- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
Eşime de iyi sonuçlar dedi
%100 demek isterim dedi
O kadar olumlu konuştu doktorumuz
3 çiftten 2si tutuyor dedi
İnşallah canımInşallah canım yaşın genç dedim ya hiç sıkıntı yapma
Tıp çok ilerledi artık çok şanslıyız
Kizlar ne yapiyonuz yokmu tahlil yaptiran.p0ly__ canim ne yaptinnn cok merak ettim seni
Ay canim ya nasil uzuldum varya bebegin iyise korkma tatlim. RabbimDün ben hastanelik oldum feci bi kanama ile
Bebeğim yerindeydi ama kanama durmadı baya bi
Yatmam söylendi bi süre dua edin lanet kanama bidaha gelmesin
Kuzum daha gitmedik.Kizlar ne yapiyonuz yokmu tahlil yaptiran.p0ly__ canim ne yaptinnn cok merak ettim seni
Ben bile cok heyecanliyim ya hadi insallah olumlu sonucla gel canim benim. Ne zaman gidiceksin peki ?Kuzum daha gitmedik.
Sonucu yazcam mutlaka olumlu yada olumsuz of çok heyecanlıyım Bn ya
Canım çok geçmiş olsunDün ben hastanelik oldum feci bi kanama ile
Bebeğim yerindeydi ama kanama durmadı baya bi
Yatmam söylendi bi süre dua edin lanet kanama bidaha gelmesin
Canım hayırlısı olsun inşKuzum daha gitmedik.
Sonucu yazcam mutlaka olumlu yada olumsuz of çok heyecanlıyım Bn ya
11. Günüm acile geldim sıra bekliyorum canım bana dua edinCanım çok geçmiş olsun
İlk kızımda bende çok yoğun kanamalı bir hanilelik geçirmiştim
İğneler ilaçlar dikkat ederek çok şükür tamamlandı
Sende aşırı dikkat et bu süreç çok önemli
Progesteron olarak ne kullanıyordun
Bebeğin kaç haftalık şuan
Canım hayırlısı olsun inş
Kaçıncı günün bugün?
Verdinmi canim kani11. Günüm acile geldim sıra bekliyorum canım bana dua edin
Verdim kuzum en geç 2 saate çıkar dediler çok heycanliyimVerdinmi canim kani
Hadi bakalim heyecanla bekliyoruz sonucu :)Verdim kuzum en geç 2 saate çıkar dediler çok heycanliyim
Eve döndük hatta
Ay canim ya nasil uzuldum varya bebegin iyise korkma tatlim. Rabbim
Saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsin. Dinlen sende kalkma . Iliskiye filan girmediniz dimi o da kanama yapabiliyor .
Aynen canim . Benim arkadasimda da oldu boyle kanama iliski yuzundende o yuzden sordum canim. Tabikide kendini hic riske atma . Ben banyo yapmaya bile korkar oldum artik. Insallah hemen kesilir canim kanamanSağol canım güzel.dualarin için
Yok yok ilişki felan o riske atmam kendimi
Aynen canim . Benim arkadasimda da oldu boyle kanama iliski yuzundende o yuzden sordum canim. Tabikide kendini hic riske atma . Ben banyo yapmaya bile korkar oldum artik. Insallah hemen kesilir canim kanaman
Allahim sana binlerce sukurler olsun pozitif çıktı değerim 571Hadi bakalim heyecanla bekliyoruz sonucu :)
Allah 'imm binlerce kez sukurler olsun . Ya nasil sevindigimi bilemezsin. Cok sukur cok.Allahim sana binlerce sukurler olsun pozitif çıktı değerim 571
Amin canim benim bende oyle gerek olmadikca nadir giriyorum. O da cok ilik suyla yani . Kalp atisiyla keseyi de gorelimde insallah sonrasi Allah buyukturAynen haftada 1-2 giriyorum korkudan şimdi onu da giremem herhalde
ALLAHIM kimseye yasatmasin
Allahim sana binlerce sukurler olsun pozitif çıktı değerim 571