- 11 Şubat 2015
- 71
- 73
- 34
Umutlandirmak istemem cnm ama arkadasimin 50 cikmisti. Oglunu dunyaya getirdi. Gec tutunmis ondanmis[/QU tesrkkur ederim canimm insallah... hayirlisi olsun ...
Canim soyleyecek bisey bulamiyorum ama rabbim buyuk insallah en kisa zamanda kucagina alirsin... allah herzamn hayirlisini versin ...Kızlar sonuç malesef negatif
Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Sakın umudunu yitirme. Biz 6. Denemede pozitifi görebildik. Inşallah senin bir sonrakinde olur. Sakin kendini yıpratma. Bu deneme işi biraz.Kızlar sonuç malesef negatif
sorun neydi sizin 6. denemede kavuşmuşsun rabbim kucağına da almak nasip etsin inş..benim de ilk denemem olacak lucrine başladım bugün içimde bir his olumsuz olacak diyor korkuyorumCanım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Sakın umudunu yitirme. Biz 6. Denemede pozitifi görebildik. Inşallah senin bir sonrakinde olur. Sakin kendini yıpratma. Bu deneme işi biraz.
sorun neydi sizin 6. denemede kavuşmuşsun rabbim kucağına da almak nasip etsin inş..benim de ilk denemem olacak lucrine başladım bugün içimde bir his olumsuz olacak diyor korkuyorum
Canim Allah bagislasinÂmin canım inşallah.
Canım içindeki seslere güvenme. Oldu dedim olmadı, olmadı dedim gerçekten de olmadı, yok eminim yine olmadı dedim bu defa da oldu :) bu arada ben o lucrini 3 ay kullandım. Depresyona bile sokabilir insanı. Duygu durumunu Değiştiriyor. O sebeple kendini düşüncelere kaptırma. Kafandaki sesleri önemseme, ilaçtandır de geç. Yalnız çok etkili süper bir ilaç.
Canım bizimkinin bu kadar uzamasının sebebi yanlış tedavi. Tabi kısmet bügüneymiş de gereksiz ameliyatlar, altta yatan problemi çözmeden yapılan tüp bebekler vesile oldu. Sorun endometriosis .
oooo ıdrarda 7 gun çıkması süper.benim 7. günde idrarda pozitif çıktı
8. gün 252 çıktı
10. gün 552 çıktı
yarın tekrarlıyacağız inşallah oda yüksek çıkar rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah
bugünki değer 1394 çıktı şükür pzt. gideceğim kese görmeye inşallah görürümoooo ıdrarda 7 gun çıkması süper.
kanında 8. güne gore yüksek ıkız olabılır