Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım baktırdın mı kanda kaç çıktı? İnş pozitiftir. Bu arada asıl test günün ne zaman??
Merhaba canım benim de 8. Gün 36 10. Gün 96 12. Gün 250 16. Gün 1825 son sonucumuz aynı çıkmış senin diğer günlerde kaç çıkmıştı? Bana 4 günlük 2 embriyo verilmişti senin kaç günlük kaç taneydi canım? İkiz midir acaba ikimizinki de??? Ben de hayırlısı neyse o olsun inş hayırlısıyla ikiz olsun inş diyorum canım hakkımızda hayırlısı. Dr ultrason için me zaman çağırdı seni? Benim 15i prş günü ilk kontrolarkadaşlar beta hcg değerim 14 gün 896 cıkmıştı. 16 gün ise 1825 cıktı sizce ikiz olabilir mi :) hayırlısı olsun sağlıklı olsun tek
İnş bu sefer güzel sonuçlanır canım. Allah ol dedikten sonra kalitesi çok düşük olsa da oluyor. Hem seninki iyi ki 2. KaliteHerkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Geçen ay 1. kalite tek embriyo transferi yapıldı malesef sonuç negatif. işte o bekleme sırasında sizlerin tüm yazdıklarını defalarca okuyup umutlandım. yaşım 36 ve ara vermeden tekrar denedik. 3 yumurtadan 2 si bölündü. bugün transferim oldu. ancak doktorum ikisininde ikinci kalite olduğunu söyledi. umut etmeden olmuyor. beklemedeyim. hepinizin gönlüne göre versin allahım.
İnş bu sefer güzel sonuçlanır canım. Allah ol dedikten sonra kalitesi çok düşük olsa da oluyor. Hem seninki iyi ki 2. Kalite
Bence hamilesin hayırlısı olsun cnm.Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi 1 ekimde bugün test günümdü değerim 70 çıktı hemşire gebelik var veya yok diyemiyorum dedi böyle olan var mı
İnşallah öyledir ilk defa böyle sonuç aldım ben 9. Günü idrar testi yaptım negatifti üzülme vardır inşallah bebeğinBence hamilesin canım. 3. Gün embriyolarında eğer biri tuttuysa değerin iyi. İkisi de tutsaydı daha yüksek olurdu tahminimce. Hadi bakalım değerinin artmasını ve güzel haberlerini bekliyoruz. Benim 7 günüm. Ama hassas idrar testi negatif veriyor. Benim de 3. Gün embriyosuydu ama 2. Kalite. Sanırım bu defa da tutmadı
İnşallah tek dileğim rabbim nasip etsin bana ve bütün isteyenlereBence hamilesin hayırlısı olsun cnm.
Merhaba kızlar 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi 1 ekimde bugün test günümdü değerim 70 çıktı hemşire gebelik var veya yok diyemiyorum dedi böyle olan var mı
Daha 7. Gün çok erken bende belki 10. Veya 11. Gün gitsem hiç çıkmayacaktı gerçi 12. Gün değerimde düşük dua et lütfen rabbim hepimizi sevindirsinsenden umut alarak :) önce predictor early yaptım negatif gittim kan verdim 0.514 çıktı bugün 7. günüm ve yine olmadı. çok üzgünüm ((
Daha 7. Gün çok erken bende belki 10. Veya 11. Gün gitsem hiç çıkmayacaktı gerçi 12. Gün değerimde düşük dua et lütfen rabbim hepimizi sevindirsin
Bugun blastokis 5.gun embiryosu transferim 10.gunu kan testi verdim sabah sonra eve geldim adetim basladi sandim baya bi kanama oldu test sonucum 23 cikti doktoru aradim uzulme normal bi deger kanamada normal dedi ama kahverengi deilki kirmizi kanama yasadim ben ve 5.gun embriyosuna gore dusuk bir deger bence kimyasal gebelikmi yasiyorum yoksa sabah kanamayla dustumu okadar agladimki sizce nedir
tesekkur ederm sanki vardida kanla birlikte dustumu acaba diyorm degerde dusuk zaten blastokistti bukadar gec tutunma olabiliyormu acaba okadar agladimki anlatamam insallah isteyen herkes bebegine kavusur sendeCanım üzülme, geç tutunmuştur. Yerleşme kanamasıdır. Önemli olan kanamanın devam etmiyor olması. Ara ara olması normal birkaç gün. Ben 2 kez denedim kanda 1 i bile göremedim