Ayni sekilde transfer sonrasi hemen tuvalete kalktim cok sıkışmıştım surgu getirdiler baktim kendimi cok kasiyorum kalkiverdim esim cok kizdi ama kendimi kasmak daha sıkıntı olurdu.. bende 4 5 saat yol geldim aglaya aglaya geldim o yolu cok trafik vardi sinirim bozuldu yoldan gelince markete gittik alisveris yaptik eve geldim kendime guzel bi salata yaptim saatlerce oturur pozisyonda oldugum icin aglaya aglaya o salatayi yedimMerhabalar,
3 Haziranda 5. Gün embiryo transferi oldum.Transfere aşırı sıkışık girdiğim için transfer sonrası 10 dk dinlendikten sonra hemen tuvalete kaldırdılar. Taburcu olduktan sonra 2 saat yolculuk yaptim. Doktorum normal hayatıma devam etmemi yatmamın bir faydası olmayacağını söyledi cinsel ilişki olmasın dedi sadece. Benim de ilk transferim tebrübesizlik te var biraz. Eve geldikten sonra 1 saat dinlendim sadece daha sonra bulaşık ,çamasir dürme vs ev islerimi yaptım arada eğilip kalktigim da oldu yani hiç dinlenmedim dikkat de etmedim hareketlerime ,daha sonra burda herkesin aşırı dikkat ettiğini dinlendiğini felan okuyunca baya moralim bozuldu. Hiç dinlenmemis olmak ve dikkatli davranmamam tutunmaya engel olur mu acaba ? Bu şekilde dikkat etmeyip pozitif görenler var mı ? 5. Günüm bugün hiçbir belirtim de yok göğüs ağrısı dışında moralim çok bozuk
Ben de ilk transferimde ilk gün inanılmaz trafik çektim. Eve geldim yattım diğer gün iş yerim rapor istiyordu sabahtan rapor almak için hastane yolu tuttuk birdaha. Akşamına finallere girdim. Saatlerce oturdum dolayısıyla. Üçüncü gün güzel dinlendim evde. 4.gün doğumgünü merasimi vardı birinin gitmek zorundaydık herkese de durumu açıklayamadığımızdan oradaki insanlara yardım ettim servis konusunda. 5.gün dinlendim. 6. Gün ufaktan işlerimi yapmaya başladım ama tutmadı yani tutacağı yokmuş benimkinin de. İnsanlar neler yaşıyor da tutuyor. NasipMerhabalar tutacağı varsa tutuyor bir şekilde. Kendinizi yormadan işlerinizi yapın ama iki örnek vermek için yazmak istedim. Bir kız transfer olduktan sonra babası vefat etti ağlamaktan gelen gidenden çay servisinden perişan oldu kız. Kendisi de tutmadı diye düşünürken Rabbim onu mükafatlandırdı. Başka birinin hikayesini okudum forumlarda diğer kız da kasiyermiş. Transfer günü dinlenmiş sadece. Diğer gün işe gitmiş bilirsiniz kasiyerler hep ayakta. Yanii o da tutmuş. Nasip olacaksa oluyor ama imkan varsa dinlenmek iyidir diye düşünüyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımaAyni sekilde transfer sonrasi hemen tuvalete kalktim cok sıkışmıştım surgu getirdiler baktim kendimi cok kasiyorum kalkiverdim esim cok kizdi ama kendimi kasmak daha sıkıntı olurdu.. bende 4 5 saat yol geldim aglaya aglaya geldim o yolu cok trafik vardi sinirim bozuldu yoldan gelince markete gittik alisveris yaptik eve geldim kendime guzel bi salata yaptim saatlerce oturur pozisyonda oldugum icin aglaya aglaya o salatayi yedimsonra nasilsa tutmaz bu dusuncesiyle marketimide kendim yaptim pazarimida. Bikeresinde annemlere gittim annem cok kizdi sen yatsana kizim dedi amaan anne olacagi varsa olur dedim. Tecrübesizde degildim aslinda ama simdiye kadar olmadi dusuncesindeydim. Daha onceki transferlerimde full yatmistim dinlenmistim.. sonuc 10. Gun pozitif . Dogum yaptim cok sukur veren Rabbime. InsaAllah sizede nasip etsin . Kendinizi kasmayin ama simdiden sonrada egilip bukulup biyerlere uzanmayin size bunlari anlatmis olmalari lazim.
Eğer tutunacaksa bir şekilde tutunuyor demek ki Rabbim bana da nasip etsin inşallah kendimi sucluyorum sürekli dikkat etmediğim icinMerhabalar tutacağı varsa tutuyor bir şekilde. Kendinizi yormadan işlerinizi yapın ama iki örnek vermek için yazmak istedim. Bir kız transfer olduktan sonra babası vefat etti ağlamaktan gelen gidenden çay servisinden perişan oldu kız. Kendisi de tutmadı diye düşünürken Rabbim onu mükafatlandırdı. Başka birinin hikayesini okudum forumlarda diğer kız da kasiyermiş. Transfer günü dinlenmiş sadece. Diğer gün işe gitmiş bilirsiniz kasiyerler hep ayakta. Yanii o da tutmuş. Nasip olacaksa oluyor ama imkan varsa dinlenmek iyidir diye düşünüyorum
Çok ağır kaldirmadim alışveriş poşeti sofra kurarken tabak tencere vs sadece bir de valizden veya yerden bir şeyler almak için egilip kalkmalarim oldu. Belirtim de yok hiç kasıklarda sadece göğüs ağrım var o da ilaçlardan sanırım. İnşallah tutunmustur bebeğim benimledirForumda 3 aylık hamile olup hala yatan anne adaylarını gördükçe dehşete düşüyorum açıkçası, inanın yatmanın uzanmanın bilimsel olarak hiçbir artısı yok. Aşırı ağır kaldırmadığınız sürece hiçbir şey olmaz merak etmeyin, sağlıklıysa tutacaksa tutuyor. Açıkçası çok anlamsız geliyor bana bütün gün yatmak. Yurtdışında transfer olur olmaz sizi eve gönderiyorlar, bizde her şey abartı tabi ki. Rahat olun, umarım hamilesinizdir.
Ben de poşet vs çok çok ağır değilse kaldırdım, hatta bebek arabası baktık hepsini tek tek denedim geçen hafta ağırlığına bakmak için. Aslında o ağır kaldırma vs olayı annenin bel ağrısı yaşamaması içinmiş, gebelik kitabında okudum. Belirtilere hiç takılmayın benim bir gün adet sancısı gibi sancım oldu o kadar. Meme hassasiyetim inanılmazdı ama transferden önce ilaç kullanmaya başladığımda hassasiyet de başlamıştı zaten. Bugün olmazsa bile yarın kucağınız dolacak, inanınÇok ağır kaldirmadim alışveriş poşeti sofra kurarken tabak tencere vs sadece bir de valizden veya yerden bir şeyler almak için egilip kalkmalarim oldu. Belirtim de yok hiç kasıklarda sadece göğüs ağrım var o da ilaçlardan sanırım. İnşallah tutunmustur bebeğim benimledir
Belirti aramayın bu süreçte. Kullandığımız ilaçlar kasık ağrıları yapabiliyor benim ağrıdı da noldu tutmadı ahshs bazıları ağrır bazıları ağrımaz. İlaçlar herkeste farklı sonuçlara neden oluyor. Şimdiden kafanıza takmayın nolur sadece bekleyin inşallah sizinledir. Gelecek ay ben de ikinci transferimi olucam nasipse. Bu kez dikkat etmeyi düşünüyorum. Full yatamam ama dinlenicem. Süreç beni çok yorduÇok ağır kaldirmadim alışveriş poşeti sofra kurarken tabak tencere vs sadece bir de valizden veya yerden bir şeyler almak için egilip kalkmalarim oldu. Belirtim de yok hiç kasıklarda sadece göğüs ağrım var o da ilaçlardan sanırım. İnşallah tutunmustur bebeğim benimledir
Aminnnnn insaAllah minnosun sana sımsıkı tutunur asla moralini bozma korkma inan ki olacagi varsa oluyor.Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımaTeşekkür ederim biraz moralim düzeldi Doktorum ektra bir şey söylemedi uzanma ağır kaldırma vs gibi ben de devam ettim ama hiç de belirti olmayinca göğüs ağrısı dışında baya canım sıkıldı dikkat etmediğim için tutmadı diye düşünüyorum artık ama inşallah tutunmustur
Yaa hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah bu Sefer olur. Iyiki var bu forum sizin gibi arkadaslari gordukce icim ferahliyo valla birbirine destek olan moral olan insanlar var burda harikasiniz harikayiz!Belirti aramayın bu süreçte. Kullandığımız ilaçlar kasık ağrıları yapabiliyor benim ağrıdı da noldu tutmadı ahshs bazıları ağrır bazıları ağrımaz. İlaçlar herkeste farklı sonuçlara neden oluyor. Şimdiden kafanıza takmayın nolur sadece bekleyin inşallah sizinledir. Gelecek ay ben de ikinci transferimi olucam nasipse. Bu kez dikkat etmeyi düşünüyorum. Full yatamam ama dinlenicem. Süreç beni çok yordu
Çok teşekkür ederim pozitif yorumunuz için cidden iyi geldi.amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinBen de poşet vs çok çok ağır değilse kaldırdım, hatta bebek arabası baktık hepsini tek tek denedim geçen hafta ağırlığına bakmak için. Aslında o ağır kaldırma vs olayı annenin bel ağrısı yaşamaması içinmiş, gebelik kitabında okudum. Belirtilere hiç takılmayın benim bir gün adet sancısı gibi sancım oldu o kadar. Meme hassasiyetim inanılmazdı ama transferden önce ilaç kullanmaya başladığımda hassasiyet de başlamıştı zaten. Bugün olmazsa bile yarın kucağınız dolacak, inanın
Allah isteyen herkese versin inşallah yüzünü güldürsün.Dilerim bir sonraki transferin pozitif olurBelirti aramayın bu süreçte. Kullandığımız ilaçlar kasık ağrıları yapabiliyor benim ağrıdı da noldu tutmadı ahshs bazıları ağrır bazıları ağrımaz. İlaçlar herkeste farklı sonuçlara neden oluyor. Şimdiden kafanıza takmayın nolur sadece bekleyin inşallah sizinledir. Gelecek ay ben de ikinci transferimi olucam nasipse. Bu kez dikkat etmeyi düşünüyorum. Full yatamam ama dinlenicem. Süreç beni çok yordu
Yemek yapmak bulaşık yıkamak çamaşır sermek eve süpürge tutmak eğilip yerden bir şey almak felan yaptiklarim bunlar da çok ağır iş mi bilemiyorum aslında çoğu doktor bunlarin tutunmaya engel olmadığını sadece kayıp düşme yaralanmaya karşı önlem olarak bu tarz işlerden uzak durmamız gerektiğini söylüyorlar, zaten normal yollardan gebe kalan insanlar farkında dahi olmadan belki 2 ay boyunca neler yapıyorlar yine de tutunuyor ama işte yine de insan tedirgin oluyor. Yazarken her şey mantıklı ama insan kendine söz geciremiyorCanım hamilelik taymakla ilgili birşey olsaydı tüp bebek prosedürüne transfer sonrası hastaneye yatış yapılırdı. Çok ağır iş yapmadiktan sonra günlük rutin işlerde sıkıntı yok
Merhaba bende Cumartesi transfer oldum bende hiç dinlenemedim sorun olur mu acaba bende kendime kızıyorum. O kadar emek verdik dikkat etmiyoruzMerhabalar,
3 Haziranda 5. Gün embiryo transferi oldum.Transfere aşırı sıkışık girdiğim için transfer sonrası 10 dk dinlendikten sonra hemen tuvalete kaldırdılar. Taburcu olduktan sonra 2 saat yolculuk yaptim. Doktorum normal hayatıma devam etmemi yatmamın bir faydası olmayacağını söyledi cinsel ilişki olmasın dedi sadece. Benim de ilk transferim tebrübesizlik te var biraz. Eve geldikten sonra 1 saat dinlendim sadece daha sonra bulaşık ,çamasir dürme vs ev islerimi yaptım arada eğilip kalktigim da oldu yani hiç dinlenmedim dikkat de etmedim hareketlerime ,daha sonra burda herkesin aşırı dikkat ettiğini dinlendiğini felan okuyunca baya moralim bozuldu. Hiç dinlenmemis olmak ve dikkatli davranmamam tutunmaya engel olur mu acaba ? Bu şekilde dikkat etmeyip pozitif görenler var mı ? 5. Günüm bugün hiçbir belirtim de yok göğüs ağrısı dışında moralim çok bozuk
Merhaba benim bugün 7. Gün transferin beta HCG 43 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacagim. Ben de dinlenmedim hiç transfersen sonra bile 10 dk dinlenebildim çok sikisiktim 10 dk sonra hemen wc kaldırdılar sonra çıktık taburcu oldum 2 saat yolculuk yaptım eve gelince 1 saat dinlendikten sonra direk ev işlerine başladım ben de çok korktum tutunmayacak diye ama dinlenme ile alakası yokmus demek ki içini ferah tut rahim o kadar korunaklı bir yer ki yer düşürmek için takla da atsan hoplasan ziplasan da tutunmasını engelleyemezsin inşallah pozitif görürsün cnm ama dinlenmekle hiç alakası yok merak etmeMerhaba bende Cumartesi transfer oldum bende hiç dinlenemedim sorun olur mu acaba bende kendime kızıyorum. O kadar emek verdik dikkat etmiyoruzsizin ne zaman belli olacak?
Canım bende senin gibi 10/15 dk sonra lavaboya gittim ve trafik çok olduğu için 4 saat yol gittim.ilk iki gün dinlendim sadece yemek ve lavabo için kalktım. Daha sonradan normal hayatıma devam ettim 3/4 saatlik alışveriş yaptım. Hatta geceydi yürürken sert bir şekilde kaldırıma takıldım ve düştüm dedim ztn daha tutmaz ama rabbim mucizesini gönderdi Çok şükür şuan 13+4 günlük hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhabalar,
Canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini. Transfer 7. Günüm beta HCG 43 çıktı ilk günler için iyi dedi doktorum değere ama yine de kimyasal olur diye korkuyorum testi tekrarlayacağım yarın inşallah sağlıklı ilerler benimle kalırC
Canım bende senin gibi 10/15 dk sonra lavaboya gittim ve trafik çok olduğu için 4 saat yol gittim.ilk iki gün dinlendim sadece yemek ve lavabo için kalktım. Daha sonradan normal hayatıma devam ettim 3/4 saatlik alışveriş yaptım. Hatta geceydi yürürken sert bir şekilde kaldırıma takıldım ve düştüm dedim ztn daha tutmaz ama rabbim mucizesini gönderdi Çok şükür şuan 13+4 günlük hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Korkutma kendini canım unutma içinde bir can ve be sürekli dua et rabbimden ümit kesilmez hiçbir zamanCanım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini. Transfer 7. Günüm beta HCG 43 çıktı ilk günler için iyi dedi doktorum değere ama yine de kimyasal olur diye korkuyorum testi tekrarlayacağım yarın inşallah sağlıklı ilerler benimle kalır