Bıgün 10.gün.Kaçıncı gününüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıgün 10.gün.Kaçıncı gününüz
Çok gaklısın ama sabredemedim işte.. hayırlısı böyleymişKızlar testleri erken yapmayın lütfen kendinizi çok yaniltiyorsunuz bakın benim 11 ocakta transfer 24unde test günü verdi drum. Asla yapmayı düşünmüyorum öncesinde. Şu an 2 gündür kasik ağrısı yaşıyorum ve suratım sivilce doldu sanırım stresten
14 gün geçmesi yeterli oluyo canımCanım çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde geçer benim onun üzerinden 10 gün geçti
Merhaba canım aynı gün transfer olmuşuz sonucun ne oldu?Ben 10 ocakta transfer oldum 5 6 günler kasıkta ağrı olmuş halende hafif hafif oluyor başka bi belirti yok perşembe kan vercem
Maalesef negatif. İnşallah senin pozitif olurMerhaba canım aynı gün transfer olmuşuz sonucun ne oldu?
Bende pazartesi kan verecem inşallah hayırlı sonuçlar olur
Çok üzgünümMaalesef negatif. İnşallah senin pozitif olur
Merhaba bende 17 ocakta oldum bugün çok silik bir çizgi çıktı siz test yaptinizmiMerhaba benimde 17sinde transferin oldu 2tane 3.gün embriyosu dondurulmuş umarım çift çizgiyi görürüm... Zaman geçmek bilmiyor benim 4yasında kızım war. Bu ikinci tüp bebek serüvenim o 8. Günde çıkmıştı pozitif umarım bu da oyle olur Allah isteyen herkesn kucagını doldursun...
Ewet nım yaptım benim de bugün ikinci çizgi çıktı Allaha şükür sglıkla kucagımıza alalı inş...Merhaba bende 17 ocakta oldum bugün çok silik bir çizgi çıktı siz test yaptinizmi
Çok şükür inşallah kanda da güzel sonuçlar alırız Sağlıkla kucağımıza alırız inşallahEwet nım yaptım benim de bugün ikinci çizgi çıktı Allaha şükür sglıkla kucagımıza alalı inş...
İnşallah canım bugün kan vericem bende sabırsızlanıyorum inş. Sonucu alırım hemenÇok şükür inşallah kanda da güzel sonuçlar alırız Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah