Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaşlar, hamile olanlara hayırlı ve mübarek olsun. Dileyip isteyen herkese de Rabbim (halik) ismi celili ile yardımcı olsun inş.

11. günde BHCG : 346
13. günde BHCG : 340

2 kata yakın bir oranda artması gerekirken benimki aynı kaldı. 12. günde hafif pıhtılaşmış bir kan geldi. çok korkuyorum. Doktorum ikiz gebelik demişti. bu durum karşısında doktorum embriyonun birinin gelişememiş olabileceğini söyledi.

15. gün testini bekliyorum. aynı zamanda da çok orkuyorum. Aranızda bu durumu yaşayanlar var mı ?

meraba arkadaslar benımde 10.gunum 8.30 cıktı pazartesı tekrar yapcam testı...umıtlensem mı cok korkuyorum yorumlarınızı beklıyrum arkadaslar..

arkadaşlar allah hepimize saglıkla hayırlısıyla yavrularımızı verir insallah, emeklerimizin karşılıgında yüzlerimiz gülsün.
benim beta hcg değerleri 9.gün 53, 11.gün 102, 13.gün 215 cıkmıştı. şimdi 6 gün sonra ultrasonda keseleri ve kalp atışlarını göreceğiz insallah. umarım bir sıkıntı cıkmaz. insan cok korkuyor valla.

arkadaşlar allah hepimize saglıkla hayırlısıyla yavrularımızı verir insallah, emeklerimizin karşılıgında yüzlerimiz gülsün.
benim beta hcg değerleri 9.gün 53, 11.gün 102, 13.gün 215 cıkmıştı. şimdi 6 gün sonra ultrasonda keseleri ve kalp atışlarını göreceğiz insallah. umarım bir sıkıntı cıkmaz. insan cok korkuyor valla.

inşallah canım içini ferah tut canımcım inşallah o minik keseyi görürsün canım sonrada kalp atışlarını bitanem:CüvCüv::Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar, benim düşük olma riskim fazla transferimin 20. günü değerlerim çok düşük. 12. gün 5, 14. gün 10, 16. gün 25, 18. gün 68 ve bugün 80 çıktı değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı doktorum var diyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum normalde hep 2 veya daha fazla katlarken bugün ikiye bile katlamadı sürekli tahlil yaptırıyorum sol kolum şişti ve mosmor hemşire damara çok girmiş sağ kolumda 2 gündür ondan aldırıyorum oda nereye kadar dayanacak ve ben... normal değere gelmesini bekliyorlar 200 olursa keseye bakacaklarmış diğerleri gibi 1000 beklemeyeceklermiş geç ilerlediği için, 200 çıkma umudum kalmadı sonuç istiyorum bu bekleyiş çok zor varmı yokmu her tahlil sonucu acaba bugün katladımı diye düşünmek her ağrıda düştümü korkusu yaşamak çok zor

bende yni katıldım 12. günde bete hcg değerim 290 çıktı keseyi görene kadar bida kan tahlili istemedi doktorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı 290 nasıl bir değer

Topik cok güzel ama keske daha fazla yazan olsa.

Bu arada donmus´mu yoksa taze yumurta transferi oldu diye yazarsaniz dahada aydinlatici olur ve kacinci seferde tuttu. Böylelikle sirada bekleyen arkadaslar fikir edinmis olur.

benim 2. tüp denemem 3. gün transferi bhcg 11. gün 400 cıvarı 13. gün 985 ve bugün 15. günüm testi cumaya yenilicem doktor istemesede 4 güne bir test yapmayı düşünüyorum. veeeee ben çok korkuyoruum.

benim 2. tüp denemem 3. gün transferi bhcg 11. gün 400 cıvarı 13. gün 985 ve bugün 15. günüm testi cumaya yenilicem doktor istemesede 4 güne bir test yapmayı düşünüyorum. veeeee ben çok korkuyoruum.

Cok güzel masallah acaba ikizlermi yolda :emir_bebek: hayirlisi olsun diyelim canim insallah sag salim kucagina almayida nasip eder mevlam zemuszemus

kızlar benim 12.gün değerim 205.46 dr.um benden başka kan testi istemedi gerek yok dedi...değerim yüksekti fakat tek kese gözüktü....

kızlar benim transferin 10.günü çok merak ediyorum
ama 13 de yapılacakmış
hiç belirti yok

Merhaba..
İlk Mikro denemem. Pcoluyum. 4 embiryom var.12,6,5,5 hücreli. Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezi. Doktorum Prof. Dr. Bülent TIRAŞ.
12. Gün: 244
14. Gün: 498
15. Gün: 1133
18. Gün: 4553
Haftaya ultrasonum var. Değerlere göre hareket etmenin çok yanıltıcı olduğunu doktorum da söylemişti. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek tedavisi gördüm.bugün 13.günüm kanda 553 çıktı.iki tane konulmuştu.acaba ikiz mi?:KK4:

X