Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

ah canım benim keşke çıksa ama çok zor hakkaten 1de gitcem vermeye 3e doğru çıkar kalbim pır pır sanki bebeğim benle değilmiş gibi hissediyorum bak senin en azından az da olsa yükseliyo ve en önemlisi kanaman yok progestan ve crinone mi kullanıyosun bilmem ama bunlara tam gaz devam et bence biliyorum senin bebiş biraz nazlı sallana sallana tutuncak annesine :)

Crinino jel kullanıyorum canım. Değerin yükseldi mi merak ediyorum..

slm arkadaşlar,bende tüp bebek yaptırdım,transferden sonra 12.gün de beta hcg değerim 35 çıktı,14. günde tekrar yaptırdım 42 çıktı :KK43: doktorum çok düşük dedi,2 gün sonra yine yap dedi..geç yerleşmiş olabilir ya da dış gebelik dedi :KK43: çok üzgünüm aranızda benim gibi olanlar varsa nolurr cevap yazın,dünden beri de kanamam var,adet oldum sanırım:KK43:

Selam kızlar 1. tedavimde değerlerim
8. gün------ 37
11. gün----- 86------ ve idrarda çok silik 2. çizgi
13. gün---- 168
bu tedavimden 2,5 yaşında bir oğlum var

2. ve 3. tedavim negatif
4. tedavimde

8. gün akşama doğru idrarda silik 2. çizgi
9. gün -------45
11. gün------102
13. gün------245
15. gün------701 21 haftalık kızıma hamileyim

Son düzenleme:
Bana 2 embriyo transfer edildi, dondurulmuş, ilk denemem.
12. gün:72
14.gün:82
Hemşire beklenen artış değil malesef ama üzülmeyin dedi, 2 gün sonra tekrar test yaptırıcam ama moralim bozuldu tabi.
Beklemek ve belirsizlik çok zormuş gerçekten.

benimde 4. gün 2 tane 1. kalite embriyo transferim yapıldı ve bugün ilk sonucu aldım 138 umarım katlanarak artar

İkizler tam sana göre, maşallah çok sabırlısın :KK16:
Rabbim gönlü muradını nasip etsin inşallah sana çok yakışır :KK31:

İkizmiş bugün iki kese gördüm:) hayırlısıyla sağlıcakla kucağıma da alırım inşallah Rabb'ime binlerce şükür dualarımı geri çevirmedi. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5.gün embriyosu transferi

5.gün:18,58
7.gün:36,34

Dr dan telefon bekliyorum....
Sizce iyi mi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar cok guzelde ben bişeyi cok merk ediyorum bu erkenden kanda sonuç alanlar idrardada cıkıyormu yada idrarda cıkması içn sonucun kac olması lazım nolur cvp yazn benm bugu n 9. gunum kanda baktırmadım idrarda negatif

kızlar cok guzelde ben bişeyi cok merk ediyorum bu erkenden kanda sonuç alanlar idrardada cıkıyormu yada idrarda cıkması içn sonucun kac olması lazım nolur cvp yazn benm bugu n 9. gunum kanda baktırmadım idrarda negatif
:KK50::emir_bebek:

:KK50::emir_bebek:

Benim 5.gün kanamam oldu Dr test istedi oyuzden idrarda hiç bakmadım....ilk günlerde idrarda çıkmayabilaceğini söylüyorlar..
Senin kaçıncı gün embriyosu?

gercektenmi idrarda baktım çıkmadı cesaret edemiyorum artık bugun 9. gunum yarın 10 ssenin

Benim 7. Günüm bugün.değerim 36 çıktı.hastaneden hemşire aradı önemli olan 9.gün değerinin 75 in üstünde olması dedi.senin 3. Gün embriyosuysa bu durum 2-3 gün geriden takip eder

X