Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sonuc ne yaptinmoBende korkuyorum gerçi çünkü değerim çok düşük
Yok pazartesi gel dedi Dr ama bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktıcnm sonuc ne yaptinmo
Canim endiselenmene gerek yok, degerlerin gayet iyi artmis, hayirlisi olsun.Arkadaşlar merhaba
10. Gün : 46
12. Gün : 70
14.gün : 136
Sizce durum nasıl ?İkinci test dr unutsuzdu ama 3. Yü beğendi gibi. Dr 18. Gün tekrar test istedi gel keseyi görelim falan demedi ( çok gerildim nolur bişi diyin
cnm ultrasonda her şey ortaya çıkar bizide haberdar etArkadaslar benim degerler 11.gün 5.53 13.gün 22.9 18.gun 155.5 cikti doktar 10 gun sonrasina keseye randevu verdi ama bende ne bulanti nede baska bi sey var 2 gun kaldi keseyi gormeye gitmeye korkmaya basladim cunku tekrar kan istemedi hic . Aranizda bnm gibi olan var mi yardim lutfen
Biliyrm aradan cok zmn gecti ama sonucun ne oldu cnmMerhaba arkadaşlar.transferimiz 23 martta yapıldı. 3nisanda test yaptıracaktık dayanamayıp 2 nisanda yaptırdık bhcg 7,94cıktı dr 2gün sonra tekrar yaptırın dedi.4 nisanda transferin 13.günü 22,74 çıkınca dr ile görüşmüştük olumlu olmadığını ama takip etmemizi söylemişti. 8nisanda test yaptırdık transferin 17.günü 125 çıktı. (Dr 1 hafta sonra test yaptırın demişti tabiki merak insanı bekletmiyor.) 19.gün tekrar test yaptırıp dr ile görüşücez. Başlangıç değeri düşük ama katlanarak artış var. Kimyasal ya da dış g olabilir mi? Gebelik konusunda ne dersiniz?
benim de 9. gün 1.8 çıktı,inşallah seninki gibi 12.gün yükselir kasık ve göğüs ağrısı transfer gününden beri devam ediyor...senin belirtilerin neydi acaba?Kızlar soktayim transferin 12.gunu bugün ve beta hcg 56 çıktııııı.....
Soktayim çünkü 9.gunu 2.24 çıkmıştı ve Çarşamba kahverengi ve pembe akintilarim vardı 2 gündür de kanama var ben Ped bile koydum adet oluyorum diye bugün baya kanamam oldu ama test sonucu 56
Ben hamilemiyim şimdi.???
Doktorum ilaçları devam et dedi pazartesi testi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle kanaması olmasına rağmen hamile olan hamileliği ilerleyen?
Benim bir belirtim yoktu canım kanama da olunca hiç düşünmedim bile ve benim hamilelik sağlıklı değildi kimyasal gebelik oluştu 14. Gün değeri sıfır oldu, gitti yani bebis umarım sen güzel sonuçlar alırsın ..benim de 9. gün 1.8 çıktı,inşallah seninki gibi 12.gün yükselir kasık ve göğüs ağrısı transfer gününden beri devam ediyor...senin belirtilerin neydi acaba?
canm maasllah sana ve bebeklerine benmde 12 gun degwrim 477 cikti acaba benmde ikiz olabilirmi cok merak etyim.simdiBenim 5.gun :6.43
10.gun:143.57
12.gun:348.1
Gecen cumartesi de 2 kese gorduk 2 de kalp atisi
canm hayirli olsun ikizler benimde 12 gun dwgerim 477 cikti acaba benmde ikiz olabilirmi ki :)))Benim 5.gun :6.43
10.gun:143.57
12.gun:348.1
Gecen cumartesi de 2 kese gorduk 2 de kalp atisi
Ne alaka ilk defa duydum ilk testimi 10da ikincini 8de verdimya arkadaşlar bişey sormak istiyorum ikinci testi de illa ilk testi verdiğimiz saatte mi vermemiz gerekiyor yani tam 48 saat mi geçmesi lazım bilen varsa yardımcı olsun lütfen
yani demi sonuçta durup durup 48 saat dolunca pat diye yükselecek değil ya bu değer ilk sonuca göre değerlendirme yapılır herhalde teşekkür ederim cevabın içinNe alaka ilk defa duydum ilk testimi 10da ikincini 8de verdim
Bilemiyorum hakikaten aslı nedir ama mantıksız geldi bana epey. Rica ederimyani demi sonuçta durup durup 48 saat dolunca pat diye yükselecek değil ya bu değer ilk sonuca göre değerlendirme yapılır herhalde teşekkür ederim cevabın için