Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli ugurlu olsun bebisin,Allahim saglikla devamini getirsin insallahBenim transferin 8.gunu 61 10.gunu 133. 12.gunu 269.90 cikti bugun az once de idrar yaptim ikinci cizgi yine net cikti.
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim transferin 8.gunu 61 10.gunu 133. 12.gunu 269.90 cikti bugun az once de idrar yaptim ikinci cizgi yine net cikti.
Hayırlı olsun arkadaşım pek belli olmaz ama tek olabilirArkadaslar merhaba Transfer sinrasi 14.gunum bugunde kan testi verdim 692 olmus ikiz olabilirmi.hepinize tsk efiyorum guzel dileklerinizden dolayi
Cnm hayirlisi olsun, bnm 13. Gun 2262 idi, ikiz, tek olabilir ama hic belli olmaz hcg degerine guvenme:) belli olmuyirArkadaslar merhaba Transfer sinrasi 14.gunum bugunde kan testi verdim 692 olmus ikiz olabilirmi.hepinize tsk efiyorum guzel dileklerinizden dolayi
Cnm hayirlisi olsun, bnm 13. Gun 2262 idi, ikiz, tek olabilir ama hic belli olmaz hcg degerine guvenme:) belli olmuyir
Teşekkür ederim valla kimseden ses soluk çıkmayınca enerjim epey düşmüştü N nuraykarahanBenim bildiğim yüzde 60 artış normal. İkiye kutlamak zorunda deil. Bir de aynı saatte kan verdiniz. 16. Gün 400u geçerse sorun yoktur saniyorum. Hakkımızda hayırlısı versin allah
Benimde karnım mosmor şuan kaçıncı gündesinOnce 20 çıktı. Sonra 80. Sonra 172 sanırım. Yüzde yüzden fazla bi artış vardı hep ama bunun bi avantajı falan yokmuş. Aksine mide bulantısına yardimci oluyormuş. 1000i görmeden rahatlama dedi Dr bana. Ve sürekli kan verdim. Bugün alamadılar artık. KollarıM Mosmor oldu.
Allah yardımcın olsun canım kalp atışı duyunca bizlerle paylaş unutma17. Gün 1263 oldu daha da vermem dedim ama hcg ile bitmiyormus
Hayirli olsun,hamilesin...kesin ikiye katlicak diye bisey yok,duzenli artsin yeter.sen beslenmene,dinlenmene dikkat et yeter:)Kızlar 12. Gün 172 idi
Bugün 14. Gün 282 çıktı
İkiye katlanmamış fikri olan var mı
Ayy canım inşallah yarın kan vercem bakalımHayirli olsun,hamilesin...kesin ikiye katlicak diye bisey yok,duzenli artsin yeter.sen beslenmene,dinlenmene dikkat et yeter:)