Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Keseyı gördunuz mu sız pekı ??

Benımde en son ayın 1 de kan verdım 705 di 15. Gunumdu daha kan vermedım 6.sında randevum heyecanla beklemedeyım ınsallah yukselmıstır benımde degerım keseyı saglıkla goruruz hepımız
canim benimde 6sinda randevum. Cok heyecanliyim gelse artik persembe de gorsek keseleri. Benim 2 emb transfer edilmisti. Ikizmi acaba diye dahada merak ediyom

canim benimde 6sinda randevum. Cok heyecanliyim gelse artik persembe de gorsek keseleri. Benim 2 emb transfer edilmisti. Ikizmi acaba diye dahada merak ediyom
Valla ben kesenın gozukucek mı gozukmucek mı dıye sadece dusuncem o ıkız tek hıc dusunmedım valla yeterkı saglıklı olsun cunku dıs gebelık gecırdım korkularım o yuzden Allahım ınsallah ıyı haberler verırız persembe gunu bırbırmıze banada ıkı embrıyo konuldu

icini ferah tut canim. Degerlerin guzel artmis, umarim hersey yolundadir. Valla ben ikiz cok istiyorum bakalim allah kismet edicekmi. Memorialde iki embriyo transfer etmiyorlar ya ben ne kavgalar ettim o iki embriyo icin :) sabahtanmi randevun? Benimki sabahta

Bende cok ıkızlerım olsun ıstıyorum hatta bugun ruyamda ıkı kese oldugunu gormustum hayır olsun dıye uyandım benım uc olumsuzdan sonra ıkı embrıyo dırek koyuyorlar bende ıstanbul tup bebekte gordum tedavıyı öglen 1 de randevum ama erkenden gıderım dıye dusunuyorum suan konustukca heyecan basıyor kuru karınagrısı yasıyorum

Selamlar arkadaşlar umarım güzel olur herşey hepimiz için. 20Ağustosta transfer yapıldı.4+6 benim haftam. 17 eylülde gidicem kontrole. Beta hcg 2kez yaptırdım sadece 12.günde 376 çıkınca gerek yok dedi doktor. Ama sorunun şu ki kaygılarım var daha once düşük yaptığım için. Soru da sorunca doktor of pof şeklinde bir tavra büründü çok moralimi bozdu. Bu saatte doktor değiştirmeyi de kritik buluyorum. Bakalım neler olacak...

Merhaba arkadaşlar benim 11agustosta bir tane dondurulmuş embriyo transferi oldu
12.gün 240
14.gün 423
18.gün 2128
Yarın kessyi görmeye gideceğiz
Değeri böyle olupta dıs gebelik veya kimyasal gebelik olan var mı?

Bahçeci fulyada onerebileceginiz bir doktor var mıdır

Valla umut bahcecide cok buyuk sorunlar yasadım ve embrıyolarımı dırek ıstanbul tup bebege tasıdım hıc terettut etmeden dıs gebelık gecırdım benı kımyasal gebelık dıye test dahı yaptırmadan yolladı oraya o kadar doluyım kı dıger yerlerde hıkayemı yazdım herkese ogrensın gorsun dıye sadece para tuzagı sans ve nasıp tabıkı hersey ama doktor cok onemlı benım ordakı doktorumda öyleydı ıletısım yoktu ve sonumda öyle acı bıtınce hıc dusunmeden bıraktım hem ılla oraya kontrole gıtmek zorunda degılsın baska hastanede rutın kontrollerını yaptır derım sımdı senden onlar kese gorme adı altında 500 tl de ısterler gerek yok bence

valla canim ben transferden 1 hafta sonra yuksek atesle doktora gittim, kanimda cok yuksek enfeksiyon cikti test gunumden onceydi betada bakilmisti buyuzden antibiyotik kullanamadim. Bikac gun sonra tekrar doktora gittim kandaki enfeksiyona baktirmak icin doktorun bana demedigi kalmadi, nasil moralimi bozdu anlatamam butun gece evde agladim. Simdi degil o doktora o jastaneye bile gitmiyorum. Bizim en hassas oldugumuz zaman en cok bisileri sorgulayip ogrenmek istedigimiz zaman, benim lik gebeligim ne dogru ne yanlis bilmiyorum veya ne normal ne anormal bilmiyorum, tabiki doktoruma soracagim ta iki bana guzrl guzel anlatmasi gerekiyor. Senin icinde durum ayni, eger seni anlamiyorsa sana guven vermiyorsa degistir doktorunu en basinda. Ilerleyen zamanlarda degistirmek sorun olur. Ben persembe gunu 2 farkli doktora randevu aldim 2 farkli hastane. Birisini arkadasim tavsiye etti, digeri ameliyatimi yapmisti ama prof old icin ucreti cok fazla, profla fiyat konusucam, digerinide merak ediyorum herkes cok iyi diyor. Artik Hangisi kafama yatarsa onunla devam edecegim.

Merhaba arkadaşlar benim 11agustosta bir tane dondurulmuş embriyo transferi oldu
12.gün 240
14.gün 423
18.gün 2128
Yarın kessyi görmeye gideceğiz
Değeri böyle olupta dıs gebelik veya kimyasal gebelik olan var mı?
Degerlerın cok guzel cıkmıs bence normal gozukuyor hakkında hayırlısı olsun kımyasal olsa dırek dususe gecerdı dıs gebelıkte ılk yukselır sonra duser tekrar hızlı yukselır ve lekelenmeler olur ben öyle yasadım dıs gebelıgı ve degerım en son 350 dı ozaman ılk yukseldı bı kez dustu sonra yukselmeye cıktı ıkı ayda anca anladılar dıs gebelık gecırdıgımı olumsuz dusunme ınsallah gorucez keselerı

Herkes memorialden memnun olsada bende memoriali kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yasal hakkim 2 emb olmasina ragmen cok sıkinti yasattilar, amac tabiki para, risklerinden bahsettiklerine bakmayin. Biliyorum cunku bende emekli bir saglikcinin kiziyim, hastanelerde annemin yaninda buyudum ben. Arti olasi bi hijyen sorunu yasadiniz allah korusun ki ben yasadim. Amanin bunu dile getirmek gibi bi hata sakin ola yapmayin o kadar cirkinlesiyorlarki kendilerini hakli cikarmak icin yaziklar olsun buraya diyorsunuz. He bide tabi unutmadan kanimdaki yuksek enfeksiyon icin transfer doktoruma mesaj attim ki bunu gormesine ragmen kesinlikle cevap dahi vermedi. Oda tabi gicik olmustur bana inatla 2 embriyo transfer ettirdim ya. Transferde bile laf sokma derdine dusmustu. nefret ettim hepsinden yemin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…