Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

kızlar 10. gün 633 12. gün 1654 çıktı kese görmeyi bekliyorum iki gun var sızce ıkız olabılır mı cıft embrıyo konmustu

Ben varım arkadaşım ilk tüp bebek denemem kimyasal oldu ikinciyi denedim daha yeni pozitif sonuç aldık sabredin çok zor biliyorum tam oldu derken ellerinin arasından kayıp gidiyor ne hissettiginizi ve çok iyi anlıyorum. Kimyasaldan sonra ben histereskopi oldum çizik atıldı sonra ikinci transfer yapıldı

cevabınız için çok teşekkür ederim, umut oldunuz.
gerçekten çok zor bir dönem. neredeyse bir aydır devam ediyor adetim.
bize de doktorum histereskopi önerdi.
ne kadar ara verdiniz tedaviler arasında?
umarım yakında ben de güzel haberler verebilirim.
sizin de gözünüzaydın, hayırla kavuşun inşallah

Histeroskopi dışında başka tetkikler istediler mi ben tüp bebek merkezine çok uzağım ikinci için hazırlıklı gitmek istiyorum

cevabınız için çok teşekkür ederim, umut oldunuz.
gerçekten çok zor bir dönem. neredeyse bir aydır devam ediyor adetim.
bize de doktorum histereskopi önerdi.
ne kadar ara verdiniz tedaviler arasında?
umarım yakında ben de güzel haberler verebilirim.
sizin de gözünüzaydın, hayırla kavuşun inşallah
Sağol canım teşekkür ederim. Kimyasallar birlikte adet olduktan sonra hemen histereskopi yapıldı benim 1 hafta kadar kanama lekelenme tarzında sürdü sonra gecti. Histereskopiden sonraki adetim 1 hafta kadar gecikti ve o adetle dondurulmuş embriyo transferim yapıldı. Aynı zamanda doktorum genetik tarama testi (eşim ve benden ) istedi ve trombofili testlerini de yaptırdım çok şükür hepsi temiz çıktı.

Vakti zamanı gelince ne derseniz ne yaparsanız yapın.. ol deyince oluyor. 1 senedir yumurta takibi, aşılama, tüp bebek uğraşıyoruz. Rabbim şimdi nasip etti dualarım sizlerle...

Bugun transferimin 11.günü beta hcg 2266 çıktı çok yüksek geldiii banaaaada çift embriyo konuldu acaba ikiside tutundumu
Maşallah canım. Allah tamamına erdirsin. Sanırım ikisi de tutmuş gibi. Benim de yarın 11. günüm ve test günüm. Ama sanırım benimki negatif. İdrar testinde çok çok silik çizgi çıktı.

Hanımlar bu sorum var. Benim transferden sonra neredeyse aralıksız ağrım oldu ve devam ediyor. Değerim çok yüksek değil kimyasal olacak diye korkuyorum. Aranızda uzun süre ağrısı olan oldu mu? Kalktığım an başlıyo çok rahatsız ediyo endişelendiriyo.

Kizlar benimde kahverengi pembemsi kanamam var doktor yarin kan ver dedi ama vermeme gerek yok carsamba gunu test gunum o yuzden o gun yaptiracagim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar bu sorum var. Benim transferden sonra neredeyse aralıksız ağrım oldu ve devam ediyor. Değerim çok yüksek değil kimyasal olacak diye korkuyorum. Aranızda uzun süre ağrısı olan oldu mu? Kalktığım an başlıyo çok rahatsız ediyo endişelendiriyo.
Normal canim kanama olmasin da

ağrı bendede oldu adet sancısına yakın bir ağrı oluyor rahat olun benimde 12. gün 338 çıktı değerim

Slm kizlar
Transferin 7. Günü kan değerim 34 çıktı 10. Günde 24 olmuş 12. Günde yükselme olurum acaba
Böyle bir durum yaşayan oldumu acaba?

X