Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Youtube dan anneee tv yi takip edin arkadaslar. ceyda duvencinin kanali hamilelik gunlugu. Cok guzel. Bir demet anne de cok guzel. O da cocuklar duymasindaki ingilizce ogretmeni demet tuncer. Akasya anne de var oyuncu akasya diye bir kadin.

Evet kesinlikle haklısınız sanırım yapı meselesi yada çok uzun zaman bekledim diye şoku atlatamadım sanırım Rabbim hepimizi güzel sağlıklı bebkle odullendirsin inşallah pozitif olmanız çok güzel rahatladım konismalarinizdan tskler.

Rica ederim. Kendinizi kotu hissettiginizde komik videolar filmler izleyin. Sakinlestirici muzikler var onlari dinleyin. Cikin yuruyus yapin gelin. Ayaklarinizi topraga surun. Dusa girin. Nefes egzersizi var youtubedan onlari yapin. İnanin her seyin cozumu var. Hepsi insanin modunu degistiren seyler. Ben hic psikologa gitmedim. Boyle cozdum.

Transferden sonra 7. Gün kanamam başladı. Pıhtı şeklinde geliyordu. 8. Gün test yaptırdım 2.7 çıktı , 9. Gün 7.3 çıktı. Yani hamileyim. Kanamam neden oldu neden pıhtı şeklinde bilmiyorum. Doktor 12. Günü bekle dedi. Progestan iğne verdi.

tugsem_10 17 ağustos transfer edildi 24 agustos yani 7.günü test yaptirdim 2.47 sonrasında 28 agustos 11.gün deger 22 1eylül 15.gün 73.17 degerler boyle artis gösteriyor ne olacak bilmiyorum cok korkuyorum yavas yukseldigi icin
MErhaba; değerlerimiz benziyor. Acaba son durum ne oldu bebeğiniz sizinle mi?

Merhaba arkadaşlar. 25 Ağustosta 8 hücreli 3. gün embriyosu transferim oldu. 7. gün yani 1 Eylülde adet kanamam başladı. Test yaptırdım taniki 1.20 negatif çıktı. Doktorum ilaçlara devam etmemi test günü testi tekrarlamamı istedi. 12.gün yani 6 Eylülde dün tekrar test yaptım. 29.3 çıktı. Sanırım biraz düşük bir oran. Genelde sizlerin daha yüksek çıkmış. Sanırım kimyasal. Hem zaten bayağı da adet gördüm. Sizce bir şansum var mı? Aranızda adet gördüğü halde hamile kalan Ya da 12. günde değeri 30 çıkıp hamile kalan var mı acaba?

Gazi universitesi Tup Bebek Merkezi İsmail Güler Hocayi tavsiye ederim. Adetinizin 2. Ya da 3. Gunu sabah 8de gidiyorsunuz 2. Kata. Adinizi listeye yaziyorsunuz. Randevu gerekmiyor. Sirayla muayeneye aliyorlar. Gidenler cok memnun. Cok ilgili guleryuzlu birisi. Hemsireler de oyle.
Ozel hastane gibi muamele.
Muayene ucreti 122 tl.
Testler bedava. Ayni gun sonuc cikiyor.
Tup bebek 3 seneden fazla suredir evliyseniz bedava. Yoksa 1400-1800 tl.
İlaclar 1500-2000 tutuyor.
Hastane ozel gibi gayet rahat yani devlet hastanesi olmasindan dolayi sadece kalabalik ama cok degil.

arkadaşlar 9.gün 207 çıktı sonucum kanda,5.gün tek embriyo transfer edildi. durduk yere 2ye bölünmemeiştir herhalde değil mi??şaşkınım..

Kızlar merhaba.
06.09.2017 de 29.3 olan değerim 14. Günde bugün 106.8 çıktı. Niye bilmiyorum Ama ben tam sevinemiyorum. Belkide adet görmüş olmak beni korkutuyor. Birden düşmeye başlayacakmış gibi geliyor. Htpimizin hakkında hayırlısı. Duslarınızda beni de unutmayın nolur.

arkadaşlar 9.gün 207 çıktı sonucum kanda,5.gün tek embriyo transfer edildi. durduk yere 2ye bölünmemeiştir herhalde değil mi??şaşkınım..

Degerin normal canim cok yuksek degil 2 arayla tekrarla 2 ye katlarsa tek diyor doktorlar 4 e katlarsa cifta ama hic belli olmuyor benm 2 ye katladi duzenli sekilde ama cift kese gorduler :)

Merhaba arkadaşlar 5 gün dayanamayıp predictor erken dönem gebelik testi aldım sonuç silikte olsa çift çizgi gorundu hemen kan verdim sonucum 22 çıkmıştı dunde 7. Gunumdu su ucuz testlerden aldım yine silik ikinci çizgi var acaba hcg değerim artmiyormu yoksa testlerin hassasiyetinden olabilirmi ? Ucuz testlerin hassasiyet oranını bilen var mı

Benimde 10.gün 376 bende çok şaşırdım acaba ikiz mi diye yüksek geldi sanki değer o_O
Senin 2 embriyo konduysa olabilir tabikiii de neden olmasın :KK66: benim tek embriyo idi o yüzden çok şaşırmıştım ben ama bu hcg değerleri ile de çok alakalı değilmiş ikiz olma durumu :)

Merhaba arkadaşlar 5 gün dayanamayıp predictor erken dönem gebelik testi aldım sonuç silikte olsa çift çizgi gorundu hemen kan verdim sonucum 22 çıkmıştı dunde 7. Gunumdu su ucuz testlerden aldım yine silik ikinci çizgi var acaba hcg değerim artmiyormu yoksa testlerin hassasiyetinden olabilirmi ? Ucuz testlerin hassasiyet oranını bilen var mı
Bugün yine kan ver bence.kan testini bile kalibrasyon farkı olmasın diye ayni merkezde verin diyor doktorlar, kaldı ki dandik idrar testlerinin birbirini tutmaması çok normal.ben de dandik testle yapmıştım 3liralık 8.günde baya kıpkırmızıyı ama herkesin veya hcg değeri farklılık gösteriyor.en sağlıklı kan testindeki artışı görmek :KK66:

9.gün 207:nazar:
11.gün 486 (bugün):nazar::nazar:
Evettt değer de ikiye katladığına göre artık kese ve ❤️ kalp atışı için gün saymaya başlayabiliriz :anneadayı: ah bu beklemekler hiç bitmiyor :halay:

X