Transfer Sonrası Hiç Dinlenmeden Pozitif Gören Var mı?

Korkutma kendini canım unutma içinde bir can ve be sürekli dua et rabbimden ümit kesilmez hiçbir zaman
Haklısın canım çok dua ettim ediyorum da Rabbim kucağıma almayı nasip etsin inşallah sağlık ile Kaset testte de çıkmaya başladı bugün sağlıkla ilerler inşallah

Şuan içim rahatladı, tüm yazılanları okudum. Bende 8.6. transfer oldum transfer günü dinlendim bir şey yapmadım. Ertesi gün sabahtan yola çıktık uçakla almanyaya döndük aynı gün uçaktan iner inmez bir davete katıldım. Pazartesi günü full dinlendim bu yatmanın beni sadece daha çok yorduğunu fark ederek salı günü de mutfakta ufak tefek işler yapmaya başladım yemek yaptım. Şuan transfer sonrası 5. Günümdeyim hiç bir belirtim yok, göğüslerimde ağrımıyor. sadece arada kasıklarımda bir çekilme hissi oluyor o da çok çok hafif umarım nasip olmuştur olmadıysada tevekkül etmekten başka bir şansım yok

Dilerim en kısa zamanda güzel haberi alırsın canım. Merak etme tutmayacak olsa benimki tutmazdı ne transfer hemen sonrası ne de sonraki günlerde hiç dinlenmedim ev işi yaptım sürekli çarşı pazar gezdim. Tutacağı varsa tutuyor demek ki benim de göğüs hassasiyetinden başka bir belirti yoktu 7. güne kadar , 7 günden itibaren hafif kasıklarımda batma hissi gibi bir his var :)

Bi yerde okumuştum ana rahminin pozisyonu uzanırken ve ayakta iken aynıymış diye. Dediğiniz doğru anlamsız tüm gün yatmak insani hem psikolojik açıdan etkiliyor sürekli düşünüyorsun elin karnına gidiyor

Ayy 43 olması pozitif demek mi oluyor ben tam bilmiyorum gebesiniz sanırım.
Çok sevindim normal gebelik testi yaptınız mı peki ? Çok haklısınız hayırlısı olsun hepimiz için güzel haberler verelim birbirimize inşallah

Sağol canım teşekkür ederim bekleyen herkes bebeğine kavuşur inşallah Şuan çok erken daha inşallah kimyasala dönmez bugün tekrar kan verdim 102 çıktı 2 gün sonra bir daha vereceğim. Erkenden test yapmanın bedelini ödüyorum şuan

Çok iyi değil mi? İyi bir değer çıkmış bence. içime pozitif şeyler doğuyor sizinle ilgili nerede kan veriyorsunuz bu arada acil de falan mı ben hiç gebelik için kan vermemiştim

Çok iyi değil mi? İyi bir değer çıkmış bence. içime pozitif şeyler doğuyor sizinle ilgili nerede kan veriyorsunuz bu arada acil de falan mı ben hiç gebelik için kan vermemiştim
Teşekkür ederim inşallah güzel şeyler olur İlkini acilde vermiştim bugünkünü sağlık ocağında verdim canım

Hiç endişelenme onunla hiç bir alakası yok.
Dinlenince tutar kafası piskolojik.
Ben transferden bir saat sonra 2 saat istanbul trafiğinde gittim. 24 saat dolmadan uçağa bindim 4 saat. Havaalanında bekledim ayakta durdum uçakta oturdum. Tekrar uçak inince yine bekledim ayakta valizleri bekledik. Ertesi gün işe başladım. Hiç birşey olmadı gayet pozitifi gördüm 13 haftalık olduk bile.
Bendede hiç belirti yoktu göğüs ağrısı hariç.
13 haftalık oldum hala hiç bir belirtim yok kontrollere gitmesem hamile olduğumu bile anlamam.

Tesekkur ederim ben de pozitif aldım şuan ama çok erken tam sevinemiyorum inşallah sağlıkla ilerler beta HCG degerlerim
7. Gün : 43
9. Gün : 102
10. Gün : 152
12. Gün yani yarın tekrar vereceğim inşallah bu şekilde devam eder artışlar kimyasal olmaz

Haiyrli oldun rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…