Herkese merhaba;
Benim 12. Gün değerim 117 çıkmıştı baya sevinmiştik.
14. Gün tekrarladık 199 çıktışu an çok korkuyorum 2 gün sonra tekrarlayacağız testi. Benim gibi olan var mı ki?
Sen ne yaptin canim 2 gun kaldi testineKimyasal gebelikten falan suphelenme sakın canım.Ben yaşadım ondan söylüyorum seninki güzel maşallah endişelenme .
Yüzde 80 artış olması lazım olmuşta.
Birde yaptırdığım saatlerde önemli hep aynı saat yaptırman gerekir.
Yüzde 80 değilki yüzde 70 artış. Tam 47,5. Saatte verdim kanı.. inşallah dediğin gibidir ama lütfen gerçek bir gebelik olsun çok kafam karışıkKimyasal gebelikten falan suphelenme sakın canım.Ben yaşadım ondan söylüyorum seninki güzel maşallah endişelenme .
Yüzde 80 artış olması lazım olmuşta.
Birde yaptırdığım saatlerde önemli hep aynı saat yaptırman gerekir.
Bekliyorum heyecanla, merakla kuzum. Güzel haberlerle gelirim inşallah 1 ocakta bana dua et : )Sen ne yaptin canim 2 gun kaldi testine
Bekliyorum heyecanla, merakla kuzum. Güzel haberlerle gelirim inşallah 1 ocakta bana dua et : )
Bak benim kimyasal gebelikte ilk 120 çıkmıştı 2 gün sonra yapılan testte 157 çıkmıştı sana fikir olsun diye yazıyorumYüzde 80 değilki yüzde 70 artış. Tam 47,5. Saatte verdim kanı.. inşallah dediğin gibidir ama lütfen gerçek bir gebelik olsun çok kafam karışık
İnşallah inşallah kuzum ağzın bal yesinEtmezmiyim canim benim ben senden umutluyum insallah pozitifi al kosa kosa gel yanimiza
Yüzde 80 değilki yüzde 70 artış. Tam 47,5. Saatte verdim kanı.. inşallah dediğin gibidir ama lütfen gerçek bir gebelik olsun çok kafam karışık
Bekliyorum heyecanla, merakla kuzum. Güzel haberlerle gelirim inşallah 1 ocakta bana dua et : )
İnşallah canimm sağol güzel dileklerin içinHadi inşallah yeni yila harika bi haberle girersin canım benim
İnşallah bende betahgc yüksek derim buraya
Tahlilin ne zaman canım?
Daha yeni başladık gonal f e
Hadi hayırlı olsun canım inş bi an önce bebisine kavuşursun
Ya bu çok güzwl programmış bana umıt verdin o moral bozukluğuyla vurdum kafayı uyudum şimdi gördüm.. canım benim çok teşekkğr ederim. İnşşallah haklısınızdır dış gebelik yada kimyasal falan değildir...
İnşallah canım
Epo zor mu ?
Ya bu çok güzwl programmış bana umıt verdin o moral bozukluğuyla vurdum kafayı uyudum şimdi gördüm.. canım benim çok teşekkğr ederim. İnşşallah haklısınızdır dış gebelik yada kimyasal falan değildir...