Ayy canımMehaba kızlar, 10 ocakta öğleden önce iki adet 6.gün embriyosu transferi oldum. Bugün(14 ocak) dayanamayıp sabah erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi çıktığını görüyorum. Acaba Gözlerim beni yanıltıyor mu diye size de sormak istedim. Bir bakıp yorumlar mısınız?çok erken yaptım, bu sonuç beni yanıltır mı?
İnşallah vardır ya.. evet pazar sabahı tekrarlayauım inşallah daha koyu bir çizgiyle karşılaşırımAyy canıminşallah hamilesindir yani var desek erken olur bence 2 gün sonra tekrarla
Aminn aminn bende bugün test yaptım. Adetime daha 2 gün var kahverengi leke geldi gece kasıgım çok ağrıdı. Sabah kalktım test yaptım ilk idrar değil. Hafif hayali çizgi çıktı ama bilmiyorum. Acaba üşüttüm mü?İnşallah vardır ya.. evet pazar sabahı tekrarlayauım inşallah daha koyu bir çizgiyle karşılaşırımrabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin :)
Üşütmeyle hiç hayali çizgi çıkar mı ? Erken bi test olmuş senin için de ama, görünce umutlandım ben. İnşallah düşündüğümüz gibidir.Böyle çıkı
Çok çok aminnnnÜşütmeyle hiç hayali çizgi çıkar mı ? Erken bi test olmuş senin için de ama, görünce umutlandım ben. İnşallah düşündüğümüz gibidir.
Çatlatma iğnesini transfer günü değil de bir hafta önce falan yaptırdıysanız pozitif gibi görünüyor. Ben de transferden 4 gün sonra erken gebelik testinde pozitif görmüştümMehaba kızlar, 10 ocakta öğleden önce iki adet 6.gün embriyosu transferi oldum. Bugün(14 ocak) dayanamayıp sabah erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi çıktığını görüyorum. Acaba Gözlerim beni yanıltıyor mu diye size de sormak istedim. Bir bakıp yorumlar mısınız?çok erken yaptım, bu sonuç beni yanıltır mı?
Yaaaa.. çatlatma iğnesini hiç düşünemedim benÇatlatma iğnesini transfer günü değil de bir hafta önce falan yaptırdıysanız pozitif gibi görünüyor. Ben de transferden 4 gün sonra erken gebelik testinde pozitif görmüştüm
Etkilemiştir tabi benim üzerinden 14 gün geçmişti yaptığımda o zamana kadar yanıltıcı olabiliyor. Teste devam ettin mi canım gittikçe silikleşiyo mu koyulaşıyo muYaaaa.. çatlatma iğnesini hiç düşünemedim benŞöyleki, transfer günümde ovitrellenin 1/3 ünü yaptım. Yani üçte ikisini dışarı sıktım, geriye kalan üçte birini de göbekten vurdum Çok azını vurdum ama etkilemiştir değil mi?? Unuttum ben onu, aklımdan çıkmış tamamen.
Bu gün yine yaptım aynı şekilde çıktı. Ne koyulaştı ne de silikleşti. Anlayamadım vallaEtkilemiştir tabi benim üzerinden 14 gün geçmişti yaptığımda o zamana kadar yanıltıcı olabiliyor. Teste devam ettin mi canım gittikçe silikleşiyo mu koyulaşıyo mu
Kullandiginiz test aynı testmiydi?Bu gün yine yaptım aynı şekilde çıktı. Ne koyulaştı ne de silikleşti. Anlayamadım valla
çatlatma iğnesinin sadece üçte birini yaptığım için acaba mı dedim. Hepsini vurmadım ya, gene de etkisini gösteriyordur değil mi..Etkilemiştir tabi benim üzerinden 14 gün geçmişti yaptığımda o zamana kadar yanıltıcı olabiliyor. Teste devam ettin mi canım gittikçe silikleşiyo mu koyulaşıyo mu
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz yanlız benim birtane 3. Gün embriyosu idi. Test yapmamak için zor tuuyorum bugün ayın 17 si yedi gün geçmiş.silikte olsa çıkarmı bişeyler yapsammı ki ?Mehaba kızlar, 10 ocakta öğleden önce iki adet 6.gün embriyosu transferi oldum. Bugün(14 ocak) dayanamayıp sabah erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi çıktığını görüyorum. Acaba Gözlerim beni yanıltıyor mu diye size de sormak istedim. Bir bakıp yorumlar mısınız?çok erken yaptım, bu sonuç beni yanıltır mı?
Seninki 3.gün embriyosuymuş ya, bence sen biraz daha sabretsen daha iyi sanki. Hep öyle okudum heryerde, 3.gün dha geç çıkıyormuş diye.Merhaba aynı gün transfer olmuşuz yanlız benim birtane 3. Gün embriyosu idi. Test yapmamak için zor tuuyorum bugün ayın 17 si yedi gün geçmiş.silikte olsa çıkarmı bişeyler yapsammı ki ?
Haklısın öyle yapim ben en iyisi beklemek cok zormuş ilk denemem hayırlısı olsun hepimiz içinSeninki 3.gün embriyosuymuş ya, bence sen biraz daha sabretsen daha iyi sanki. Hep öyle okudum heryerde, 3.gün dha geç çıkıyormuş diye.
Tekrar deneyin 2 3 gün sonra ilk idrarla.Evet aynı marka test
Anca koyulasir belkiZaten 22 si test günüm. Sabırsızlık benimki :)