Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaşlar merhaba
10. Gün : 46
12. Gün : 70
14.gün : 136
Sizce durum nasıl ?İkinci test dr unutsuzdu ama 3. Yü beğendi gibi. Dr 18. Gün tekrar test istedi gel keseyi görelim falan demedi :KK43:( çok gerildim nolur bişi diyin

Arkadaşlar merhaba
10. Gün : 46
12. Gün : 70
14.gün : 136
Sizce durum nasıl ?İkinci test dr unutsuzdu ama 3. Yü beğendi gibi. Dr 18. Gün tekrar test istedi gel keseyi görelim falan demedi :KK43:( çok gerildim nolur bişi diyin
Canim endiselenmene gerek yok, degerlerin gayet iyi artmis, hayirlisi olsun.

Arkadaslar benim degerler 11.gün 5.53 13.gün 22.9 18.gun 155.5 cikti doktar 10 gun sonrasina keseye randevu verdi ama bende ne bulanti nede baska bi sey var 2 gun kaldi keseyi gormeye gitmeye korkmaya basladim cunku tekrar kan istemedi hic . Aranizda bnm gibi olan var mi yardim lutfen

Arkadaslar benim degerler 11.gün 5.53 13.gün 22.9 18.gun 155.5 cikti doktar 10 gun sonrasina keseye randevu verdi ama bende ne bulanti nede baska bi sey var 2 gun kaldi keseyi gormeye gitmeye korkmaya basladim cunku tekrar kan istemedi hic . Aranizda bnm gibi olan var mi yardim lutfen
cnm ultrasonda her şey ortaya çıkar bizide haberdar et

Merhaba arkadaşlar.transferimiz 23 martta yapıldı. 3nisanda test yaptıracaktık dayanamayıp 2 nisanda yaptırdık bhcg 7,94cıktı dr 2gün sonra tekrar yaptırın dedi.4 nisanda transferin 13.günü 22,74 çıkınca dr ile görüşmüştük olumlu olmadığını ama takip etmemizi söylemişti. 8nisanda test yaptırdık transferin 17.günü 125 çıktı. (Dr 1 hafta sonra test yaptırın demişti tabiki merak insanı bekletmiyor.) 19.gün tekrar test yaptırıp dr ile görüşücez. Başlangıç değeri düşük ama katlanarak artış var. Kimyasal ya da dış g olabilir mi? Gebelik konusunda ne dersiniz?
Biliyrm aradan cok zmn gecti ama sonucun ne oldu cnm

Kızlar soktayim transferin 12.gunu bugün ve beta hcg 56 çıktııııı.....:KK76::KK76::KK76:

Soktayim çünkü 9.gunu 2.24 çıkmıştı ve Çarşamba kahverengi ve pembe akintilarim vardı 2 gündür de kanama var ben Ped bile koydum adet oluyorum diye bugün baya kanamam oldu ama test sonucu 56:KK58:
Ben hamilemiyim şimdi.???

Doktorum ilaçları devam et dedi pazartesi testi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle kanaması olmasına rağmen hamile olan hamileliği ilerleyen?
benim de 9. gün 1.8 çıktı,inşallah seninki gibi 12.gün yükselir :KK43: kasık ve göğüs ağrısı transfer gününden beri devam ediyor...senin belirtilerin neydi acaba?

benim de 9. gün 1.8 çıktı,inşallah seninki gibi 12.gün yükselir :KK43: kasık ve göğüs ağrısı transfer gününden beri devam ediyor...senin belirtilerin neydi acaba?
Benim bir belirtim yoktu canım kanama da olunca hiç düşünmedim bile ve benim hamilelik sağlıklı değildi kimyasal gebelik oluştu 14. Gün değeri sıfır oldu, gitti yani bebis :KK43: umarım sen güzel sonuçlar alırsın ..

Normal tahlil günüm 2 haziranda ama cuma ve ctesi mideme giren kramptan dolayı doktora gittiğimde 7. Gün değerim 103 çıktı. Gebelik var ama çoğul gibi duruyor dedi doktor. Bakalım salı günü tekrar gideceğim,kaç çıkacak sonucum

Benim 5.gun :6.43
10.gun:143.57
12.gun:348.1
Gecen cumartesi de 2 kese gorduk 2 de kalp atisi :KK49:
canm maasllah sana ve bebeklerine benmde 12 gun degwrim 477 cikti acaba benmde ikiz olabilirmi cok merak etyim.simdi
Benim 5.gun :6.43
10.gun:143.57
12.gun:348.1
Gecen cumartesi de 2 kese gorduk 2 de kalp atisi :KK49:
canm hayirli olsun ikizler benimde 12 gun dwgerim 477 cikti acaba benmde ikiz olabilirmi ki :)))

7. Gün değerim 103 idi yarın 10. Gün değerim ölçülecek bakalım nasip.. Burada coraspin kullanıyordum,doktor coraspini bıraktırdı kan sulandırıcı iğne verdi nedenini bilen vatanıdır acaba

ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum ikinci testi de illa ilk testi verdiğimiz saatte mi vermemiz gerekiyor yani tam 48 saat mi geçmesi lazım bilen varsa yardımcı olsun lütfen

ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum ikinci testi de illa ilk testi verdiğimiz saatte mi vermemiz gerekiyor yani tam 48 saat mi geçmesi lazım bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Ne alaka ilk defa duydum ilk testimi 10da ikincini 8de verdim

Ne alaka ilk defa duydum ilk testimi 10da ikincini 8de verdim
yani demi sonuçta durup durup 48 saat dolunca pat diye yükselecek değil ya bu değer ilk sonuca göre değerlendirme yapılır herhalde teşekkür ederim cevabın için

yani demi sonuçta durup durup 48 saat dolunca pat diye yükselecek değil ya bu değer ilk sonuca göre değerlendirme yapılır herhalde teşekkür ederim cevabın için
Bilemiyorum hakikaten aslı nedir ama mantıksız geldi bana epey. Rica ederim

Selam kızlar,
12.gün 6.1
14.gün 11.9
Yarın tekrar yaptıracağım ama çok mutsuzumumarım yüzün üzerine çıkar
Kimsenin bu kadar düşük Değeri olmamış sayfaların çoğunu okumaya çalıştım
Varsa bana yazın lütfen

X