- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek bilmediğim için soruyorum senin 3.gün transferi mi yani.benim 5.gün embriyosu idi.14 unde mi transfer oldum sendeevet sordum normal ddi testini tekrarlat ddi, bu arada ayni gun transfermiz olmus canim, bnm ki 2 tane blast embriyoydu, bnde cuma test yaptim yani 10. Gunde, asil tedt gunum bugun aslinda
Zaten tüp bebek doktorum istedi pazartesi tekrar beta bakılsın dedi.bende o yüzden kadın doğum doktorundan randevu aldım karaciğer enzimlerim filan da bakılsın istiyorum en başta ikenSende bnm gibi yarin tekrarlatacan testi, testen sonrada doktora iste.
Evet bnm de 5. Gun ebriyosuydu cnm, ve 14 nisan sali gunu oldu transferim, zaten tekrarlatiyor testi genelde, karaciger enzimleri derken nasil yzni bi sorun mu vsrZaten tüp bebek doktorum istedi pazartesi tekrar beta bakılsın dedi.bende o yüzden kadın doğum doktorundan randevu aldım karaciğer enzimlerim filan da bakılsın istiyorum en başta iken
İlk gebeliğim de gebelik koleastazi geçirmiştim..24 25 haftalık erken doğum gerçekleşti.karaciğer enzimlerim max 30 olması gereken değer 500 lere çıkmıştı..serklaj olduğu rahim açılmıştı..acil hastane yatis oldu.serum veriyorlardı serumla bebeklerim duruyordu fakat enzimler artıyordu gittikçe serumu kesmeliyiz yoksa senden olcaz dediler.serumu kestiler suyum filan geldi normal doğumla bir kız bir erkek dünyaya geldi.kız doğumda atıyordu kalbi filan ama ex oldu anlamadım.oğlum da 1 gün kuvez de yaşadı..böyle de bir risk var yani canım her hamilelikte yüzde 50 ihtimal koleastaz gecirebilirmisimEvet bnm de 5. Gun ebriyosuydu cnm, ve 14 nisan sali gunu oldu transferim, zaten tekrarlatiyor testi genelde, karaciger enzimleri derken nasil yzni bi sorun mu vsr
5.gün embriyo sunda 10.gün tahlil isteniyormus sadece.doktor artışlarını görmek için tekrar kontrol edelim dedi..Evet bnm de 5. Gun ebriyosuydu cnm, ve 14 nisan sali gunu oldu transferim, zaten tekrarlatiyor testi genelde, karaciger enzimleri derken nasil yzni bi sorun mu vsr
Alllahim neler yasamissin canim bnm, Allah bu sefr sana bagislasin bebislerini insallh, haklisin kontrol sart o zamn, Rabbim kolayliklar versin bu sefrrki gebeliginde. Insallh hic bir sorun yasamazsin cnm, cok uzucu yasadiklarin ama pes etmemissiniz helal olsun ki , rabhim mukafatini verir elbet, saglikla sorunsuz kucagina almak nasip olsun sana ve biz lere de insallhİlk gebeliğim de gebelik koleastazi geçirmiştim..24 25 haftalık erken doğum gerçekleşti.karaciğer enzimlerim max 30 olması gereken değer 500 lere çıkmıştı..serklaj olduğu rahim açılmıştı..acil hastane yatis oldu.serum veriyorlardı serumla bebeklerim duruyordu fakat enzimler artıyordu gittikçe serumu kesmeliyiz yoksa senden olcaz dediler.serumu kestiler suyum filan geldi normal doğumla bir kız bir erkek dünyaya geldi.kız doğumda atıyordu kalbi filan ama ex oldu anlamadım.oğlum da 1 gün kuvez de yaşadı..böyle de bir risk var yani canım her hamilelikte yüzde 50 ihtimal koleastaz gecirebilirmisim
Selam hayirli olsun tebrikler cnm guzelmis degerin insallh kat kat katlanir degerlerimizKızlaar selam :) benim de 14 nisanda 5. Gün emriyosu transfer edildi. 11. Gün değerim 200 lerde çıktı. Yarın tekrar test. İnşallah güzelce yükselir. Kalp atışlarını da duyarız :)
Evet canim aynen oyle yarin ucumuzde 2. Testleri yapacaz ins, sonuclari paylasip haberleskim burdan
Ben sadece kasık ağrısı ile uyandım bugün bide iğnelerin etkisinden galiba bacaklarım ağrıyor çok fena ördek gibi yürüyorum..göğüsler de hiç bir şey yok..ayaklarım çok üşüyor gene o kadar..sevmiştim gogyslerimin büyümesiniEvet canim aynen oyle yarin ucumuzde 2. Testleri yapacaz ins, sonuclari paylasip haberleskim burdan
Bnmde ayaklarim usüyor yaa, ısıtamıyorum bi turlu bebisler yuzunden miBen sadece kasık ağrısı ile uyandım bugün bide iğnelerin etkisinden galiba bacaklarım ağrıyor çok fena ördek gibi yürüyorum..göğüsler de hiç bir şey yok..ayaklarım çok üşüyor gene o kadar..sevmiştim gogyslerimin büyümesini
Bi forumda okudum kızın annesi erkek olunca üşür demiş..bakalım o günleri görünce konuşuruz erkek mi kızmıBnmde ayaklarim usüyor yaa, ısıtamıyorum bi turlu bebisler yuzunden mi
Kansızlık veya demir eksikliği filan var mi canım sende...Ben de normalde üşürüm ama bu sefer 2 kat çorap 1 panduf giyiyorum ısınmıyor ısınmıyor..ama sabaha karşıda göğüs kısmım filan terli şekilde uyanıyorum baya sırılsıklam..hatta istanbulda transferden sonra kaldığımız ev merkezi sistemdi yönetici de yakmıyordu dogalgazi..donuyorum evde eşime dedim git panduf al bana kuzeniyle gittiler alışveriş merkezine.ayakkabı mağazaları vs yerlere bakmışlar bide satıcılar dalga geçmiş bu mevsimde mi diye..geldi sınır olmuş benimki..Senin yüzünden kavga etcektim kadınlarla dedi..bende kemetoropi gören hastalarda üşüyor dalga mi geçilmesi lazım dedim..Bnmde ayaklarim usüyor yaa, ısıtamıyorum bi turlu bebisler yuzunden mi
Evt canim bnde kansizlik var, ayy eşin bu mevsimde almis helal ona, bn corapla yatmiyorum ki yatamm da, gunduz bi kasik pekmez iciyorum ama genede üsuyor ayaciklarim, bekliyecez az kaldi yarinaKansızlık veya demir eksikliği filan var mi canım sende...Ben de normalde üşürüm ama bu sefer 2 kat çorap 1 panduf giyiyorum ısınmıyor ısınmıyor..ama sabaha karşıda göğüs kısmım filan terli şekilde uyanıyorum baya sırılsıklam..hatta istanbulda transferden sonra kaldığımız ev merkezi sistemdi yönetici de yakmıyordu dogalgazi..donuyorum evde eşime dedim git panduf al bana kuzeniyle gittiler alışveriş merkezine.ayakkabı mağazaları vs yerlere bakmışlar bide satıcılar dalga geçmiş bu mevsimde mi diye..geldi sınır olmuş benimki..Senin yüzünden kavga etcektim kadınlarla dedi..bende kemetoropi gören hastalarda üşüyor dalga mi geçilmesi lazım dedim..
Alamamış ki...nereye gitse bu havada diye dalga geçmişler..istanbulda transfer haftası dondum dondum..geçen hafta izmire gelince evimdeki panduf larıma kavuştumbenim transfer istanbul da oldu tanıdık larda kaldık orda 10 gün ama kaldığımız evdeki lerinde ebatları hep büyüktü...Zaten kışlık terlik bile yoktu evlerinde..Evt canim bnde kansizlik var, ayy eşin bu mevsimde almis helal ona, bn corapla yatmiyorum ki yatamm da, gunduz bi kasik pekmez iciyorum ama genede üsuyor ayaciklarim, bekliyecez az kaldi yarina
Ah canim gecmis olsun diyelim ben diger topige sık ugruyorum, 2015 mart ta tup bebek ismi, orasi cıvıl cıvil, hareketli sende oraya gelAlamamış ki...nereye gitse bu havada diye dalga geçmişler..istanbulda transfer haftası dondum dondum..geçen hafta izmire gelince evimdeki panduf larıma kavuştumbenim transfer istanbul da oldu tanıdık larda kaldık orda 10 gün ama kaldığımız evdeki lerinde ebatları hep büyüktü...Zaten kışlık terlik bile yoktu evlerinde..
Ama bizim nisan da transfer oluyor..doğumda yılbaşında..Ah canim gecmis olsun diyelim ben diger topige sık ugruyorum, 2015 mart ta tup bebek ismi, orasi cıvıl cıvil, hareketli sende oraya gel