Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

pinar mrb. Ben takvim yapmadim ama benim bebisinde olasi dogum tarihi 07.05.2019 :) ayin 16dami yaptirdin transferi?
20’sinde 5.gün transferi oldu :) ama son adetin bitişinden başlıyormuş hamilelik , ben de hesaplayınca internetten , sonuç 7’si çıktı :)
Senin hcg kaç çıktı ? Benim bugün 11. Gün 98z
Önce str sa yapmıştım ama buradaki arkadaşlar sağolsunlar rahatlattılar beni :)

benimde bir önceki aralıkta olan gebeliğimde 6. haftada duymamıştık. ama bunda erken duyduk . değerlerimde yavaş artıyordu aslında ama bilmiyorum nasıl oldu.
Hayirli olsun canim , benim bebis nazli sanirim once kanamam oldu sonra lekelenmelerim hala az az devam ediyor,kocaman sivilce bile cikardim. Hakkimda hayirlisi insllh beni birakmaz kalp atisini da duyarim

benimde 5.gun transferi oldu 2 adet. Benim betalar bastan 4 kat artiyordu. 11.gunde 630 civariydi. Umutlandim ikiz olur diye ama enson 2 kat artti. Cok istiyorum ikiz ama allah neyi kismet ederse artik, saglikli olsunda. Onemli olan betanin artiyo olmasiymis, ondan sıkınti etme sakin.

Benim de 2 adet embriyo . Allah versin sağlıklı sıhhatli de 1 olsun benim olsun ne diyeyim senin de maşallah çok güzel . Çok şey okumak güzel değil bence , beni şimdi korku sardı ya kimyasalsa diye , önceden hiç haberim yoktu böyle şeylerden okudukça öğrendim, öğrendikçe korkum artıyor .

pinar mrb. Ben takvim yapmadim ama benim bebisinde olasi dogum tarihi 07.05.2019 :) ayin 16dami yaptirdin transferi?

Benımde olası tarıhım o gozukmekte hadı ınsallah ozamanlarıda goruruz
Benım dun 15. Gunumde 705 cıktı 13.gun 304 dü cok fazla mı yukselmıs bu ıyı bısey mı acaba 6 eylulde kese gormeye gıdıcez ınsallah

2 katindan fazla artmis , super valla. Bende ayin 6inda keseyi gormeye gidiyorum. 3 kisi olduk 7mayiscilar :)

Evet bugun sabahtan gittim gördük keseyi cok sukur. Kesenin yeri gayet iyimis ancak üst kisminda kucuk bi kanama alani varmis doktorum normal endise etme kaybolur o zamanla dedi. 14 ünde kalp atislarini duyacagiz insallah :)
Bende bu sabah gittim kesesini gorduk cok sukur. Bizde daha kalp atislarini duyamadik. Rabbim kalp atışlarım duymayida nasip etsin

Amin insallah:) bana 10 gün sonrasina gün verdiler kalp atislari icin bakalim
Biz ayni gun transfer olmustuk degil mi canim? 15 agustos? Bende bu hafta bida gidicem bakalim duyabilecekmiyiz? Birde kendi doktorum bana deri alti kan sulandırıcı ilaç verdi 7 gun kullancam. Kullananiz var mi?

Biz ayni gun transfer olmustuk degil mi canim? 15 agustos? Bende bu hafta bida gidicem bakalim duyabilecekmiyiz? Birde kendi doktorum bana deri alti kan sulandırıcı ilaç verdi 7 gun kullancam. Kullananiz var mi?
Ben transfer gününden beri kullaniyorum kan sulandirici igne gobekten. Doktorum tedbiri elden birakmayalim igneye devam et dedi. Ayni gun transfer olduk evet:)

Beta HCG 11 e dusmus Dr kimyasal olabilir dedi iki gün sonra tekrar baktiralim dedi ilk gebeliğim 7 haftalık iken kanama olup kalbi durmuştu düşük yaşayan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…