Belki hiçbir fikrim yok.tek olsun benim olsun .İkiz olabilir o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki hiçbir fikrim yok.tek olsun benim olsun .İkiz olabilir o zaman
Bana mı sordunuz?Merhaba, çok eskide kalmış ama sormak istedim beta hcg niz 2 katı artmadan ilerlemiş gebeliğin iz nasıl devam etti acaba
Gayet güzel artıyor endişe etmeyin her seferinde ×2 düşününce normalMerhaba arkadaşlar bu benim 4. Denemem
9. Gün 542
11. Gün 945
13. Gün 2980
15. Gün 6800
Çok fazla artıyor ve 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi ve genetik taramada yapıldı. Değerler çok mu yüksek. Okudukça kaugım artıyor
Muhtemelen 6. Gün embriyosu olduğu için yüksektir. Keseyi de gormussunuz. Endişe etmeyin sağlıkla tutunsun evladinizDondurulmus 6.gun embriyosu tek transfer
8.gun 116
12.gun 867
15.gun 4847
Dun 15.gunde keseyide gorduk. Tek kese gorundu ama bu kadar yuksek olmasi ikizmi diye düsündürüyo
Bir sorun görünmüyor çok güzel artmış. Keseyi gördünüz mü9. Gün : 54
12. Gün : 101
14. Gün : 280
16. Gün : 2419
5. Gün blastokist embriyo transferim oldu bu benim ilk tüp bebek denemem değerlerim nasıl sizce 14. Gün ile 16. Gün arasında baya fark oldu neden bu kadar çok oldu endişelendim yardımcı olur musunuz
Merhaba, keseyi görebildiniz mi ? benim 10. Hn ve 12. Gün arasında tam olarak 2 katı artış ykk ama bir artış var endişeliyim çok fazlaDeğerim 16 gün 2969 çıktı üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam.insallah devamı da gelir.
9.gun 325
11.gun 438
16.gun 2969