10 gün geçtiÇatlatma iğnesini transfer günü değil de bir hafta önce falan yaptırdıysanız pozitif gibi görünüyor. Ben de transferden 4 gün sonra erken gebelik testinde pozitif görmüştüm
Çok çok erken yaptım ve maalesef idrar testi beni yanılttı.Kaçıncı gün yaptınız erken değilmi
Kaçıncı gününüzÇok çok erken yaptım ve maalesef idrar testi beni yanılttı.