Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?

Saol canm allah sonunu getiri inşalalh. Hadi güzel haberleride bekliyorun senden

Bugün 13. Gün hcg değerim 295
9.gün 81
10. Gün 110 du

Acaba ikiz olurmu ki
inşallah ikizdir canım. ama tekte olsa sağlıklısı hayırlısı olsun. allah kucağını doldursun. senin değerlerin yüksek maşallah. benim 10. gün 23.78 . pazartesiyi iple çekiyorum. umutsuzum ama hayırlısı haber veririm yine..

Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
canım bence kesin hamilesin ikiz bile olabilir... benim ilki 8.gün 15 ti. 2.5 ay taşıyabilmiştim ama... şimdiki 8.gün 18 10. gün 23.78

canım bence kesin hamilesin ikiz bile olabilir... benim ilki 8.gün 15 ti. 2.5 ay taşıyabilmiştim ama... şimdiki 8.gün 18 10. gün 23.78

Selam orkidecim, insallah hamileyimdir de ikiz pek olamaz sanki :) 5. gun Tek embriyo transfer edildi cunku :) sende takip et insallah hayirlisiyla cok cok yukselir degerlerimiz

merhaba kızlar 17 şubatta transferim oldu dün 10. gün betahcg değerm 23 çıktı doktor pazartesi tekrar yaptır dedi sizce düşük mü artış olurmu çok korkuyorum

Kizlar bugün 14,günüm değer yükselmiş 73,61 olmuş. Doktorum bebek var dedi geç tutunmuş olabilir dedi onun icin biraz dusuk olabilirmis deger. Persembe gunu tekrar beta hcg yaptircaz. Insallah katlanarak artmaya devam eder. Allahim isteyen herkese versin guzel bebisler

merhaba kızlar 17 şubatta transferim oldu dün 10. gün betahcg değerm 23 çıktı doktor pazartesi tekrar yaptır dedi sizce düşük mü artış olurmu çok korkuyorum
Canim benimde 10,gun 23tu. 14,gun 73,61 olmus. Bebek var dedi dr, insallah senin de olur. Yukselmesi onemli. Testi tekrarla bakalim

Benimde 11.Gün değerin 17.22 çok düşük inşallah kimyasal gebelik değildir yine

Merhabalar ben yıllardır bugünü bekledim.3 aşılamadan sonra ilk tüpbebek deneyimim.Çift embriyo transferi yapıldı. 11. gün değerim 356,99 - 13.gün değerim 796,63 . Doktorum 15. gün tahlil yapmamı istedi ama ben tabi bekleyemedim.Yarın tekrar tahlil yaptırıp doktorumla görüşeceğim.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

maşallah değerler süper kızlar... Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. amin.

28 şubatta dondurulmuş 2 emb. Transfer edildi bugün erken olanından idrar testi yaptım negatif çıktı. Perşembe test günüm zaman geçmek bilmiyo..allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

28 şubatta dondurulmuş 2 emb. Transfer edildi bugün erken olanından idrar testi yaptım negatif çıktı. Perşembe test günüm zaman geçmek bilmiyo..allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Ben de 8. Gun kocaman bir tek cizgi gordum. Yikildim mahvoldum aglamaktan helak oldum. Yinede birakmamis evladim beni. hamdolsun Rabbime 12.gun kanda cikti. Hic canini sıkma. Rabbime tevekkul et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…