valla canim ben transferden 1 hafta sonra yuksek atesle doktora gittim, kanimda cok yuksek enfeksiyon cikti test gunumden onceydi betada bakilmisti buyuzden antibiyotik kullanamadim. Bikac gun sonra tekrar doktora gittim kandaki enfeksiyona baktirmak icin doktorun bana demedigi kalmadi, nasil moralimi bozdu anlatamam butun gece evde agladim. Simdi degil o doktora o jastaneye bile gitmiyorum. Bizim en hassas oldugumuz zaman en cok bisileri sorgulayip ogrenmek istedigimiz zaman, benim lik gebeligim ne dogru ne yanlis bilmiyorum veya ne normal ne anormal bilmiyorum, tabiki doktoruma soracagim ta iki bana guzrl guzel anlatmasi gerekiyor. Senin icinde durum ayni, eger seni anlamiyorsa sana guven vermiyorsa degistir doktorunu en basinda. Ilerleyen zamanlarda degistirmek sorun olur. Ben persembe gunu 2 farkli doktora randevu aldim 2 farkli hastane. Birisini arkadasim tavsiye etti, digeri ameliyatimi yapmisti ama prof old icin ucreti cok fazla, profla fiyat konusucam, digerinide merak ediyorum herkes cok iyi diyor. Artik Hangisi kafama yatarsa onunla devam edecegim.