badem ve sinem kızlar siz kaçıncı haftanızdasınız?
canım şuan benim 6+4 günlük son adetimden hesaplanıyo yaa haftaya kalp atışları için gidicez gecen hafta kesemizi gördük inşallah bebeişim sımsıkı tutunmuştur çok korkuyorum canım yaaa inşallah bişey olmaz bebişlerimize
inşallah canım cuma yine tahlil vericem bugünde o iğneye başlıycam doktor 50 mg günde 1 kere vurul dedi ama burdaki kızlar hep çok acıdığını yazmışlar bende biraz tırstım doğrusu yoksa vurulmasammı zaten lekede yok artık nası çok acıyormu
naşallah ne kadar güzell ben de 6+2 deyim beni de kese için ayın 18 inde çağırmışlardı ama gidemedim bu cumaya gidicem acaba kalp atışları da varmıdır olması gerekiyormu yanii bilgin var mı canım ne kadar stresliii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım çoğu kişinin 6 haftalıkta duyulaniliyormuş inşallah seninde duyulurda iki streside atarsın üstünden ben gecen hafta gittim 5 haftalıktım mecburen haftayı bekliycem bende çok merak ediyorum ama beklemekten başka bişey yok inşallah duyarız bebişlerimizin sesini
Adet günüme göre hesaplayacak olursam 4 hafta 5 günlük hamile sayılıyorum:1rolleyes:
Valla canım benim popo çok iğne yediğim için acıdı sadece zaman içinde o da..2 gün ara verdik..iğne yerine günde 2 kez vajinal jel yapıyorum..normalde günde 1 vajinal jel 2 kez de iğne oluyordum..Bu akşam gene başlıcaz iğneye...
senin gene iyimiş günde sadece 50 mg..
benim sabah 50 mg,akşam 50 mg..100 mg.iğne ve vajinal jel...
canım senindemi adet günün 16 ekim evet o günden hesaplanıyor doğumumuzda 23 temmuz ben sezaryanlıyım zaten bizim bebişler aynı dönemin çocukları canımya gittim iğneyi aldım kutunun üzerinde 50 mg yazıyor 5 ampül var içinde 1 tanesini vurdurdum hiç acımadı sizde sabah 1 ampül akşam 1 ampülmü vuruluyorsunuz reçetesiz aldım doktor telefon açdı bana o iğneden al vurul dedi bende aldım yanlışlık olmasında bende poregeston fitil 2 sabah 2 öğle 2 akşam kullanıyorum corapsin, gulucophage,folikasit senne kullanıyorsun iğneyide fitilide kullanıyorum
kızlar bişey sorucam ben ilk tüp bebek denememde çok şükür hamileyim ama benim embriyolar 4 hücreliydi transferde sonucu öğrendiğimizde 12. gün değerim 25.2 idi doktorum erken gebelik dedi 14. gün tekrar kan verdim bhcg için iki katına çıkması lazım dedi doktorum çıktıda ama yinede sizlere göre düşük 67 çıktı
kafam karıştı
İnşallah kucağına almayı nasip eder yüce Allahım.beta hcg değerlerim 12. gün 143 15. gün 664 19. gün 1735 daha tahlil yapmıycağız çarşamba keyi görüceğiz inşallah ordada yüzümüz güler
İnşallah kucağına almayı nasip eder yüce Allahım.