Aminn Allah herkese nasip etsin
20’sinde 5.gün transferi oldu :) ama son adetin bitişinden başlıyormuş hamilelik , ben de hesaplayınca internetten , sonuç 7’si çıktı :)pinar mrb. Ben takvim yapmadim ama benim bebisinde olasi dogum tarihi 07.05.2019 :) ayin 16dami yaptirdin transferi?
Hayirli olsun canim , benim bebis nazli sanirim once kanamam oldu sonra lekelenmelerim hala az az devam ediyor,kocaman sivilce bile cikardim. Hakkimda hayirlisi insllh beni birakmaz kalp atisini da duyarimbenimde bir önceki aralıkta olan gebeliğimde 6. haftada duymamıştık. ama bunda erken duyduk . değerlerimde yavaş artıyordu aslında ama bilmiyorum nasıl oldu.
Daha rahat gorebilmek icin haftaya demis olabilir benimkide bakti bakti anca gördü zaten:)bana haftaya gel demisti. Haftaya persembeye aldim randevu. Napalim bekliycem sabirsizlikla
benimde 5.gun transferi oldu 2 adet. Benim betalar bastan 4 kat artiyordu. 11.gunde 630 civariydi. Umutlandim ikiz olur diye ama enson 2 kat artti. Cok istiyorum ikiz ama allah neyi kismet ederse artik, saglikli olsunda. Onemli olan betanin artiyo olmasiymis, ondan sıkınti etme sakin.20’sinde 5.gün transferi oldu :) ama son adetin bitişinden başlıyormuş hamilelik , ben de hesaplayınca internetten , sonuç 7’si çıktı :)
Senin hcg kaç çıktı ? Benim bugün 11. Gün 98z
Önce str sa yapmıştım ama buradaki arkadaşlar sağolsunlar rahatlattılar beni :)
benimde 5.gun transferi oldu 2 adet. Benim betalar bastan 4 kat artiyordu. 11.gunde 630 civariydi. Umutlandim ikiz olur diye ama enson 2 kat artti. Cok istiyorum ikiz ama allah neyi kismet ederse artik, saglikli olsunda. Onemli olan betanin artiyo olmasiymis, ondan sıkınti etme sakin.
ya neguzel sen gordun. Nasil heveslendim bi bilsen :) Benim simdi persembe gelmek bilmez.Daha rahat gorebilmek icin haftaya demis olabilir benimkide bakti bakti anca gördü zaten:)
Bu sabirla beklenen gunler bir bir geciyor insallah su gibi akip gecsin sende hemen gör icin rahatlasin ben simdi kalp atislari icin sabirsizlaniyorum 9 ay nasil bekleyecegiz biz:)ya neguzel sen gordun. Nasil heveslendim bi bilsen :) Benim simdi persembe gelmek bilmez.
pinar mrb. Ben takvim yapmadim ama benim bebisinde olasi dogum tarihi 07.05.2019 :) ayin 16dami yaptirdin transferi?
2 katindan fazla artmis , super valla. Bende ayin 6inda keseyi gormeye gidiyorum. 3 kisi olduk 7mayiscilar :)Benımde olası tarıhım o gozukmekte hadı ınsallah ozamanlarıda goruruz
Benım dun 15. Gunumde 705 cıktı 13.gun 304 dü cok fazla mı yukselmıs bu ıyı bısey mı acaba 6 eylulde kese gormeye gıdıcez ınsallah
2 katindan fazla artmis , super valla. Bende ayin 6inda keseyi gormeye gidiyorum. 3 kisi olduk 7mayiscilar :)
Benimde iki katindan fazla artmisti suan gayet saglikli gorunuyor :) masallah degerlerin gayet iyiAy ınsallah yaa ınsan böyle cok yukselınce bile korkuyor hadı ınsallah gorelım artık su keselerı
Benimde iki katindan fazla artmisti suan gayet saglikli gorunuyor :) masallah degerlerin gayet iyi
Bende bu sabah gittim kesesini gorduk cok sukur. Bizde daha kalp atislarini duyamadik. Rabbim kalp atışlarım duymayida nasip etsinEvet bugun sabahtan gittim gördük keseyi cok sukur. Kesenin yeri gayet iyimis ancak üst kisminda kucuk bi kanama alani varmis doktorum normal endise etme kaybolur o zamanla dedi. 14 ünde kalp atislarini duyacagiz insallah :)
Amin insallah:) bana 10 gün sonrasina gün verdiler kalp atislari icin bakalimBende bu sabah gittim kesesini gorduk cok sukur. Bizde daha kalp atislarini duyamadik. Rabbim kalp atışlarım duymayida nasip etsin
Bende bu sabah gittim kesesini gorduk cok sukur. Bizde daha kalp atislarini duyamadik. Rabbim kalp atışlarım duymayida nasip etsin
Biz ayni gun transfer olmustuk degil mi canim? 15 agustos? Bende bu hafta bida gidicem bakalim duyabilecekmiyiz? Birde kendi doktorum bana deri alti kan sulandırıcı ilaç verdi 7 gun kullancam. Kullananiz var mi?Amin insallah:) bana 10 gün sonrasina gün verdiler kalp atislari icin bakalim
İnsalllahhhh canim insalllahh. En son 28/08 de 845 di.Gözünüz aydın darısı bızlere ınsallah degerın kacta en son ?
Ben transfer gününden beri kullaniyorum kan sulandirici igne gobekten. Doktorum tedbiri elden birakmayalim igneye devam et dedi. Ayni gun transfer olduk evet:)Biz ayni gun transfer olmustuk degil mi canim? 15 agustos? Bende bu hafta bida gidicem bakalim duyabilecekmiyiz? Birde kendi doktorum bana deri alti kan sulandırıcı ilaç verdi 7 gun kullancam. Kullananiz var mi?