Merhaba bende tüp bebek yaptırdım dün 3cu gün embriyosu transferi oldum dünden beri ağrım var sizdede oldu muMerhabalar, 1 Eylül'de 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Gün transfer gününü saymazsak. Adet sancisi gibi kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var. Bugün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yani idrar testi. İkinci çizgi çok silik . Tutundu mu bebeğim tutunmadi mı anlayamadim . Ayın 14 ünde kan vermemi söyledi doktorum. Resmi de paylaşıyorum yorumlarınızı ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim.Eki Görüntüle 3298834
Oldu devam eden de bir kasik ağrım var . Ama çok şiddetli ise doktorunuzla görüşün benceMerhaba bende tüp bebek yaptırdım dün 3cu gün embriyosu transferi oldum dünden beri ağrım var sizdede oldu mu
Merhaba yarın kan vereceğim başka test yapmadım. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz hepimizMerhaba canm inşallah vardir . Bende 5 Eylül'de dondurulmuş 5 gün embriyo transferi oldum iki tane. Bugün benm de 9. Gün resim aticam şimdi dün 8.gubde yaptım aynı senin gibi çıktı bugün yine yaptım daha koyu çıktı bende heycanla bekliyorum sen benden 4 gün ondesin sanırım yarın kan vercen tekrar test yaptın mı sonucun ne oldu Eki Görüntüle 3300585
Merhabalar, 1 Eylül'de 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 9. Gün transfer gününü saymazsak. Adet sancisi gibi kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var. Bugün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yani idrar testi. İkinci çizgi çok silik . Tutundu mu bebeğim tutunmadi mı anlayamadim . Ayın 14 ünde kan vermemi söyledi doktorum. Resmi de paylaşıyorum yorumlarınızı ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim.Eki Görüntüle 3298834
Meraba 9. Günden önce gebelik tesgi yapmısmıydınızOldu devam eden de bir kasik ağrım var . Ama çok şiddetli ise doktorunuzla görüşün bence
Yok yapmadım 9. Günde yaptım bir de kan verme sabahı yaptım . Sonuç pozitif çıktıMeraba 9. Günden önce gebelik tesgi yapmısmıydınız
Merhaba benimde oldu ağrılarım ama geçti çok şükür. Kanda görünce geçti gibi olduBenimde sorum var sizleredün 5 günlük dondurulmuş embriyo transferi oldum belim ağrıyor ve hafif kaşık ağrım var.
Sorum şu pozitif canlar sizlerin böyle oldu mu?
Hemen oldu yani dimi? Bir gün sonrası vardı bu ağrılar?Merhaba benimde oldu ağrılarım ama geçti çok şükür. Kanda görünce geçti gibi oldu
Hayırlı olsun pozitif diye görünüyor sanki. Ama kan tahlili net gösterir olumlu düşünün bencePozitif sonuç alanlara hayırlı olsun rabbim tüm bekleyenlerin kucagını doldursun inşallah.
Bende 7. Günümdeyim daha önce 3 başarısız denemem oldu şimdide 3 test yaptım silik çizgi cıktı korkumdan gidemıyorum da kana negatif olursa diye silik çizgi mutlulugum ogüne kadar sürsün bari kafasındayım. Hiçbir belirtim yok cok az sızı gibi böyle ara ara gelen bir his harici hiçbirsey yok başka acaba tutunmusmudur bu sefer minnoşum. Kaset test yaptım
Teşekkür ederim cevaplamanız için elimden geldiğince olumlu düşünüyorumHayırlı olsun pozitif diye görünüyor sanki. Ama kan tahlili net gösterir olumlu düşünün bence
Merhaba bir belirtiniz var mıydı test yapmadan önceYok yapmadım 9. Günde yaptım bir de kan verme sabahı yaptım . Sonuç pozitif çıktı