Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. gün değerimiz 125.7 idi 12. gün 325.2 oldu.
slm arkadaşlar benimde 19 martta yapıldı transferim 3 embriyo transfer edildi 1.nisan test günümdü 165 çıktı değerim 5.nisanda ikinci kez yaptırdık 1722 çıktı haftaya çarşamba ultrason randevum var bakalım hayırlısı tekmi çiftmi öğreneceğim nasipse.rabbim hayırlı ömürlü büyüyüp sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah.tüm dileyip isteyen herkese versin yüce mevlam(amin)
slm arkadaşım ankara 06 inşallah sende hayırlı haber alırsın ve burda benimle paylaşırsın.soruna cvp veremedim kusura bakma.ben ankara da yaptırdım akay hastane sinde bende yumurta rezervi azlığı var doktor ondan 3 de transfer etti.yani doktorumun kararıydı bende bilmiyorum.
ben dayanamayıp 9.gün yaptım 59 çıktı, 11.gün 125, 13.gün 375 15.gün 737 çıktı.15.gün değeri biraz canımı sıktı.tam 2 katına çıkmamış diye.tekrar yapmaya korktum .şimdi doktor randevum var 2 saate kadar.çoooooook korkuyorum kimyasal ya da dış gebelik olcak diye. allahım bu nasıl bir şey .bizim de imtihanımı bu heralde dünyada milyonlarca kadın b hcg den habersiz.bana o ne diye soran anneler var.biz günlerce beynimizi yiyoruz.çok emek veriyoruz bu işe.günlerdir kabuslar görüyorum.tam hayal kuruyorum .mutlu oluyorum.sonra daha önceki başarısız tedavilerimiz geliyo.korkuyorum.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin .kucaklarımızı hayırlı -sağlıklı evlatlarla doldursun.
Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..