- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kesinlikle haklısınız sanırım yapı meselesi yada çok uzun zaman bekledim diye şoku atlatamadım sanırım Rabbim hepimizi güzel sağlıklı bebkle odullendirsin inşallah pozitif olmanız çok güzel rahatladım konismalarinizdan tskler.
canımın ıstedıklerını çok güzel yyorum.Senin kacinci haftan?? Ya ben tam asermiyorum sanki. Boyle tam adini koyamadim. Bugun cikolata istedi canim gunduz uyuyup uyandigimda. Onu yazmayi unutmusum. Benim kocam benden cok aseriyo ya.
MErhaba; değerlerimiz benziyor. Acaba son durum ne oldu bebeğiniz sizinle mi?tugsem_10 17 ağustos transfer edildi 24 agustos yani 7.günü test yaptirdim 2.47 sonrasında 28 agustos 11.gün deger 22 1eylül 15.gün 73.17 degerler boyle artis gösteriyor ne olacak bilmiyorum cok korkuyorum yavas yukseldigi icin
Ben de Ankara hrs de ilk denememdi. Doktorunuz kimdi?Allah razi olsun iyiki sizler varsınız yoksa kime anlatip dertlesecektim ben, sebepsiz infertilite ankara hrsde oldum ilk denememdi
Gazide kimi oneriyorsunuzAnkaradaki arkadaslar gaziye gidin.
arkadaşlar 9.gün 207 çıktı sonucum kanda,5.gün tek embriyo transfer edildi. durduk yere 2ye bölünmemeiştir herhalde değil mi??şaşkınım..
Benimde 10.gün 376 bende çok şaşırdım acaba ikiz mi diye yüksek geldi sanki değerarkadaşlar 9.gün 207 çıktı sonucum kanda,5.gün tek embriyo transfer edildi. durduk yere 2ye bölünmemeiştir herhalde değil mi??şaşkınım..
Senin 2 embriyo konduysa olabilir tabikiii de neden olmasın benim tek embriyo idi o yüzden çok şaşırmıştım ben ama bu hcg değerleri ile de çok alakalı değilmiş ikiz olma durumu :)Benimde 10.gün 376 bende çok şaşırdım acaba ikiz mi diye yüksek geldi sanki değer
Bugün yine kan ver bence.kan testini bile kalibrasyon farkı olmasın diye ayni merkezde verin diyor doktorlar, kaldı ki dandik idrar testlerinin birbirini tutmaması çok normal.ben de dandik testle yapmıştım 3liralık 8.günde baya kıpkırmızıyı ama herkesin veya hcg değeri farklılık gösteriyor.en sağlıklı kan testindeki artışı görmekMerhaba arkadaşlar 5 gün dayanamayıp predictor erken dönem gebelik testi aldım sonuç silikte olsa çift çizgi gorundu hemen kan verdim sonucum 22 çıkmıştı dunde 7. Gunumdu su ucuz testlerden aldım yine silik ikinci çizgi var acaba hcg değerim artmiyormu yoksa testlerin hassasiyetinden olabilirmi ? Ucuz testlerin hassasiyet oranını bilen var mı
Gözün aydın canım maaşaallh ne güzel artmış.9.gün 207
11.gün 486 (bugün)
Evettt değer de ikiye katladığına göre artık kese ve kalp atışı için gün saymaya başlayabiliriz ah bu beklemekler hiç bitmiyor
Sagolasın canım arkadaşım hepimizin ki sağlıkla devam eder inşallahGözün aydın canım maaşaallh ne güzel artmış.