Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Tabı haberlerde duymadınız mı sonradan yayın yasagı geldı hemen para olunca tabı onuda unutturmaya calıstılar
Brn de kalan embriyoları orda mi transfer edeyim mi diye düşündüm pahalı gelince vazgeçtim diğer ay transfer olacak insallah bu sefer çift transfer edilecek

Bahçeci fulyada onerebileceginiz bir doktor var mıdır
Benim bahçeci fulya da Drum Remzi abalı idi tüp Bebek tedavisi düşük ile sonuçlandı ama Dr bey her aşamada bilgisi ve desteği ile yardımcı oldu watsaptan yazdığımda dönüş yaptı veya aradı uygun olunca şu anki gebeligim o düşükten sonra doğal yoldan oldu

Valla umut bahcecide cok buyuk sorunlar yasadım ve embrıyolarımı dırek ıstanbul tup bebege tasıdım hıc terettut etmeden dıs gebelık gecırdım benı kımyasal gebelık dıye test dahı yaptırmadan yolladı oraya o kadar doluyım kı dıger yerlerde hıkayemı yazdım herkese ogrensın gorsun dıye sadece para tuzagı sans ve nasıp tabıkı hersey ama doktor cok onemlı benım ordakı doktorumda öyleydı ıletısım yoktu ve sonumda öyle acı bıtınce hıc dusunmeden bıraktım hem ılla oraya kontrole gıtmek zorunda degılsın baska hastanede rutın kontrollerını yaptır derım sımdı senden onlar kese gorme adı altında 500 tl de ısterler gerek yok bence

Çok teşekkür ederim yanitlamissiniz arkadaşlar icime su serpildi resmen. Ben Bahçeci fulyada tedavi gördüm çok olumsuzluk yoktu bir embriyo ngsye giymeden 2 tane sağlam kaldı diye olumsuz konuştular. Embriyolog 3.gün aradı ve gelişimin 1 gün geriden geldiği için hiç bir embriyo kalmayacağını herşeye hazırlıklı olmami söyledi yıkılmıştır resmen sonra 1.kalite 2 sağlıklı embriyo kaldı 5.güne ama aradaki o 2gün ömrümde ne kadar aldı anlatamam. Şimdide doktorum bu tavırları beni çok rahatsız etti. Ben soru soramayacaksam maddi manevi neden sıkıntı çekiyorum diyor insan ama su anda kritik dönem çok üzülüyorum kimse benim yaşadığımı yaşasın istemiyorum. Hatta hastanede bir bayan arkadaşı uyardım ağlıyordu resmen üzüntüden. Herşeye kalitesiz yumurta teşhisi diyip kurtul işin içinden ne ilaçlar ne zorluklar anlatıyoruz halbuki...

Benim bahçeci fulya da Drum Remzi abalı idi tüp Bebek tedavisi düşük ile sonuçlandı ama Dr bey her aşamada bilgisi ve desteği ile yardımcı oldu watsaptan yazdığımda dönüş yaptı veya aradı uygun olunca şu anki gebeligim o düşükten sonra doğal yoldan oldu
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin

valla canim ben transferden 1 hafta sonra yuksek atesle doktora gittim, kanimda cok yuksek enfeksiyon cikti test gunumden onceydi betada bakilmisti buyuzden antibiyotik kullanamadim. Bikac gun sonra tekrar doktora gittim kandaki enfeksiyona baktirmak icin doktorun bana demedigi kalmadi, nasil moralimi bozdu anlatamam butun gece evde agladim. Simdi degil o doktora o jastaneye bile gitmiyorum. Bizim en hassas oldugumuz zaman en cok bisileri sorgulayip ogrenmek istedigimiz zaman, benim lik gebeligim ne dogru ne yanlis bilmiyorum veya ne normal ne anormal bilmiyorum, tabiki doktoruma soracagim ta iki bana guzrl guzel anlatmasi gerekiyor. Senin icinde durum ayni, eger seni anlamiyorsa sana guven vermiyorsa degistir doktorunu en basinda. Ilerleyen zamanlarda degistirmek sorun olur. Ben persembe gunu 2 farkli doktora randevu aldim 2 farkli hastane. Birisini arkadasim tavsiye etti, digeri ameliyatimi yapmisti ama prof old icin ucreti cok fazla, profla fiyat konusucam, digerinide merak ediyorum herkes cok iyi diyor. Artik Hangisi kafama yatarsa onunla devam edecegim.
Anladım gerçekten çok üzüldüm maddi manevi bu kadar baskı altında olup bir de doktordan bu türlü şeyler yaşamak... Sözün bittiği yerdeyim. Ben de arastirayim

Ben geç kalmışım galiba bunu öğrenmek için peki kalp atışını duyduktan sonra mi degistirsem kurumu zaten çok kaygiliyim

Valla hıc gerek yok gıdıp oraya para bayılmana aynı ıslemı ozel bı hastanede de yaparlar kese gorurlucekse ordada gozukucek Allahın ıznıyle ben ıstanbul tup bebege gectım ılk kese ıcın ucretsızmıs sasırdım dondurulmus embrıyo saklama ucretsızdı onada sasırdım bahcecı de hersey para...

Valla hıc gerek yok gıdıp oraya para bayılmana aynı ıslemı ozel bı hastanede de yaparlar kese gorurlucekse ordada gozukucek Allahın ıznıyle ben ıstanbul tup bebege gectım ılk kese ıcın ucretsızmıs sasırdım dondurulmus embrıyo saklama ucretsızdı onada sasırdım bahcecı de hersey para...
Aynen istanbul tup bebege gectim cnm bende bahcecide nefese para odemisim

Tamamdir ben de Öyle yapayım bile bile bu kadar gerilmenin alemi yok peki orada doktor önerisi var mıdır ben gemileri yaktım gibi

Tamamdir ben de Öyle yapayım bile bile bu kadar gerilmenin alemi yok peki orada doktor önerisi var mıdır ben gemileri yaktım gibi
Ben ıstanbul tup bebekte nurettınturktekıne gıdıyorum mukemmel doktor her soruna cvp veren pozıtıf bır ınsan o kadar olumsuzluklarla gıttım kı ona oyle bı motıve ettıkı ıyıkı tercıh etmısım doktoruma guvenıyorum hayırlısı herseyın hakkımızda

Ben ıstanbul tup bebekte nurettınturktekıne gıdıyorum mukemmel doktor her soruna cvp veren pozıtıf bır ınsan o kadar olumsuzluklarla gıttım kı ona oyle bı motıve ettıkı ıyıkı tercıh etmısım doktoruma guvenıyorum hayırlısı herseyın hakkımızda
Çok teşekkür ederim ben de şansımı denetim 20 Ağustosta transferim oldu Bahçeci de 17 eylülde çağırdılar olmazsa o tarihe mi akşam randevu aslında 14eylül cuma daha mi iyi olur kontrol için bilemedim

Acaba hastaneden bilgilerinize dair evraklarımızı alabilir miyiz sürece aynı yerde devam etmeyince sorun çıkarmazlar diye umut ediyorum ama güvenmiyorum malesef

Acaba hastaneden bilgilerinize dair evraklarımızı alabilir miyiz sürece aynı yerde devam etmeyince sorun çıkarmazlar diye umut ediyorum ama güvenmiyorum malesef

Tabıkı alabılırsın bende hemen evraklarımı falan ıstedım tabı hemen vermıyorlar bız sıze haber verıcez dıyorlar ılk tabı sızı ıkna etmeye gırebılırler hemen musterı hızmetlerı denılen sahıs konusma geregı duyar gereksız konusma ıs ısı gectıkten sonra konusmalarının anlamı yok ben dınlememıstım dırek koparmıstım baglantıyı dava bıle acmayı dusundum halada dusunuyorum sonucta acık vermısler elıme dıs grbelık gecırdıgım transferlerını kımyasal gebelık olarak belgelendırmısler yanı hala kendılerını haklı goruyorlar rahatsızlar..

Çok teşekkür ederim ben de şansımı denetim 20 Ağustosta transferim oldu Bahçeci de 17 eylülde çağırdılar olmazsa o tarihe mi akşam randevu aslında 14eylül cuma daha mi iyi olur kontrol için bilemedim

Degerın zaten 1000 gectıgınde kese gozukur dıyorlar ona gore alabılırsın ılla gununu beklemek ıstersende o sekılde al

Amin hepimiz icin hayirlisi olsun canlar..benim doktorumda aret kamar.cok memnunum ton ton doktorum.

X