Kızlar Cuma düşünüyordum yarın mı gidip kan testi yaptırsam çıkarmı oradaaaYaaa bence kan ver ve güzel haberini al bekledikce gerilio insan inan transfer gününden beri ilk kez araliksiz uyudummhadi hagirli haberlerini bekliyoruz
Bnm 8. Günümdü oglumdada 8. Gunde cikmisti idrarda cikiosa kesin kandada cikar bnceKızlar Cuma düşünüyordum yarın mı gidip kan testi yaptırsam çıkarmı oradaaa
Merhaba canım naptın yaptırdınmı testiiKızlar Cuma düşünüyordum yarın mı gidip kan testi yaptırsam çıkarmı oradaaa
Buda benm 7. Gün normal gebelik testiBuda bugünki testim dahada netleşiyor
Hayirli olsun inşallah bizede gormek nasip olur boyleBuda benm 7. Gün normal gebelik testi
Amin canım inşallah.Hala inanamıyorum kan testi yaptırmadan da inanamayacağım galiba.bu arada sol kasıkta arada bi iğne batması gibi bişey var umarım kötü şeyler olmuyordur.Allah hepimizin gönlünden geçenleri en yakın zamanda nasip etsin inşallah.Hayirli olsun inşallah bizede gormek nasip olur boyle
6. Gün erken bence canın kaçıncı gün embriyosuydu belki geç yerleşecektir.6. Günü kan verdim negatif çıktı. Sabah çok kötüydüm ama biraz daha iyiyim. Umudumu kaybetmek istemiyorum sizce umutlanmalimiyum test günüm pzt
5. Gün embriyosuydu6. Gün erken bence canın kaçıncı gün embriyosuydu belki geç yerleşecektir.
Alakası yok canım ateş yapan ilaçlar benim de atesim 36 buçuktan aşağıya düşmedi ama negatif malesefPozitif sonuç alan arkadaslar hic vücut isinizi ölçtünüz mü ?
Transferden sonra vucut ısısı yuksekse
(36.6 - 37.4) arasi olursa pozitif
dusukse negatif diye bir yazi okudum
acaba doğru mu
Anladim canim acaba doğru mu dedimAlakası yok canım ateş yapan ilaçlar benim de atesim 36 buçuktan aşağıya düşmedi ama negatif malesef
Bakarsın pozitiftir canım inşallah benim öyle diye senin de olacak değil ya senin test günün ne zamanAnladim canim acaba doğru mu dedim
Benim de 37 geldi ölçtüm şimdi
Hayirlisi artik
Çarşamba günü aslinda ama ben o güne kadar sabredememBakarsın pozitiftir canım inşallah benim öyle diye senin de olacak değil ya senin test günün ne zaman
Hayirli olsun inşallah degerleriniz çok guzelHerkese merhaba benim de bugün transferden sonra 7. Günüm öğlen idrar testim silik cıktı öğleden sonra kanverdim değerim 99.72 çıktı çok şükür. Ateşimi de hep ölçtüm 36.5-37 arası gidip geliyo
Hayırlı uğurlu olsunHerkese merhaba benim de bugün transferden sonra 7. Günüm öğlen idrar testim silik cıktı öğleden sonra kanverdim değerim 99.72 çıktı çok şükür. Ateşimi de hep ölçtüm 36.5-37 arası gidip geliyo
Tesekkür ederim inşallah sizin de pozitif olur.ben sizi hatırladım sanki almanyadan mı gelmiştiniz ?Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin insallah..Cumartesi testi tekrarlarsınız değilmi..27 Haziran mıydı transfer gününüz? Sanırım aynı gün transfer olmuşuz benim 4. gün embriyosu test günüm Pazar ..o gün çok kalabalıktı transfer odası yerli yabancı 7 kişi vardı rahat sohbet etmiş olabiliriz aslında ..Sağlıklı huzurlu bir gebelik olur dilerim...
Evet 27 hazirandı transferim hatta sizin umut beydi doktor dimi evet cumartesi memorial da tekrar test yaptırcamTesekkür ederim inşallah sizin de pozitif olur.ben sizi hatırladım sanki almanyadan mı gelmiştiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?