6+2de vajinal duyulmadi bugun 6+5im cumaya tekrar bakilacak nasipse. Bazilari erken duyuyormus evet ama bizimki duyulmadi insllh cumaya duyulur. Cuma 7+2oluyorkaç haftalıktı gebeliğiniz? herzaman 10.800 ün üzerinde görülemeyebiliyor kalp atımı. hafta bazlı değerlendiriliyor. 6.haftada atım yoksa bir hafta sonra tekrar randevu veriliyor. bu anormal bi durum olarak değerlendirilmiyor yani.
3.gun embriyosuydu benimkiPazartesi kanama oldugu gun aksami bakildi 10.000den buyuktur diye cikti bhcg ama yinede kesede embriyoyu gorduk kalp atisini goremedik. Bir dahada bakilmadi
3.gun embriyosuydu benimkikaç haftalıktı gebeliğiniz? herzaman 10.800 ün üzerinde görülemeyebiliyor kalp atımı. hafta bazlı değerlendiriliyor. 6.haftada atım yoksa bir hafta sonra tekrar randevu veriliyor. bu anormal bi durum olarak değerlendirilmiyor yani.
cumaya muhtemelen duyarsınız6+2de vajinal duyulmadi bugun 6+5im cumaya tekrar bakilacak nasipse. Bazilari erken duyuyormus evet ama bizimki duyulmadi insllh cumaya duyulur. Cuma 7+2oluyor
Insllh. Mutlaka duymamiz gerek cumaya dedi dr korkuyorum bu kadar kanama arasi birsey olmamistir insllhcumaya muhtemelen duyarsınız
sizi çok iyi anlıyorum. ben de 6+1'de kalp atışı için gidicem, sürekli aklım "atacak mı atmayacakmı" da.Insllh. Mutlaka duymamiz gerek cumaya dedi dr korkuyorum bu kadar kanama arasi birsey olmamistir insllh
Evet cok haklisin. Yaradan ne derse o olucak, hakkimizda hayirlisi olsun insllh. Ben kanamadan dolayi raporluyum hep kafam orda. Sizinde,bizimde kalp atisiniz duyulur insllh hayirlisi ilesizi çok iyi anlıyorum. ben de 6+1'de kalp atışı için gidicem, sürekli aklım "atacak mı atmayacakmı" da.
kendimi şöyle telkin ediyorum " atacaksa da atmayacaksa da elimden gelen birşey yok ve doğanın elediği birşey olacaksa bu sağlıklı olmadığından olacak" hayat en başından beri risklerle dolu hepimiz için. bir de olumlu tarafından bakmak lazım. kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski %17. o aşamadan sonra daha rahat olabilicez. düşünmemek kafa yormamak mümkün değil ama yapabileceğimiz müdahale edebileceğimiz hiçbir şey yok. kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışabilrsiniz. çalışmak iyi geliyor bana, en azından o ara bu mevzuyu düşünecek vakit bulamıyorum:)
ben evdeyken de düşünüyorum o yüzden kendimi evde nasıl meşgul edebilirim diye düşündüm, dikiş makinesi aldım:) hiçbirşey bilmeden başladım, şimdi bi çok şey dikiyorum:) siz de evde uğraşabileceğiniz bi hobi edinebilirsiniz, yağlı boya olabilir, playstation olabilir. herkesin ilgi alanı farklı farklı:) umarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. sevgiler.Evet cok haklisin. Yaradan ne derse o olucak, hakkimizda hayirlisi olsun insllh. Ben kanamadan dolayi raporluyum hep kafam orda. Sizinde,bizimde kalp atisiniz duyulur insllh hayirlisi ile
Haklisiniz, bende durmadan oyun oynuyorum ama aradda yine hep oraya gidiyor :) Hayirli haberler almak dilegiyle,hoşçakalınben evdeyken de düşünüyorum o yüzden kendimi evde nasıl meşgul edebilirim diye düşündüm, dikiş makinesi aldım:) hiçbirşey bilmeden başladım, şimdi bi çok şey dikiyorum:) siz de evde uğraşabileceğiniz bi hobi edinebilirsiniz, yağlı boya olabilir, playstation olabilir. herkesin ilgi alanı farklı farklı:) umarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. sevgiler.
Merhaba hanımlar,
27 ağustos yani geçen hafta bugün dondurulmuş 2 blast embriyo transferi oldum. Birkaç gündür sağlı sollu batmalarım oluyordu, bugün regl ağrılarına benzer ağrılarım olunca endişelendim ve kan testi yaptırdım. 7.gün değerim 11.4 çıktı. Gününe göre normal bir değer mi, yoksa kimyasal vb olma ihtimali mi var, nasıl değerlendirirsiniz?
Çok teşekkür ederim. 5.gün embriyosu muydu sizin? Yükselme değerlerinizi hatırlıyor musunuz? Mesela geçen hafta bugün transferim oldu. Bir haftada 11.4 olan değer 9. yada 10.günde 100'ü geçebilir mi? Şundan dolayı soruyorum. Geçen yıl ilk denememde kızıma hamile kaldığımda 10.gün değerim 333tü ve doktorum, bir ihtimal ikiz olabilir demişti ama tek gebelikti. Şimdi 7.gün bu değeri görünce biraz endişelendim tabii..Merhaba! Hayırlı olsun bende 7. Gunu yaptırdım 22 cıkmıstı cok sukur yukseldı en son 15. Gun baktırdım 705 dı sımdı kese gormek ıcın beklemedeyım ınsallah Allahım sanada nasıp edıcektır keyfını cıkar olumsuz dusunme herseyın hayırlısı olsun ben ıkı kınyasal ve dıs gebelık gecırdım korkularımız malesef var herzaman ama Allahım ne yazdıysa hayırlısını yazmıstır dualarım sızlerle
Çok teşekkür ederim. 5.gün embriyosu muydu sizin? Yükselme değerlerinizi hatırlıyor musunuz? Mesela geçen hafta bugün transferim oldu. Bir haftada 11.4 olan değer 9. yada 10.günde 100'ü geçebilir mi? Şundan dolayı soruyorum. Geçen yıl ilk denememde kızıma hamile kaldığımda 10.gün değerim 333tü ve doktorum, bir ihtimal ikiz olabilir demişti ama tek gebelikti. Şimdi 7.gün bu değeri görünce biraz endişelendim tabii..
Hayırlı olur inş sağlıkla alırsınız kucağınıza..ben kızımı sağlıkla alamadım kucağıma, çok acı çektim bir yıl boyunca..umarım herkes bebeğine kavuşur tez vakit..çok sağolun. Çrş ve 6'sı prş zaten test günüm, bir iki test daha yapılacak, bilgilendiririm sizi de..Benımde 5.gun embrıyosu
7.gun 22
9.gun 94
11.gun 142
13.gun 304
15.gun 705 bı anda baya yukselmesı bızımde ıkız olabılırmı acaba dedırttı tabı daha keseyı görmedık valla tek bıle olsa razıyım 4.denememız cunku yeterkı saglıklı sıhatlı olsun tek cıft farketmez 6 eylulde kese gorme gunumuz ınsallah degerım yukselmıstır kese gorunur
Hayırlı olur inş sağlıkla alırsınız kucağınıza..ben kızımı sağlıkla alamadım kucağıma, çok acı çektim bir yıl boyunca..umarım herkes bebeğine kavuşur tez vakit..çok sağolun. Çrş ve 6'sı prş zaten test günüm, bir iki test daha yapılacak, bilgilendiririm sizi de..
Hayırlı olur inş sağlıkla alırsınız kucağınıza..ben kızımı sağlıkla alamadım kucağıma, çok acı çektim bir yıl boyunca..umarım herkes bebeğine kavuşur tez vakit..çok sağolun. Çrş ve 6'sı prş zaten test günüm, bir iki test daha yapılacak, bilgilendiririm sizi de..
Kızlar merhaba. 17 Ağustos’ta transferim olmuştu. 12.gün hcg değerim 210, 14.gün değerim 506 idi. Pazar günü hafif bir kanamam oldu doktorumu aradım pazartesi günü tekrar kan ver bir bakalım demişti. Kanamam aynı gün kesildi bugünkü hcg değerim 1890 çıktı. Doktorum değerin gayet iyi kanama da kesilmiş ama her ihtimale karşı prolutran depot iğne yapayım dedi.
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.