Merhaba arkadaşlar,benim 15.gün değerim 144,51 çıktı...:asigim:
Canım ben sana demiştimmmmm:CüvCüv: Çok tebrikler bitanem..bademcim tebrikler benimde 11. gün değerim 129.2 ben ilçede oturduğum için dr. beni 16. gün çağırdı inş. artmış olur benimde değerim.
merhaba badem hayırlı olsun inşallah keseyi görmeyide nasip etsin rabbim.
senin taze mebriyomu dondurulmuş embriyomu transfer edilmişti
selam kızlar benimde 11.gün değerim 220 çıktı ve progesteronum 165 çıktı ozaman ikiz gebelik olabilir dedi drum ve ikiz gebelik çıktı çok şükür keseyi ve kalp atışlarınıda gördükşimdi 25 inde kontrolüm var allahım onları bana bağışalasın ve tüm hamile olanları meleklerine kavuştursun dualarım hep sizinle kocaman öptümŞeniz
Canım kaçıncı gün gördünüz keseyi ve kalp atışlarını? Tebrik ederim bu arada..
canım benim keseyi tam 5 haftalıkken görmüştüm ama daha net kalp atışlarıyla birlikte embriyoları 6+1 gördük çok teşekkür ederim...hihoyyyt
Merhaba arkadaşlar..
Transfer sonrası 10,gün,12.gün ,14.gün hiç farketmez..Şimdiye dek ölçtürdüğümüz bütün betahcg değerlerimizi ve aldığımız sonucu yazalım mı?
Hamileliğin devam edip etmediğini..
Böylece hem tedavide olan arkadaşlara fikir vermiş oluruz hem de kendimiz de bilgileniriz..:1hug:
İlk ben başlıyorum.
Transferin 10.günü betahcg değerim 34,14 tü.
12.gün 57,97 oldu..
Pazartesi günü tekrar test yaptıracağım..
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğim..
kızlar benim 12. gün 69.7 14. gün 249 çıktı. keseyi gördüm inşallah bu hafta kalp atışınıda duyarım.
allah sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
arkadaşım bugün 2. tahlilimi yaptırdım 644.5 çıktı 15 gün 12. günde 143.8 di yani evet başarıyla ilerliyoruz allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin yaa arkadaşlar progynex iğne kullandınızmı 50mg 25 mg kullandınız günde kaç kere yaptırdınız
canım keseyi 14. günmü gördün çok erken değilmi?
canım keseyi 14. günmü gördün çok erken değilmi?
kızlar benimde beta hcg değerlerim 10.gün 62 13.gün 65 14.gün 120 16.gün 320 benimki iraz karşık yani bebeişim son ande tutunmuş bana hayılısı olsun bakalım kesemizi bizde gördük ama önemli olan kalp atışları inşallah onuda duyabiliriz haftaya gidcez çok korkuyorum kızlar inşallah bir sorun çıkmaz dün ve bugun belimde ağrıyo iyice endişeleniyorum((((
slm kızlar benim bugün 13. günüm doktor cumartesi çağırdı kan değerini tekrar kontrol etmek için inş. düşmez ve devam eder gebelik, yarın 14. gün oluyor ve bebegim 4 haftalık sayılıyor dr. hesabına göre :)
günde 2 kez 50 mg iğne yiyorum kalçadan canım..yani toplam 100mg..
vajinal jele de devam ediyorum..
İnşallah hep 2 ye ve üstüne katlanır betahcglerimiz..:1hug: