inşallah ikizdir canım. ama tekte olsa sağlıklısı hayırlısı olsun. allah kucağını doldursun. senin değerlerin yüksek maşallah. benim 10. gün 23.78 . pazartesiyi iple çekiyorum. umutsuzum amaSaol canm allah sonunu getiri inşalalh. Hadi güzel haberleride bekliyorun senden
Bugün 13. Gün hcg değerim 295
9.gün 81
10. Gün 110 du
Acaba ikiz olurmu ki
canım bence kesin hamilesin ikiz bile olabilir... benim ilki 8.gün 15 ti. 2.5 ay taşıyabilmiştim ama... şimdiki 8.gün 18 10. gün 23.78Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
Yarın gene yaptır. Ama iyi bu değer 8. Güne göre. Hamilesin işteKizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
Biraz şüpeli sonuçlar. Yarın gene yaptır belli olamz allahın işi bucanım bence kesin hamilesin ikiz bile olabilir... benim ilki 8.gün 15 ti. 2.5 ay taşıyabilmiştim ama... şimdiki 8.gün 18 10. gün 23.78
Yarın gene yaptır. Ama iyi bu değer 8. Güne göre. Hamilesin işte
canım bence kesin hamilesin ikiz bile olabilir... benim ilki 8.gün 15 ti. 2.5 ay taşıyabilmiştim ama... şimdiki 8.gün 18 10. gün 23.78
Canim benimde 10,gun 23tu. 14,gun 73,61 olmus. Bebek var dedi dr, insallah senin de olur. Yukselmesi onemli. Testi tekrarla bakalimmerhaba kızlar 17 şubatta transferim oldu dün 10. gün betahcg değerm 23 çıktı doktor pazartesi tekrar yaptır dedi sizce düşük mü artış olurmu çok korkuyorum
Yaptırdın mı?Yarin yapmayi dusunuyorum. 2 gun gecsin diye. Tesekkur ederim :)
Evet canik pazar gunu yaptirdim yani 10. gunumde 201 cikti. 8. gunde 71 di. cuma gunu asil testim war onu bekliyorum.Yaptırdın mı?
28 şubatta dondurulmuş 2 emb. Transfer edildi bugün erken olanından idrar testi yaptım negatif çıktı. Perşembe test günüm zaman geçmek bilmiyo..allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Umutlandirmak istemem cnm ama arkadasimin 50 cikmisti. Oglunu dunyaya getirdi. Gec tutunmis ondanmisArkadaslar 11 gun 26.32
12 gun 43.18 cikti pazartesi yine yaptiracam iyi mi sizcee??