Tebrikler, Masallah simsiki tutunmus yavrunuz, birömür birakmaz insallah,, 4BB orta kalite mi geciyor biliyormusunuz?Canım 5. Gün embriyo be 4BB blast olduğu söylendi.
Iyi kalita bnmde 3bb idi orta kalite oluyor . Doktorum kaliteye bakma der herzaman . Bn en iyi kalite koydurdum tutmadi en son 3bb kaldi bu tuttu nasip kismetTebrikler, Masallah simsiki tutunmus yavrunuz, birömür birakmaz insallah,, 4BB orta kalite mi geciyor biliyormusunuz?
benimde son kalan donmus orta kaliteymis ama rakam vermedi, insallah onlar bize can olur, saglikli hayirli evlat olurIyi kalita bnmde 3bb idi orta kalite oluyor . Doktorum kaliteye bakma der herzaman . Bn en iyi kalite koydurdum tutmadi en son 3bb kaldi bu tuttu nasip kismet
Demekki nasip bunlarmis canik rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin ins .benimde son kalan donmus orta kaliteymis ama rakam vermedi, insallah onlar bize can olur, saglikli hayirli evlat olur
Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Artış var ancak beklenen değil. Kanama olması da bu durumda sağlıklı bir gebelik olmadığını teyit ediyor. Umarım tez zamanda yavrunuza kavuşursunuzCanım deger 1600 cıktı. Kanama ve sancım tekrar başladı. Acile gidicem
Orta mı tam bilmiyorum iyi kalitede denilmişti sadeceTebrikler, Masallah simsiki tutunmus yavrunuz, birömür birakmaz insallah,, 4BB orta kalite mi geciyor biliyormusunuz?
Iyi kalite zaten canim . Ama kalite onemli degil ya bir bakıyorsun en iyi kalite tutmazken , orta kalite tutuyir bnm gbi :)Orta mı tam bilmiyorum iyi kalitede denilmişti sadece
Aynen canım çok şükür bugünümüzeIyi kalite zaten canim . Ama kalite onemli degil ya bir bakıyorsun en iyi kalite tutmazken , orta kalite tutuyir bnm gbi :)
Nasul gufio hamilelik kacinci haftasin..varmi belirtilerAynen canım çok şükür bugünümüze
Canım daha hiç muayene olmadım. 4. Hafta bitmiş oluyor sanırım netten hesapladım Pazartesi bir gideyim diyorum en son 911 çıkmıştı geçen CumartesiNasul gufio hamilelik kacinci haftasin..varmi belirtiler
Belirti yok henüz,Nasul gufio hamilelik kacinci haftasin..varmi belirtiler
Ay ne guzel belirto yok bnde 6 oldum. Ama bulantilarim basladi mide agrim basladi m hersey kokuyoBelirti yok henüz,
5. Hafta oluyor blast 20 Ağustos transfer günü yazınca nette
Bnde hic gtmemistom gecen hafta gttim oda lekelnme oldu korktum cok sukur gecti simdilik o ara kese gozuktu cumarteside kalp atisi olcak allahin izniyleCanım daha hiç muayene olmadım. 4. Hafta bitmiş oluyor sanırım netten hesapladım Pazartesi bir gideyim diyorum en son 911 çıkmıştı geçen Cumartesi
Kese gördün mü canım senBenimde 10 ağustos tu transfer gunum . Ama son adet tarihine göre hesaplaniyormus
Evet cnm gozuktu cok sukurKese gördün mü canım sen
Maşallah darısı başımaEvet cnm gozuktu cok sukur
Olabilirmis oyle dedilwr tutunma esnasinda bu tarz lekelnmeler mevcutmus . Bn hala ilaçlara devam ediyorim .Maşallah darısı başıma
Lekelenme neden olmuş
Benimde ilaç iğne devam canımOlabilirmis oyle dedilwr tutunma esnasinda bu tarz lekelnmeler mevcutmus . Bn hala ilaçlara devam ediyorim .
Bn igne kullanmiom cok sukurBenimde ilaç iğne devam canım