Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar
bugün test yaptırdım. 20.7 çıktı.
düşük bir değer geldi bana moralim çok bozuldu.
çarşamba yapıcam bide bakalım ne çıkacak (((
Kaçıncı gün testi canım? bir kaç gün sonra tekrarlat bakalım:1hug:
selamlar 12. gün 20 olan değerim 14. günde 52 olmuş katlama iyi ama yinede az bi değer sevineyim mi bilmiyorum
nasıl sizce arkadaşlar durumum
benimde 14 .gün 1129 du..
16. gün 2183 tü..
ama 9 haftalikken düsük yaptim maalesef ....
merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
Ilk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
Inşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..
Canım cumartesi tekrar yaptır bakalım...Şimdilik iyi katlanıyor..Benim de 10.gün 34 tü,12 gün 57,15.gün 144 tü..Değerlerim baya düşük başlamıştı ama bak şimdi ikizlerime hamişim
arkadaşim benim tedavim memorialdeydi.ilk ultrasonda yani kalp atışlarını duymak için gittiğinde.vajinadan dinleniyor ve 160tl.ödedik.
Canım bu topiği açalı baya olmuştu..Şu an 3 ayı doldurdum.İkiz bekliyorum...Sıra cinsiyet öğrenmeye geldi yakında..badem açtığın başlık için teşekkürler.hayırlı olsun sonuçların.inşallah dahada yükselir değerlerin
slm bademcim.
ne güzel senin adına sevindim. o kadar düşük bir değerlede ikiz olabiliyomu.
harika umarım bendede öyle ilerleyip devam ederde sağlıkla ikizlerim olur:dance:
benada doktor normal dedi gerçi katlanınca 20 sine gün verdi kese için.
bir şey sorucam kese görme veya kalp atışı için gittiğimizde ayrı bir ücrete tabi mi oluyor bu yoksa tüp bebek tedavisinin içinde mi oluyor
Allah herkesin duasını kabul eder inşallah:CüvCüv::CüvCüv:
slm kızlar
bugün test yaptırdım. 20.7 çıktı.
düşük bir değer geldi bana moralim çok bozuldu.
çarşamba yapıcam bide bakalım ne çıkacak (((
Arkadaşlar kanda gebelik test değerleri ile ilgili olarak yanlış bilmiyorsam 0-5 arası gebelik yok,onun dışında ki değerler de var ancak o değerinde günaşırı ikiye katlanarak gitmesi gerek diye biliyorum ,o bakımdan kan değeri 5'den yüksek çıkan arkadaşların endişelenmesine gerek yok...
tşk ederim arkadaşım
peki herkes hamile kaldıktan sonra tüp bebek tedavisi gördüğü yerdemi devam ediyor. yoksa farklı merkezlerde de tedaviye devam eden varmı
ben avrupa yakasındayım hast. ise anadoluda
başka bir hastanede devam etsem doğru olurmu sizce arkadaşlar tedavinin devamı için
gamyoncuiremsu
hangi hastaneye gidiyorsun canım.ilk kontrolümü tedavi gördüğüm hastanede yaptım.sonraki rutin kontrollerimi başka bir hastanede devam ettim.ama imkanım olsaydı kendi doktorumu tercih ederdim.çünkü her şeyini ayrıntı biliyor tedavin sana özel oluyor.bizler çok zor evlat sahibi olduğumuz için titiz olunsun istiyoruz.önemli olan iyi bir doktor bulmak lazım.