- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım arkadaşım ilk tüp bebek denemem kimyasal oldu ikinciyi denedim daha yeni pozitif sonuç aldık sabredin çok zor biliyorum tam oldu derken ellerinin arasından kayıp gidiyor ne hissettiginizi ve çok iyi anlıyorum. Kimyasaldan sonra ben histereskopi oldum çizik atıldı sonra ikinci transfer yapıldı
bir de isterseniz kromozom testi yaptırabilirsiniz dedi doktorHisteroskopi dışında başka tetkikler istediler mi ben tüp bebek merkezine çok uzağım ikinci için hazırlıklı gitmek istiyorum
Sağol canım teşekkür ederim. Kimyasallar birlikte adet olduktan sonra hemen histereskopi yapıldı benim 1 hafta kadar kanama lekelenme tarzında sürdü sonra gecti. Histereskopiden sonraki adetim 1 hafta kadar gecikti ve o adetle dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. Aynı zamanda doktorum genetik tarama testi (eşim ve benden ) istedi ve trombofili testlerini de yaptırdım çok şükür hepsi temiz çıktı.cevabınız için çok teşekkür ederim, umut oldunuz.
gerçekten çok zor bir dönem. neredeyse bir aydır devam ediyor adetim.
bize de doktorum histereskopi önerdi.
ne kadar ara verdiniz tedaviler arasında?
umarım yakında ben de güzel haberler verebilirim.
sizin de gözünüzaydın, hayırla kavuşun inşallah
Maşallah canım. Allah tamamına erdirsin. Sanırım ikisi de tutmuş gibi. Benim de yarın 11. günüm ve test günüm. Ama sanırım benimki negatif. İdrar testinde çok çok silik çizgi çıktı.Bugun transferimin 11.günü beta hcg 2266 çıktı çok yüksek geldiii banaaaada çift embriyo konuldu acaba ikiside tutundumu
Normal canim kanama olmasin daHanımlar bu sorum var. Benim transferden sonra neredeyse aralıksız ağrım oldu ve devam ediyor. Değerim çok yüksek değil kimyasal olacak diye korkuyorum. Aranızda uzun süre ağrısı olan oldu mu? Kalktığım an başlıyo çok rahatsız ediyo endişelendiriyo.
Ben de yarın tekrar vereceğim. 13. gün olacak yarın.Bende yarin kan verecegim yarin 10.gunum hakkimizda hayirlisi
Ilklerdeki degerleein kacti canim. Kanamam olmasa inanki gitmem ama mecbur gidicem. Simdide kac cikar diye meraktayimBen de yarın tekrar vereceğim. 13. gün olacak yarın.
ağrı bendede oldu adet sancısına yakın bir ağrı oluyor rahat olun benimde 12. gün 338 çıktı değerimHanımlar bu sorum var. Benim transferden sonra neredeyse aralıksız ağrım oldu ve devam ediyor. Değerim çok yüksek değil kimyasal olacak diye korkuyorum. Aranızda uzun süre ağrısı olan oldu mu? Kalktığım an başlıyo çok rahatsız ediyo endişelendiriyo.
Canım hiç canını sıkma benim kızımda 42 değer çıkmıştı11. gün değerim 47 çıktı. 5. gün embriyosu 1 tane transfer edildi. İnşallah yükselir. Allahım şükürler olsun.