Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

ayy cnm insallah benimde katlanır rabbim beebişlerimizi bize bagılasın çok korktum vallahi

Benim de ilk transferim ben de çok korkmuştum ve tamam dedim bitti iki gün moralim alt üst olmuştu sonra katladıkça umudum arttı canım Allah isteyen herkese içinde bize de nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla inşallah ☺️

Benim de ilk transferim ben de çok korkmuştum ve tamam dedim bitti iki gün moralim alt üst olmuştu sonra katladıkça umudum arttı canım Allah isteyen herkese içinde bize de nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla inşallah ☺️

Amin cnm insallah insallh artar bklm insallh tutunurlar bebişlerimiz bize saglıklıca:dua::dua::dua:

En az

Canım hiç umudunu kaybetme katlar Allahın izniyle. Benim 10.gün 7,5 tu ben umudumu tamamen kaybetmiştim iki gün sonra 14 e katladı üç gün sonra 52 oldu şimdi 180 lerde çok şükür Allah sonunu getirsin, doktorum gebelik var dedi fakat önemli olan kese oluşumu beklemedeyim bende. O yüzden umudunu kaybetme hiç
Benim maalesef katlamadı değerim düştü doktorum kimyasal gebelik dedi

Benim maalesef katlamadı değerim düştü doktorum kimyasal gebelik dedi

Üzüldüm canım Nasipten öteye yer yok maalesef ki Allahım nasip ederse olucak. Vakti zamanı vardır. Bunu şimdi göremezsin belki ama bi zaman sonra anlarsın. Moralini bozma kolay değil eminim ama bir sonraki için maddi manevi sabır ve bolluk diliyorum.

Üzüldüm canım Nasipten öteye yer yok maalesef ki Allahım nasip ederse olucak. Vakti zamanı vardır. Bunu şimdi göremezsin belki ama bi zaman sonra anlarsın. Moralini bozma kolay değil eminim ama bir sonraki için maddi manevi sabır ve bolluk diliyorum.
Teşekkür ederim canım tabi ki her şey nasip kısmet. Üzülüyoruz tabi ki ister istemez . Allah 'tan geri de umutlarım var dondurulmuş şimdi bekliyorum bakalım henüz kanama gerçekleşmedi umarım bir sonra ki transferim hayırlısıyla olur.

Teşekkür ederim canım tabi ki her şey nasip kısmet. Üzülüyoruz tabi ki ister istemez . Allah 'tan geri de umutlarım var dondurulmuş şimdi bekliyorum bakalım henüz kanama gerçekleşmedi umarım bir sonra ki transferim hayırlısıyla olur.

İnşallah canım olumlu haberlerini buradan duyurursun bize ☺️
Benim dondurulmuşum da yoktu maalesef. Benim de ilk kontrolum bir hafta sonra inşallah iyi sonuçlar alabiliriz.

İnsallah canım senin de iyi gecer umarim guzel haberlerle insallah. Sen ne durumdasin ?

Canım benim
10.gün 7,5
12.gün 14,1
15. gün 51,2
17. gün 179,6 değerlerim ama henüz kontrole gitmedim doktorum gebelik var dedi bir hafta sonrası için kontrole çağırdı. Bakalım bekliyorum canım umarım kesem oluşmuştur. 2 embriyo transferi oldu 5. Gün embriyosuydu. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bebişlerimi ☺️ İsteyen herkese de..

Canım benim
10.gün 7,5
12.gün 14,1
15. gün 51,2
17. gün 179,6 değerlerim ama henüz kontrole gitmedim doktorum gebelik var dedi bir hafta sonrası için kontrole çağırdı. Bakalım bekliyorum canım umarım kesem oluşmuştur. 2 embriyo transferi oldu 5. Gün embriyosuydu. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bebişlerimi ☺️ İsteyen herkese de..
Insallah canım ya degerlerin gayet guzel hayirlisiyla saglikla kavusursun bebislerine hayirli haberlerini bekliyor olacagim.
Benim de
126
188
288
Sonra 275 oldu doktorum kimyasal gebelik dedi.

Insallah canım ya degerlerin gayet guzel hayirlisiyla saglikla kavusursun bebislerine hayirli haberlerini bekliyor olacagim.
Benim de
126
188
288
Sonra 275 oldu doktorum kimyasal gebelik dedi.

Kimyasala dönmez umarım benimki de canım ya hala böyle ihtimaller var diye tam anlamıyla umutlanamıyorum. Keseyi görmeden bende hem olumlu hem olumsuz sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimi.

Kimyasala dönmez umarım benimki de canım ya hala böyle ihtimaller var diye tam anlamıyla umutlanamıyorum. Keseyi görmeden bende hem olumlu hem olumsuz sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimi.
Olumsuz dusunme canim benim degerlerim cok iyi degildi doktorum 2 kat artisi gormem gerekiyor demisti senin ki gayet guzel artmis kotu dusunup bebisleri de kendini uzme sakin

kızlar benim 11 .gün 13 sizce yükselle bilir mi ik gün sonra yine vericem
Yükselebilir canım inan 9 10 11. Günler hiç net bilgi vermiyor insana. Benim 9. Gün 7,3
10.gün 7,5 ti tamamen umudumu kaybetmiştim çünkü 0,2 gibi çok saçma bir yükseliş vardı ama 12. Günden sonra ikiye katlamalar başladı. Olumlu düşün yükselme olasılığı yüksek.

Yükselebilir canım inan 9 10 11. Günler hiç net bilgi vermiyor insana. Benim 9. Gün 7,3
10.gün 7,5 ti tamamen umudumu kaybetmiştim çünkü 0,2 gibi çok saçma bir yükseliş vardı ama 12. Günden sonra ikiye katlamalar başladı. Olumlu düşün yükselme olasılığı yüksek.

Insallah cnm bnm cok korkuyorum goguslerim sizliyo lasik agrim var rsgl geccikti olumlu dusunmek istiyorum sen ne durumdasin

X