Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bundan önceki gebeliklerimi kızımda 6.gün düşen bebeğimdede 5.gün kan testiyle öğrenmiştim Dün bir çılgınlık yaptım 4.gün kan verdim değerim 2 çıktı ama şunu öğrendim 2 makinenin verdiği en düşük değermiş
Bugün 5.gün yine kan verdim bakalım sonuç ne çıkıcak KK benden daha sabırsız üyesi yoktur sanırım ama bu sabah kasıklarımda batma ve göğüslerimde bariz şişkinlik var umarım bebişim tutunmuştur.

ZAMAN HERŞEYİ ÇÖZER AH ŞU BEKLEMEK OLMASA...

İnş inş Allahın izniyle bebiş tutulmuştur sana...müjdeli haberlerini bekliyoruz..

İnş inş Allahın izniyle bebiş tutulmuştur sana...müjdeli haberlerini bekliyoruz..
sonucum geldi dün 2 çıkmıştı bugün 3.11 çıktı sonuç hala negatif ama az da olsa bir kıpırdama var gibi hayırlısı olsun artık düşünmek istemiyorum diyorum ama insanın elinde değil

sonucum geldi dün 2 çıkmıştı bugün 3.11 çıktı sonuç hala negatif ama az da olsa bir kıpırdama var gibi hayırlısı olsun artık düşünmek istemiyorum diyorum ama insanın elinde değil
Şu günlerde bende aynı durumdayım 0.756 'la başladım şuan 23.35 oldu mucizeyi yaşıyorum şuan hala devam ediyoruz takibe..ne olur ümitsiz olma inş Allahın izniyle yükselir

Şu günlerde bende aynı durumdayım 0.756 'la başladım şuan 23.35 oldu mucizeyi yaşıyorum şuan hala devam ediyoruz takibe..ne olur ümitsiz olma inş Allahın izniyle yükselir
senin kaçıncı günün bugün bugün 5 gün test günüme 5 gün kaldı yükselirmi ki istenilen seviyede

Merhaba arkadaşım ben kalp atışını duydum ama ne yazı k ki benim de kanama var .bugün olmadı ancak iki gün oldu .düşük riski var dedi doktor .Rabbim yardımcımız olsun ikimizin herkesin

Kizlar bugun 9. Gun betahcg 69 cikti iyi mi sizce. Doktoru aramalı mıyım? 11. gün test yaptırmamı söylemişlerdi.

Ben de aralıkta transfer yaptirdim 3.gün emriyosu. Pozitif çıktı 38 ile başladı fakat hiç 2ye katlamadi degerim. 30 gün sonra 400lerdeydi kanda hcg.kimyasal gebelik dendi ama muayenede küçük bir kese oluşmuştu dusukle sonuçlandı malesef. Degerlerinizi 2gunde bir olctururken lütfen pozitif düşünün. Ben pozitif düşünüp test yaptırdığımda degerim daha yüksek artıyordu. Moral yerlerdeyken daha az yükseliyordu. Test bekleme süreci çok zor. Önemli olan değerin düşük olması değil 2 gundebir 2 kar artması.

Merhaba arkadaşım ben kalp atışını duydum ama ne yazı k ki benim de kanama var .bugün olmadı ancak iki gün oldu .düşük riski var dedi doktor .Rabbim yardımcımız olsun ikimizin herkesin
Benim bir hafta oldu işte kanama alanı duruyor olduğu gibi iğneler istirahat yapacak başka birşey yok endişeyle bekliyorum kanama alanı var mı sizde

Hiç embriyo kalitesi hakkında birşey demedi gittiğim tup bebek merkezi. Acaba olmayacak mi tekrar denesem mi denemesem mi mi kararsız kaldım.
Başka bir merkeze mi gitsem. Hiç araştırıp etmeden doktorumun yönlendirdiği tup bebek merkezine gittik. Sonuç pozitif ama dusukle bitti gitti. Kendimi iyi hissediyorum ama keşke birkaç merkez arastirsaydim diye pişmanım.Amh düşük bende.
Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Sonucum iki katı artmamış iki gün önce 320 ydi bugün 550 iki katından az böyle durumda ne oluyor bilen var mı

Benim 2ye katlamadiginda sadece 30 40 gibi bir artış vardı. Siz8n iyi gibi lütfen rahat olun 2 gün sonra 2ye katlar inşallah. Olumlu düşünmenin etkis8 çok. Moralinizi bozmayın. Kacinci gün bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…